Hlavní obsah

Hanka (42) má novou image i brýle a neskutečně jí to sekne!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když zrovna není v práci, věnuje svůj čas pětiletému synkovi. Na sebe moc času nemá. Ke kadeřníkovi chodí Hanka (42) jednou za rok, a protože už spoustu let nosí stále stejný účes, sebrala odvahu a přihlásila se do proměny.

Článek

Tým odborníků se jako vždy naší čtenářce postaral rovnou o celkový vzhled. Nové vlasy udělají hodně, ale bylo potřeba doladit také make–up a oblečení, které by podtrhlo její krásu. Povedený výsledek předčil všechna očekávání.

Jako mnoho zaneprázdněných žen, se i Hanka občas uchyluje k domácímu barvení. Profesionální kadeřnice Denisa Reichlová musela tedy poškozené vlasy zkrátit a pořádně vyživit. Trefou do černého se rozhodně stal kratší sestřih s ofinou. Dalším krokem ke krásnější image byla lekce líčení. Vizážistka Petra Soukupová čtenářce poradila i to, jaké odstíny rtěnek jí budou nejvíc slušet.

Oblečení podle brýlí

Poslední část dne měla na starosti stylistka Irena Vokrojová, která se při výběru outfitů řídila především tím, aby padly k dioptrickým brýlím, bez nichž nedá Hanka ani ránu. Nové obroučky čtenářce rozzářily obličej a dodaly moderní šmrnc, nemyslíte?

Náš tým a poděkování 

  • Vlasy - Denisa Reichlová, Salon James Blond. Adresa: Milešovská 1312/6, Praha 3, www.jamesblond.cz
  • Vizáž - Petra Soukupová
  • Styling - Irena Vokrojová

Děkujeme značkám Muscat, Tezyo, Marks & Spencer, Lindex, Reserved, H a Mango za půjčení dioptrických brýlí, oblečení, bot a doplňků na natáčení. 

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Psát můžete na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a kontakt na sebe. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám