Hlavní obsah

Proměna Evy (32) se povedla! Jak se cítí v nové image?

 

Reklama

Eva je sommeliérkou olivových olejů, ale také pravidelnou divačkou našeho pořadu. Když viděla poslední díl, sebrala odvahu a rozhodla se do proměny přihlásit. Krásnou červenovlásku totiž zajímalo, jak si s její celkovou vizáží poradí odborníci. A výsledek? Ten předčil očekávání všech!

Článek

Sympatická čtenářka z Berouna se v minulosti vlasových experimentů rozhodně nebála. Z barev už vyzkoušela téměř celou paletu – od černé přes zrzavou, růžovou až po blond. Možná právě proto měla velmi poničené konečky. Původně sice délku krátit nechtěla, ale nedalo se nic dělat. Nůžky nakonec hrály velkou roli.

Kadeřnice Veronika Králová se rozhodla oživit vlasy nejen novým odstínem, ale především rovným střihem, se kterým nebude mít Eva prakticky žádné starosti. Poté, co jsme se s kompletním týmem přemístili do ateliéru, si čtenářku vzala na starosti vizážistka Soňa Šajdáková. Jemný přirozený make–up Evě slušel stejně jako tři trendy outfity, které pro ni připravila stylistka Markéta Škaldová. Však posuďte sami.

Náš tým 

  • Vlasy - Veronika Králová, Salon Petry Měchurové, Králodvorská 1085/12, Praha 1, www.petramechurova.cz
  • Vizáž - Soňa Šajdáková
  • Styling - Markéta Škaldová
  • Oblečení a doplňky - F&F, Lindex, Orsay, Humanic, Högl

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Napište nám na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a kontakt na vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám