Hlavní obsah

Meghan Markle si pronajala krásný dům za pět milionů dolarů. Tak tady bude míchat své džemy!

Foto: Astrida Valigorsky, Gettyimages.com

Foto: Astrida Valigorsky, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smáli se jí, že začala prodávat marmelády, ze kterých se odlupuje etiketa, ale vypadá to, že nový byznys Meghan Markle je velmi promyšlený a mnohem velkorysejší, než se původně zdálo.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Padesát pečlivě připravených skleniček džemů, které nedávno vévodkyně rozeslala svým přátelům, aby je vychválili na sítích, je podle všeho jen pověstná špička ledovce. Nový byznys Meghan Markle má být opravdu velká věc. Jeho součástí je i příprava nové kuchařské show, která teď nabírá na obrátkách. Tato show pro Netflix se podle posledních zpráv začne natáčet co nevidět. A ačkoli Meghan v upoutávkách láká diváky do „své“ kuchyně, vše je jen pečlivě naplánovaná hra. Natáčet se bude v pronajatém domě v Santa Barbaře, který stojí jen dvě míle od jejího vlastního domu. Do její a Harryho vily za 21 milionů dolarů, kde skutečně bydlí, se rozhodně nepodíváme.

Hospodyňka Meghan Markle

Asi jste tu zprávu už zaznamenali. Zatímco ve Velké Británii se všechny zraky upínají k uzdravení krále Karla III. a jeho snachy Kate, kteří se oba léčí z rakoviny, Meghan Markle rozjíždí za oceánem úplně nový a hodně velkorysý byznys. Nechala si zaregistrovat svou vlastní značku American Riviera Orchard, pod kterou hodlá prodávat opravdu širokou paletu zboží. Luxusní kosmetiku, ale také nápoje a vybrané potraviny, nádobí, věci do domácnosti, zahradní náčiní, podložky na jógu nebo třeba kuchařky…

V nabídce se mají postupně objevit také šampony a kondicionéry pro domácí mazlíčky, vonné oleje nebo pokojové vůně. Odborníci na marketing se už v zahraničních médiích vyjádřili, že ačkoli rozhodně nepůjde o levné zboží, má celý projekt šanci na úspěch, protože Meghanino jméno i královský titul, který stále používá, prostě táhnou.

Foto: Yaroslav Sabitov - PA Images, Gettyimages.com

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu dorazili 12. dubna ruku v ruce na závody v pólu na Floridě. Princ Harry tento sport miluje a bude o něm pro Netflix natáčet dokumentFoto: Yaroslav Sabitov - PA Images, Gettyimages.com

Hospodyňka Meghan

Je jasné, že za celým projektem nestojí jen Meghan, ale jde o produkčně náročnou záležitost, která nic neponechává náhodě. K natáčení kuchařské show byl přizván zkušený profík Michael Steed, který se proslavil spoluprací na seriálu o světoznámém kuchaři Anthony Bourdain: Neznámé končiny, a ve štábu je i Leah Hariton, výkonná producentka pořadu o vaření Seleny Gomez Selena + Chef. A jak odhalil Daily Mail, na produkci se podílí také produkční Seleniny show Alex Dandino, což zvyšuje pravděpodobnost, že se v ní objeví i známí profesionální kuchaři. Heslem Meghan je tedy zřejmě: Trumfnu každého, klidně i Selenu!

Dům pro Meghan Markle

Dům v hodnotě pěti milionů dolarů, ve kterém se bude natáčet, patří manželům Tomovi a Sherrie Cipolla, kteří v oblasti vlastní více nemovitostí, a je skutečně krásný. Je obklopen nádhernou přírodou a vybavení domu je také více než luxusní. Natáčení mělo začít už minulou neděli, na pozemku se už objevily vozy filmařů i produkční stany. A tak se nechme překvapit, co dobrého nám žena prince Harryho uvaří. Ať už to bude cokoli, jedno je jisté – na návrat do královské rodiny to opravdu nevypadá.

Foto: Profimedia.cz

Dům v hodnotě pěti milionů dolarů obklopuje osm akrů avokádových a citronových hájů v uzavřené komunitě v MontecituFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Pohled do luxusní kuchyně, kde se má natáčet nová kuchařská show Meghan MarkleFoto: Profimedia.cz

Načítám