Hlavní obsah

Restart se vším všudy. Co říkáte na proměnu Adély (32)?

 

Reklama

Rozchod s přítelem přiměl Adélu (32) k dalším razantním změnám v jejím životě. Našla si nové bydlení i práci, ale protože chtěla také osvěžit šatník a vůbec image celkově, svěřila se sympatická brunetka do rukou našich odborníků. Podařilo se zkrášlujícímu komandu zabodovat i tentokrát?

Článek

Proměna odstartovala jako vždy v kadeřnickém salonu. Délku vlasů si čtenářka přála zachovat, ale zničené konečky musely nekompromisně pryč. Díky melírovací technice balayage odcházela Adéla s prosvětleným a hlavně bezúdržbovým účesem, kterému nebudou vadit ani budoucí odrosty.

V ateliéru už na nás čekaly další členky týmu. Na výraznější líčení není Adéla zvyklá, vizážistka Soňa Šajdáková jí však ukázala, jak lze za pomoci jednoduchých triků vytvořit make-up pro běžný den, který podtrhne přirozenou krásu a rozjasní pleť. Stylistka Hanka Kratochvílová vybrala čtenářce mladistvé outfity plné podzimních trendů. Který se vám líbí nejvíc?

Náš tým

  • Vlasy - Veronika Dobruská, Salon Petry Měchurové, Králodvorská 1085/12, Praha 1, www.petramechurova.cz
  • Vizáž - Soňa Šajdáková
  • Styling - Hana Kratochvílová
  • Oblečení a doplňky - Reserved, C&A, Marks & Spencer, Mango, Bershka

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Napište nám na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a kontakt na vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám