Hlavní obsah

Hitparáda mužů z erotických seznamek: Co o sobě tvrdí?

Foto: Thinkstock

To, jak se prezentují muži na internetových seznamkách, může být vtipné i smutné...Foto: Thinkstock

Reklama

Dokonalé zážitky, skvělá těla, výjimečná rozkoš! Chcete to? Napište do erotické seznamky! Sice se nejspíš nedočkáte uvedeného, ale zase zjistíte, co „parádního“ si o sobě myslí anonymní milenci!

Článek

Je to stejné jako u mužů… I ženy se stávají závislé na internetu a pornografii, a prý tak činí z touhy po dosažení uspokojení z důvodu nedostatku sexuální aktivity v reálném životě. Němečtí výzkumníci z univerzity Duisberg-Essen dokonce tvrdí, že kybersex je pro všechny moderní – a hlavně na vzestupu.

Kdo a co hledá?

I Susan Krauss Whitbourne, profesorka psychologie z univerzity Massachusetts Amherst, se na svém blogu nechala slyšet, že se mezi oběma pohlavími čím dál častěji nachází tak zvaní kybersexuální narkomani, kteří po síti vyhledávají touhu, sexuální známosti a nové zážitky.

Je to pro ně zábava. Už jen proto, že výběr je pestrý. Osob i praktik. Na síti je k mání všechno. Pochopitelně i to nereálné a přemrštěné. Na co všechno se dá v bájném sexuálním světě narazit?

Foto: Thinkstock

Hledáte toho pravého na erotických serverech? Tak dělte každou mužskou informaci alespoň dvěma!Foto: Thinkstock

1. „Mé mužství je mimořádné!“

„Taky mám zkušenost s přeháněním,“ uvádí na jednom diskusním fóru uživatelka Nana, která si týdny dopisovala s kýmsi, kdo uváděl, že je „mimořádně vyvinutý“. „Mám ho skoro tak velkého, že neprojdu dveřmi,“ psal jí s tím, že právě proto má profil na seznamce – ženy se ho bojí.

„Poslal mi i fotku svého penisu, a už podle ní mi nepřišlo, že bych viděla něco mimořádného. Ale říkala jsem si, že ta fotka asi zkresluje,“ píše dál Nana, která se s vychloubačem sešla osobně. „Jo, viděla jsem už hodně. Nasouloženo mám celkem dost, ale obří penis si představuji fakt jinak. Tohle bylo něco málo nad průměrem,“ zklamaně dodává v závěru. Okouzlení velikostí se tedy nekonalo.

Jak to je? Pravda není jenom jedna. Každý má svoji.

2. „Jsem nejlepší z nejlepších!“

„Nechci se tvářit, že jsem spal v knihovně a znám všechny tantrické postupy, ale troufám si říct, že každá, která se mi dostane do postele, odchází naprosto v transu,“ myslí si o sobě uživatel Conias, jeden z těch, který má profil na seznamce. Co údajně umí?

„Mám pevné tělo, stálou erekci, navíc jsem vytrvalý a nedostatek kyslíku při vykonávání orálu mě neomráčí,“ píše ve svém profilu. V poznámce je uvedeno: „Ještě si žádná nestěžovala a pochybuji, že budeš první. Napiš.“

Jak to je? Co je nejlepší pro jednoho, nemusí vyhovovat druhému. Ale myslet si to můžeme.

Foto: -); Thinkstock

Abyste se nedivila, až ho uvidíte poprvé živého...Foto: -); Thinkstock

3. „Můj vzhled je výjimečný!“

„S manželem vyznáváme swingování a výměnu partnerů a pro tyhle experimenty si zásadně vybíráme pouze dosud neznámé tváře,“ svěřuje se žena s přezdívkou Petriel na stránkách s amatérským pornem.

„Nedávno jsme reagovali na inzerát jednoho chlapíka, se kterým jsme si nakonec domluvili schůzku na tematické swingers party,“ dál vypráví žena. Jaké dostala instrukce? „Budu ten s nejhezčím zadkem a sexy očima,“ napsal jí do zprávy. „Když jsme se potkali, rozhodně to nebyl žádný šlágr. Pleš, nadváha, pivní mozol a úlisný úsměv. A sex? Naprosto příšerný. Na to, že dotyčný sliboval kvalitu, hrůza,“ uzavírá Petriel.

Jak to je? Každý chceme být ve světle toho druhého hezčí…

Co dalšího je k sehnání na seznamce?

  • „Vydržím souložit tři dny. Chceš-li se podílet na novém rekordu, ozvi se!“
  • „Nikdo ti nedá to, co já. V posteli jsem třída a mám nejhbitější jazyk, kterým dokážu do každého klína vypsat abecedu.“
  • „Plodím tuny spermatu. Máš ho na sobě ráda? Tak to jsme dva! Napiš!“
  • „Hodiny jógy mi daly ohebné tělo. Omotám se okolo tebe jako had.“

Co z toho je pravda, zůstává otázkou, ale říká se, že kdo hledá, nakonec najde. Platí to i pro případ seznámení za účelem sexu?

Reklama

Načítám