Hlavní obsah

Hledáme nej recept s brusinkami. Soutěžte i vy!

Foto: Profimedia

Vyhlašujeme brusinkovou soutěž! Zapojíte se?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brusinky mohou být v kuchyni za opravdové hvězdy a vy nám to můžete hned dokázat. Sušené, naložené, mrazené anebo rovnou čerstvé... Znáte s nimi dobrý recept? Zapojte se do soutěže!

Článek

Pozor, hledáme ten nejlepší brusinkový recept. Slaný nebo sladký, předkrm, hlavní chod anebo třeba vynikající tečku na závěr hostiny. Na tom nezáleží! Hlavní je, že se v něm právě brusinky v jakékoli podobě objeví.

Pokud svůj oblíbený recept s brusinkami máte anebo rádi vymýšlíte nové kombinace, obraťte zraky od počítače a plynule přejděte do kuchyně. Pokrm uvařte, vyfoťte a recept vložte do intuitivního formuláře v rubrice Vaše recepty spolu s fotkou, kterou pořídíte. (Není to věda, klikněte jen na tlačítko Přidejte svůj recept, vše vyplňte, a tím už se soutěže přímo účastníte.) Kompletní podmínky najdete v rubrice Soutěže.

Čas máte do 21. října 2015, kdy soutěž, jejímž partnerem je Urinal, uzavřeme a v redakci začneme vybírat 10 nej receptů, které postupně uveřejníme i v rámci článků. Tři nej tipy navíc oceníme speciálním balíčkem (výherce budeme kontaktovat na e-mailu, pod kterým recept vloží) a nejzdařilejší recept pak ještě přichystáme přímo v redakci krok po kroku ve zvláštním článku.

Všem nadšeným kuchařům i pekařům přejeme hodně štěstí. A brusinkám zdar!

Reklama

Související témata:

Načítám