Hlavní obsah

Hodí se k sobě? Tohle jsou ženy nejvíce sexy mužů planety!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Časopis People každý rok vyhlašuje anketu o nejvíce sexy žijícího muže planety. Letos se jím stal „James Bond v očekávání“, herec Idris Elba. Všechny zraky se nyní obracejí k němu, ale jeho pohled směřuje k jedné jediné – jeho partnerce. Kdo jsou ženy nejpřitažlivějších mužů planety?

Článek

Johnny Depp (55), Brad Pitt (54), George Clooney (57). Nikoho asi nepřekvapí, že i tito herci byli časopisem People v minulosti zvoleni jako „nejvíce sexy muži planety“. A snad všichni známe krásky, které stanuly po jejich boku. Ať už je to Deppova bývalá žena, zpěvačka Vanessa Paradis (45), exmanželka Brada Pitta Angelina Jolie (43), či inteligentní a spanilá právnička Amal Clooney (40).

Anketu ale vyhráli i muži, jejichž manželky nejsou zdaleka takhle slavné. Jejich partnerství není tolik medializováno – a možná i proto bývají svazky tak pevné. Znáte partnerky těchto nejvíce sexy mužů planety?

Idris Elba (46) a Sabrina Dhowre (30)

Když se letos společně ukázali na svatbě prince Harryho (34), leckdo se ptal, kdo je ta kráska vedle slavného herce, který si své soukromí velmi pečlivě hlídá. Je to Sabrina Dhowre, bývalá Miss Vancouver. Dvakrát rozvedený herec se nechal slyšet, že potřetí se do manželství opravdu nepožene. Jenže člověk míní a život mění. Mladá kráska ho musela extrémně očarovat, jinak si nedovedeme představit, jak jinak by se zásnubní kroužek mohl letos na jaře dostat na její prst.

Foto: Profimedia.cz

Idris Elba tvrdil, že už se ženit nechce. Mladá kráska ho ale zřejmě donutila změnit názorFoto: Profimedia.cz

Dwayne Johnson (46) a Lauren Hashian (34)

Herec a wrestler Dwayne Johnson, známý také jako „The Rock“, se stal nejvíce sexy mužem planety v roce 2016. Tehdy už byla necelých deset let jeho láskou zpěvačka a skladatelka Lauren Hashian. Setkali se při natáčení filmu „Plán hry“ v roce 2006, kdy byl ještě ženatý s Dany Garciou (49) – a právě kvůli Lauren se s ní rozvedl. Poprvé se Lauren a Dwayne objevili společně na veřejnosti až v roce 2013. Herec má opravdovou kliku – obě ženy, jak bývalá, tak současná, spolu velice dobře vycházejí, a dokonce všichni dohromady tráví volný čas a vyrážejí na akce.

Foto: Profimedia.cz

Dwayne Johnson a Lauren Hashian mají dvě děti, dceru Jasmine (2, na fotce) a Tianu (půl roku)Foto: Profimedia.cz

Hugh Jackman (50) a Deborra-lee Furness (62)

Vztah Hugh Jackmana a Deborry-lee Furness patří v Hollywoodu k nejtrvanlivějším. Před dvěma lety oslavili dvacáté výročí svatby, a kdykoliv se objeví na veřejnosti, vypadají stejně zamilovaně jako na začátku. Manželka představitele Wolverina pochází z Austrálie stejně jako on a taktéž se pohybuje ve filmové branži. Je herečka a navíc velice úspěšná producentka. Hugh Jackman o své ženě i dnes mluví jako o tom nejlepším, co ho v životě mohlo potkat. Nejvíce sexy mužem byl vyhlášen v roce 2008.

Foto: Profimedia.cz

Vztah australského herce s producentkou patří k těm nejpevnějším v Hollywoodu Foto: Profimedia.cz

Matt Damon (48) a Luciana Barroso (42)

Příběh Matta Damona, nejpřitažlivějšího muže roku 2007, a Luciany Barroso je jako z románu. Mezi hercovy přítelkyně v minulosti patřila třeba Winona Ryder (47) nebo Claire Danes (39), on si ale nakonec pro život vybral argentinskou barmanku. Lucianu Barroso potkal v roce 2003 při natáčení filmu „Bratři jak se patří“. Kolegové ho přemluvili, ať s nimi večer vyrazí na drink, ale jemu se zrovna vůbec nechtělo. Jenže když v baru spatřil Lucianu, prý se do ní okamžitě zamiloval.

Foto: Profimedia.cz

Matt Damon se do Luciany zakoukal v baru Foto: Profimedia.cz

Pierce Brosnan (65) a Keely Shaye Smith (55)

„Má v sobě takovou sílu, že bych bez ní nemohl žít. Když na mě Keely pohlédne, okamžitě jsem naměkko,“ řekl nedávno o své ženě Pierce Brosnan. I jejich láska je jako z románu. Seznámili se v roce 1994, kdy byla Keely Shaye Smith vyslána, aby s hercem udělala rozhovor. O sedm let později se vzali, nicméně i po více než dvou desetiletích vztahu vypadají jako čerstvě zamilovaní. Nejvíce sexy mužem se Pierce Brosnan stal v roce 2001.

Foto: Profimedia.cz

Pierce Brosnan a Keely Shaye Smith jsou známi tím, že svoji lásku dávají všude na odiv Foto: Profimedia.cz

Chris Hemsworth (35) a Elsa Pataky (42)

Herec Chris Hemsworth se stal nejvíce sexy mužem v roce 2014, kdy byl už čtyři roky ženatý s Elsou Pataky, o sedm let starší herečkou a modelkou. Se vztahem nijak neváhali. V roce 2009 se Elsa Pataky rozešla s Adrienem Brodym (45), na začátku roku 2010 potkala Chrise Hemswortha a dříve, než rok skončil, už byli manželé.

Foto: Profimedia.cz

Chris Hemsworth a Elsa Pataky spolu nechodili ani rok, než se vzali Foto: Profimedia.cz

Kdo je nejvíce sexy muž podle vás? 

Reklama