Hlavní obsah

Holky, berte sex jako muži!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

K sexu nepotřebujete vždy láskuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste zklamaná nebo uražená, když si s vámi chtějí muži jen užít? Hoďte své starosti se vztahy za hlavu a užívejte si s nimi. Myslíte si, že to nedokážete? Odložte své city na později a skutečně se odvažte!

Článek

Na večírku se seznámíte s krasavcem a na pozvání domů bez rozmyšlení kývnete. Po promilované noci si gratulujete, jaké štěstí vás potkalo. Romantickým tónem se s vámi rozloučí a ujišťuje, že hned zítra zavolá. Ani zítra, ani za týden, zkrátka nikdy nezavolal. Že to znáte?

Kdo netouží po lásce

Nechcete si s muži užívat jen sex, protože hledáte tu pravou lásku? Věřte, že i muži touží po lásce, ale přesto se dokážou odvázat a promilovat celou noc s neznámou kráskou. Sex není tak málo, za co ho máte! Nechte se muži inspirovat...

Neříkáme tím, že láska je k ničemu. Říkáme jen, proč si tak trochu neužít, dokud tu pravou nenajdete?!

Jen muž-lovec?

Když muž svádí ženu, připadá si jako lovec. Cítí, že jednonočními aférami má navrch.

Můžou ale ženy k sexu přistupovat jako muži? Proč by ne? Vždyť dnešní svět je o smazávání mužských a ženských rolí - muži jsou na mateřské a žena se stává hlavním ekonomickým tahounem rodiny...

Zkuste se jednou zachovat jako chlap. Nechte se pozvat k němu domů a po skvělém milování se ještě za úsvitu ztraťte. Uvidíte, že on nebude věřit svým očím.

Žijte naplno!

Jistě vás nechceme nabádat k tomu, aby se z vás stala sexuální mrcha. Jen poznejte také druhou stránku věci. Proč se stále jen trápit kvůli nenaplněné lásce, když si cestu k ní můžete zpříjemnit nezávaznou zábavou?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Poznejte se v baru, pak se pomilujte a...Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Bez vztahů si také ušetříte každodenní trápení s partnerem. Celý den budete mít jen pro sebe. Žádné čekání, až přijde z práce, ani vaření, neustálé uklízení a braní ohledu na někoho dalšího. Buďte sama sobě svou paní a trochu sobecká, chtějte nejdřív to nejlepší jen pro sebe.

Zásady nebo strach?

Samozřejmě vše záleží jen na vás. Někomu takové rozptýlení vůbec nemusí být vlastní. Pokud se ale jen potýkáte se strachem a nevíte, jestli by to pro vás bylo to pravé, vzpomeňte, že vše se má v životě vyzkoušet!

Související témata:

Načítám