Hlavní obsah

Horor, nebo zábava: Jak se (ne)umí oblékat slavná Rihanna?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rihanna je krásná žena a extravagance jí není cizí. Poslední týdny byla za totálního chameleona, když se objevila na několika společenských akcích. Vždy v diametrálně odlišných outfitech a bohužel často i nepovedených.

Článek

Kombinace její ženské krásy a hlasu působí přímo hypnoticky. Rihanna (30) má předpoklady pro to být femme fatale jak vyšitá. Jenže dost často to tak trochu pokazí tím, jak se obléká. Jasně, každý z nás občas nemá svůj den a vsadí na nelichotivé šaty. Ale u slavné zpěvačky je to stále četnější. Zřejmě se za tím skrývá snaha šokovat, ale bohužel to leckdy ubírá její kráse. Podívejte se na pět outfiů, které oblékla v nedávné době a posuďte sami, kdy se jí to podařilo a kdy nikoliv.

Perlová smršť

Šaty, které Rihanna oblékla na Met Gala, nelze příliš soudit z módního hlediska. Róby, které jsou na této módní akci k vidění, lze přirovnat spíše k uměleckým dílům. Což šaty s tisíci našitými perličkami rozhodně byly. Asi se ale shodneme na tom, že papežský čepec není zrovna ten typ doplňku, který by Rihanně sedl.

Foto: Profimedia.cz

Rihana si na Met Gala letos oblékla šaty od Johna GallianaFoto: Profimedia.cz

V negližé

Při slavnostním zahájení prodeje nového spodního prádla, které Rihanna pomáhala navrhovat, to budilo dojem, že si zpěvačka na sebe vzala pouze negližé. Tak krátké, tak krajkové. A ačkoliv možná i tyhle šaty mohou pohoršovat, na druhou stranu se musí nechat, že v nich je zpěvačka zatraceně sexy. To nepopřete.

Foto: Profimedia.cz

Tento týden se také objevila na slavnostním představení kolekce spodního prádla. Kombinace černých šatů a rudé rtěnky zpěvačce rozhodně sedla Foto: Profimedia.cz

V peřině

Jestli je ale něco skutečně asexuání, pak je tento dlouhý péřový kabát. Navíc v kombinaci s vytahanou mikinou a tepláky. Jestliže na letišti chtěla zpěvačka působit neviditelně, moc se jí to nepodařilo. Tento ouftit ruské polárnice v jarním počasí by přilákal pozornost, stejně jako lední medvěd na Sahaře.

Foto: Profimedia.cz

Tento týden v New Yorku sice žádné sněhové vánice nečekali, ale Rihanna měla zřejmě jiné informace Foto: Profimedia.cz

Svůdná

Že dokáže být ale skutečně svůdná, dokázala Rihanna i v reklamě na kolekci spodního prádla „Savage X Fenty“, kterou sama navrhovala. Nechala se nafotit a kdyby jí náhodou jednou přestaly fungovat hlasivky, určitě by se uživila i jako fotomodelka. Mimochodem, tato kolekce je dostupná ve všech možných velikostech (kalhotky až do velikosti XXXL) a Rihanna při jejím navrhování myslela na to, aby se ženy cítily hlavně pohodlně samy pro sebe, nikoliv pro nikoho dalšího.

Foto: Profimedia.cz

V kolekci spodního prádla „Savage X Fenty“ vypadá dokonale. Rihanna je jasným důkazem toho, jak krásné je, když má žena tvaryFoto: Profimedia.cz

Děsivá

V druhé polovině dubna se v Kalifornii konal slavný festival Coachella, kde se objevují hvězdy nejen na pódiu, ale mnoho z nich přijdou i jako fanoušci. Jinak tomu nebylo ani v případě Rihanny, která se třetí den objevila v hadích kalhotách, což může být dost peklo samo o sobě. Nicméně asi více děsivá byla maska na obličeji, kterou se chránila prý před všudypřítomným pískem, ale i médii. Škoda, že jí někdo neřekl, že to bude mít spíše opačný efekt.

Foto: Profimedia.cz

Na festivalu Coachella sice můžete spatřit nejrůznější podivné modely, nicméně Rihanna zvítězila, alespoň v kategorii Nejděsivější outfit večeraFoto: Profimedia.cz

Líbí se vám styl Rihanny?

Načítám