Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 17. 3.

Foto: Goksi, Shutterstock.com

Foto: Goksi, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O tom, že byste si nechaly celou pravdu pro sebe a partnerovi předložily hodně upravenou verzi, vůbec neuvažujte. Ještě do konce týdne by se totiž všechno provalilo a vy byste se minimálně cítily trapně. Naopak trocha romantiky a hodně humoru váš vztah vylepší i obohatí. S jeho vstřícnou odezvou můžete počítat. Dokonce sám od sebe přizná, že od vás dostal přesně ten důkaz lásky, po němž toužil.

Článek

Beran 

Při Luně v Panně nemáte na sex zrovna náladu. Naštěstí je miláček v podobném rozpoložení. Dokonce dá najevo, že je moc rád, že po něm žádné postelové výkony nevyžadujete. Výsledkem bude klidný a vyrovnaný večer, kdy oba víte, že spolu něco mít můžete, ale za každou cenu mít nemusíte.

Býk

Když miláček začne vyprávět o kamarádech, kteří mají milenku, a přitom bude zdůrazňovat, že on vám je absolutně věrný, musíte zareagovat rychle a vtipně. Naštěstí to díky sextilu mezi Merkurem a Uranem dokážete hravě. Svým postojem ho mile překvapíte. Místo žárlivého výbuchu mu svým způsobem vyznáte lásku.

Blíženci

Stává se, že výbuchy vášní přivedou ke konci vztahy, které se dosud zdály stabilní a neohrozitelné. Kdybyste z preventivních důvodů takovému scénáři chtěly předejít, chovejte se tak, aby partnerovi bylo jasné, že o něho stojíte, ale v ničem mu nebráníte. Zakázané ovoce by ho možná lákalo, ale když bude mít vlastně vaše požehnání, tak nebude dělat hlouposti.

Rak

Není vám jasné, zda partnera chcete, nebo nechcete. Nejspíš se váš vztah dostal do fáze, kdy si uvědomujete jeho dobré i horší stránky, a hlavně se na něho dokážete podívat zcela objektivně. K jeho kladům nezapomeňte připočítat i nepochybnou erotickou přitažlivost.

Lev

Při Venuši ve svém partnerském sektoru s láskou nemáte problémy. Je jen potřeba, abyste miláčka dokázaly vést způsobem, který v erotice i sexu vyhovuje vám oběma. Dobře uděláte, když nebudete moc mluvit, ale vsadíte spíš na vnímavost. V klidu a tichu si sex užijete mnohem víc.

Panna

Pod vlivem sextilu mezi Merkurem a Uranem se dokážete s partnerem bavit o spoustě praktických záležitostí s reálným dopadem na vaše životy. Problémy vám však může dělat komunikace o citech, emocích a vášních. Samy vnímáte, že v tomto ohledu pokulháváte. Když mu chcete dát lásku najevo, bude lepší, když místo slov přejdete rovnou k činům.

Váhy 

Když vám miláček pošeptá, že ho vzrušujete i tím, jak ráno pijete kávu, berte to jako vyznání lásky. Je vidět, že na něho působíte intenzivněji, než si vůbec dokážete představit. V každém případě byste jeho upřímnost měly ocenit. Už jen proto, že z vašich bývalých partnerů by něco podobného dokázal říct jen málokterý.

Štír

Kdybyste chtěly, aby se partner choval tak vášnivě, jak si představujete, musíte se chopit iniciativy. Naštěstí vám v tom pomůže sextil mezi Merkurem a Uranem, takže dokážete o svých erotických potřebách mluvit zcela bez zábran, což ho přiměje k tomu, že vaše přání bude chtít splnit.

Střelec

Při Luně v Panně máte pocit, že na vás partner klade nároky, které nejste schopné splnit. Chtěl by, abyste vynikaly v práci, skvěle vychovávaly děti, výborně vařily a byly snové milenky. Vy však na tak maximální nasazení nemáte energii. Zkuste začít tím, že mu v posteli předvedete vášnivou divočinu. Bude tak ohromený, že na ostatní očekávání rázem zapomene.

Kozoroh

Trigon mezi Lunou a Uranem z vašeho sektoru lásky a romantiky na vás zapůsobí intenzivněji, než si připustíte. Vrcholí sice v 4.26 hodin, ale jeho vliv se protáhne na celé dopoledne. Je možné, že se vám s partnerem v posteli zalíbí tak, že zapomenete na všechno kolem. Kdyby to jen trochu šlo, vezmete si dovolenou a budete si užívat.

Vodnář

Miláček se nechová divně proto, že by se změnil, ale proto, že chce zjistit, co to s vámi udělá. V takové situaci se zachovejte rozumně. Bude nejlepší, když se ho přímo zeptáte, o co jde. O tom, že byste jeho nesmyslné nápady trumfovaly sexem, ani neuvažujte. Na chvíli by se sice odmlčel, ale pak by zase začal fantazírovat.

Ryby

K sexu bude ideální časné ráno. Trigon mezi Lunou a Uranem, který nastane v 4.26 hodin, vytvoří atmosféru, aby milování sice proběhlo rychle, ale bylo velice příjemné. Následně se budete jakoby vznášet na obláčku štěstí a dobrá nálada vás neopustí až do pozdního večera.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám