Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 19. 12.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Miláček bude mít zvídavou náladu, takže vás zahrne spoustou otázek. Na některé, zejména ohledně minulých vztahů a sexuálních praktik, se vám z pochopitelných důvodů nebude chtít odpovídat. Neříkejte mu něco v tom smyslu, že mu do toho nic není, nýbrž mu s úsměvem a šibalským výrazem začněte klást podobně všetečné dotazy. Je velmi pravděpodobné, že „hru na pravdu“ hned ukončí.

Článek

Beran 

O milostný život nemusíte mít strach. Ve vašem partnerském sektoru se zastaví Venuše, která se postará, abyste si užily každou chvilku, kterou můžete s partnerem strávit. Když se dostanete do situace, že si můžete vybírat mezi prací a sexem, k jeho velké radosti zvolíte milování.

Býk

Stacionární Venuše v Kozorohu vás nutí důkladně zapřemýšlet o tom, co prožíváte a cítíte. Když si přiznáte, že byste byly nejspokojenější, kdybyste mohly mít současně starou i novou lásku, bude to sice upřímné, ale v praxi neproveditelné. Dnes byste ještě na obě strany dokázaly hrát, ale už zítra by to byl problém.

Blíženci

Na to, že se vám bývalý pořád vrací do života, jste si už zvykly. Snad ještě horší je to, že vám se stále větší intenzitou a častější frekvencí vstupuje do erotických snů. Pocit, že vám stávající partner v posteli nestačí, rovněž stoupá. Zatím o tom, že byste se k tomu předešlému vrátily aspoň kvůli milování, neuvažujete, nicméně k tomu máte nebezpečně nakročeno.

Rak

Zásadní vliv na vás vyvíjí Venuše, která se zastavila ve vašem partnerském sektoru. I když jste se chtěly zabývat spoustou praktických záležitostí, donutí vás, abyste se místo toho věnovaly lásce ve všech podobách. To, co pro partnera ohledně citů nebo sexu uděláte, přinese velmi pozitivní efekt.

Lev

O tom, koho máte rády, s láskou a obdivem taky mluvíte. Někteří budou možná tvrdit, že se tak chováte jen proto, že jste čerstvě zamilované, ale brzy vás to přejde. Vy jste si však jisté, že je to jinak. Jste rozhodnuté, že o svém miláčkovi budete láskyplně hovořit i v dobách, kdy spolu budete slavit stříbrnou či zlatou svatbu.

Panna

Hrozí nebezpečí, že si vyberete člověka, který vlastně není schopný vztahu, jaký si představujete. Jeho vize soužití se od těch vašich dokonce diametrálně liší. Pak nezbude, než abyste se smířily s tím, že vytvoříte velmi dobrý pracovní tým, umocněný dokonalým sexem, ovšem pro romantickou lásku už nezbude prostor.

Váhy 

Při stacionární Venuši v Kozorohu to nemáte snadné. I když chcete, nedokážete vyhovět všem svým náročným požadavkům současně. Pro partnera chcete být dokonalá milenka a pro děti stejně dokonalá matka. Kdybyste hned ráno připustily, že obojí ani vy nezvládnete, zjednodušíte si život.

Štír

Kdybyste pro sex chtěly využít úplněk, který se v 5.35 hodin dostává do vašeho sektoru erotiky a sexu, ukáže se to jako skvělý nápad. Obvykle sice po milování v časných ranních hodinách netoužíte, ale tentokrát to bude jinak. Laskání i vzrušení si vychutnáte naplno. Hned poté si ještě dopřejete příjemně uvolňující spánek.

Střelec

Především byste si měly uvědomit, že na sex potřebujete nejen čas, ale i trpělivost. Kdybyste se dokázaly soustředit na to, co zrovna děláte, a nepřemýšlely o ničem, co s vaším partnerem, s vámi a vaší láskou nesouvisí, bylo by to naprosto dokonalé. Pak byste miláčkovi poskytly dokonalý erotický zážitek a mohly od něho očekávat totéž.

Kozoroh

Když se miláček často a obdivně zmiňuje o své kolegyni, nepropadejte panice. Když mu položíte pár cílených otázek, zjistíte, že v tom opravdu není nic jiného než obdiv k jejím pracovním talentům. S údivem však zjistíte, že vaše pochybnosti zvýšily jeho erotickou přitažlivost, kterou jste dosud moc nevnímaly.

Vodnář

Nějak ztrácíte pocit, že to bez lásky nejde. Kdybyste k sobě byly upřímné, přiznáte, že máte problémy spíš s láskou a city, které nedokážete zvládat. Venuše ve vašem sektoru věcí skrytých vás navíc bude zlomyslně pokoušet šancí na románek. Sice vás láká, ale zároveň si uvědomujete, že by to bylo enormní riziko.

Ryby

Při stacionární Venuši vás sex bude bavit, i kdybyste nechtěly. Naštěstí máte miláčka, který v tomto směru reaguje „na první dobrou“. Stačí, abyste se na něj žádostivě zadívaly, a hned bude vědět, co se děje a co chcete. Než vytvoříte vhodné podmínky a postaráte se, aby vás nikdo nerušil, chvíli to potrvá, ale nakonec zvládnete i to.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám