Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 11. 3.

Foto: dotshock, Shutterstock.com

Foto: dotshock, Shutterstock.com

Reklama

O vašem vztahu sice můžete chtít mluvit, ale nic rozumného z toho nevzejde. Po pár větách totiž zjistíte, že vám miláček na všechno přikyvuje, aby měl klid, ale ve skutečnosti vás vůbec neposlouchá. Odpusťte si tedy sladkobolné řeči o lásce, stejně tak se nedívejte do příliš vzdálené budoucnosti a vyhnete se zklamání, či dokonce naštvání. Milování je dobrý nápad, ale pokud možno mlčky.

Článek

Beran 

Při Luně v Raku budou zejména partneři z vodních a zemských znamení vyžadovat něhu ve všech podobách. Kdybyste miláčkovi do postele přinesly třeba zmrzlinu, vnímal by vaši péči jako dokonalé hýčkání. Kdyby ho napadlo, že byste si zmrzlinou mohli malovat po tělech různé obrazce, které si pak navzájem olížete, nerozmlouvejte mu to. Bude to větší zábava, než si umíte představit.

Býk

Sex si chcete užít i v případě, že byste na nic jiného neměly čas ani energii. Naštěstí máte partnera, který s navrženým denním i nočním programem souhlasí. Chápe, že vás milování příjemným způsobem převede z hektického pracovního týdne do klidného víkendu, kdy si společně také odpočinete.

Blíženci

Nejspíš se vám do života vrátí člověk, s nímž jste se kdysi ustavičně míjely. Pokud ve vás vzbuzuje erotické myšlenky a touhy, měly byste nad obnovením vztahu opravdu vážně uvažovat. Kdybyste ho však braly jen jako dobrého kamaráda, měly byste raději vycouvat. Ze zkušeností víte, že vynucovaná něha i erotika jsou k ničemu.

Rak

Při Luně ve svém znamení, a zejména při trigonu, který v 13.02 hodin vytváří s Merkurem, zafungujete jako odbornice na vzrušující, eroticky laděnou konverzaci. Když miláčkovi zavoláte a nastíníte mu večerní program, bude se mu to náramně líbit. Dokonce přijde s vlastními nápady, jak váš erotický život ještě zpestří.

Lev

Pokud si chcete sex opravdu užít, požádejte partnera, aby vám masíroval hrudní páteř. Uvolníte si tím záda, takže se nemusíte obávat každého prudšího pohybu, jelikož vám způsobuje bolesti. Přesto by bylo dobré, abyste to v posteli nepřeháněly a chovaly se ke svému tělu ohleduplně.

Panna

Měly byste konečně pořádně vyhodnotit plusy i minusy vztahu, o kterém se vám zatím nechtělo přemýšlet. Kdybyste usoudily, že s dotyčným můžete naprosto klidně kamarádit, je všechno v pořádku. Když však pořád ještě k němu nemáte srovnané city a zvládnuté touhy, kontaktům se raději vyhýbejte.

Váhy 

V lásce vstupujete do neznáma. Váš nový objev se projevuje zcela jinak, než jste od předešlých partnerů zvyklé. Je tedy potřeba, abyste se samy rozhodly, zda jste jeho jednání schopné tolerovat, nebo raději oba půjdete dál svou cestou. Kdybyste však už teď věděly, že sex s ním funguje na výbornou, měly byste rozchod ještě zvážit.

Štír

Ve vztahu se neděje nic, na co byste nebyly připravené a co by se vám nelíbilo. Jednáním partnera budete naopak nadšené. City vám dokáže dát najevo způsobem, kterým vás ujistí, že mu nejde ani tak o něho, jako o vaši erotickou i životní spokojenost. Musíte uznat, že se mu záměr daří.

Střelec

Když chce miláček mluvit o lásce, dodávejte mu odvahu a trigon mezi Lunou a Merkurem vám v tom pomůže. Své názory mu ale nevnucujte. Vy sázíte na zdravý rozum, on na romantiku, nebo naopak. Když to dáte dohromady, bude z vás harmonicky vyvážená dvojice.

Kozoroh

Při Luně ve svém partnerském sektoru dobře uděláte, když sex necháte zcela na partnerovi. Jeho erotické fantazie vás mile překvapí. Dokonce budete přemýšlet, proč před vámi podobné nápady dosud tajil. Kdyby se vám podařilo vklouznout spolu do postele už odpoledne, milostné prožitky budou velmi intenzivní.

Vodnář

Při Luně v Raku vás rozvášní společná koupel, nebo alespoň sprchování. Dost možná začnete uvažovat, že si na terasu nebo zahradu na léto pořídit vířivku. Když to miláčkovi navrhnete, bude naprosto nadšený. Navíc se dozvíte, že sex v bublinkové lázni si přeje už hodně dlouho.

Ryby

O tom, jak jste na tom s majetkem, s dotyčným rozhodně nemluvte. Neriskujte, že v něm probudíte zištné zájmy, které přehluší jeho původní zájem o vaši osobu a erotické jiskření mezi vámi. Jupiter ve vašem znamení vám ohledně majetku skutečně dává šance, o kterých on může jenom snít. Když si v duchu ujasníte, že vás dva drží pohromadě především sex, budete spát o poznání klidněji.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám