Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 21. května

Foto: Kseniya Ivanova, Shutterstock.com

Foto: Kseniya Ivanova, Shutterstock.com

Reklama

Možná marně přemýšlíte, proč je miláček pořád podrážděný a nabroušený. Důvod je prostý, neustále mu něco připomínáte, a když věc udělá, stejně ji s náležitým komentářem předěláte podle svého. Když si sáhnete do svědomí, uvědomíte si, že se k němu chováte jako k malému dítěti, což je první krok k tomu, abyste váš vztah „narovnaly“.

Článek

Beran

Je to oříšek... Vaše nálady se střídají tak rychle, že samy nevíte, zda sex chcete, nebo nechcete. Těsně po půlnoci partnera odmítáte s tím, že chcete spát. Ovšem poté, co se v 4.58 hodin Luna dostane do sextilu s Marsem, se naopak chopíte aktivity. Naštěstí je zvyklý na vaše nevypočitatelné chování, takže se na vás nedokáže zlobit ani za kuropění.

Býk

Smiřte se konečně s tím, že se ve vašem životě objevil člověk, který pro vás prostě není stvořený. Když si uvědomíte, jak se profiluje, dojde vám, že byste jeho životní tempo nedokázaly zvládat a s jeho postojem k věrnosti se nevyrovnáte. To, co vám bude odpoledne vyprávět, se sice moc hezky poslouchá, ale skutek utek. Něco podobného jste přece už zažily a další kolo zklamání nechcete riskovat.

Blíženci

Kvadratura mezi Lunou a Venuší, která se odehraje v 1.02 hodin, má na váš milostný i erotický život větší vliv, než by se zprvu mohlo zdát. Miláček má pocit, že se mu málo věnujete, zatímco vy usoudíte, že se on nezajímá o vás. Pokud nechcete zabřednout do partnerské krize, snažte se, abyste večer dohnali všechno, co jste ráno nestihli.

Rak

Vzhledem k nevyvážené lunární energii, která vás celý den ovlivňuje, bude lepší, když k partnerovi a vašemu vztahu obecně budete přistupovat s největší opatrností. Kdyby to jenom trochu šlo, snažte se ho nekárat, ale hodně chválit. Navíc se zkuste překonat natolik, abyste kladně ohodnotily jeho erotické aktivity. Hned by vám začal dokazovat, že to nebyla výjimka, ale jeho nový standard.

Lev

Nejspíš máte plán, že si nejdřív někoho zavážete nějakou laskavostí a pak ho svedete. Nápad je to rafinovaný, ale fungovat nebude. Člověk, kterého jste si ke svým erotickým hrátkám vybraly, je chytřejší a taky podezíravější, než si myslíte. Když se vás přímo zeptá, zda ho opravdu tak moc chcete dostat do postele, budete se červenat a na přímou odpověď se nezmůžete.

Panna

Ze všeho nejvíc váš erotický život ovlivní kvadratura mezi Sluncem a Jupiterem. Zatímco kamarádky a známé mají pocit, že nezadaní sympaťáci jsou „ohrožený živočišný druh“, vy si naopak můžete vybírat. Pokud jste ale zadané, nastane problém. Partnerovi byste jen těžko vysvětlovaly, že ti, s nimiž s takovou chutí flirtujete, jsou jen a pouze přátelé.

Váhy

Partner zase bude sršet prapodivnými nápady. Když vyrukuje s tím, že byste měli využít jarní počasí a pomilovat se v přírodě, dost vás tím zaskočí. Naštěstí se nenecháte vyvést z míry. Navrhněte, že se vydáte ruku v ruce na romantickou procházku, klidně se budete líbat pod rozkvetlými stromy, ale pak se vrátíte domů a rozbalíte to v pohodlí vlastní postele.

Štír

Miláčkovi uděláte vynikající službu a zároveň vylepšíte kvalitu vašeho vztahu, když ho přimějete, aby si s vámi povídal o svých erotických snech a představách. To, co uslyšíte, vás sice překvapí, ale celkem mile. Když se nad tím, co vám sdělil, zamyslíte důkladně, zjistíte, že byste mu alespoň pár přání mohly celkem bez problémů splnit.

Střelec

O tom, že byste v noci začaly partnerovi špitat, co k němu cítíte a co od vašeho vztahu očekáváte, raději ani nepřemýšlejte. Řeč byste vedly pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Venuší, která vrcholí v 1.02 hodin, což by vám oběma nic dobrého nepřineslo. On by měl pocit, že na něho v záležitostech lásky, erotiky a sexu moc tlačíte, zatímco vy usoudíte, že se s vámi nebaví tak, jak by měl.

Kozoroh

Ráno se sice můžete pro sex rozhodnout, ale není to nejlepší nápad. Dokonce i váš obvykle nepříliš vnímavý partner usoudí, že jste milování braly spíš jako povinnost. Raději si slibte, že erotické aktivity jisto jistě přesunete na večer, bude to rozhodně lepší. Díky trigonu mezi Lunou a Plutem, jenž vrcholí v 21.57 hodin, si zajistíte zážitky plné touhy a vášní.

Vodnář

Partner má zjevně pocit, že se s ním nebavíte a s ničím z toho, co je pro vás důležité, se mu už nesvěřujete. Vy zase netušíte, proč v poslední době tak zásadně změnil názor. Když jste si s ním ještě nedávno chtěly povídat, dával jasně najevo, že ho to nezajímá. Občas vám dokonce naznačil, že s ním chcete v posteli probírat některé věci jen proto, abyste se vyhnuly sexu. Pozor, taková nedorozumění můžou vést k odcizení!

Ryby

Sice obdivujete spontánnost, ale je potřeba, abyste si sex i veškeré erotické aktivity pořádně naplánovaly. Ve vašem případě bude optimální, když využijete časně ranní sextil mezi Lunou a Marsem ve svém sektoru lásky a romantiky. Pod jeho vlivem a s jeho pomocí dokážete vyvinout maximální úsilí, aby se vám i partnerovi vůbec nechtělo z postele.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám