Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 1. 11.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Pondělek je vhodný na leccos, ale nové začátky ve všech směrech vedou. Pusťte se tedy do toho, co vás láká, a vůbec se nebojte, že se ztrapníte. Hvězdy ocení především odvahu a snahu překonávat hranice. Ty jsou stejně jen ve vaší hlavě a pouze vás omezují. Nicméně sexu se raději vyhněte. Miláček bude nesoustředěný, což milování neblaze poznamená. Navíc hrozí, že se zeptá, jak se vám to líbilo, a bude dotčený, že se vám nějak nechce odpovídat.

Článek

Beran 

Luna v Panně je sice převážně harmonická, ale sex pod její patronací nebude ve vašem případě žádná velká sláva. Zejména večer, kdy se Luna dostává do kvadratury s Venuší, nastanou potíže. Miláček bude mít ke všemu spoustu připomínek, což rozhodně není ideální milostná předehra. Navíc má scestný pocit, že je to z jeho strany to nejlepší, co může pro probuzení vašich vášní udělat.

Býk

Konečně odhalíte, co miláčkovi v erotice a sexu tolik chybělo. Na rozdíl od vás totiž potřebuje slyšet, že je nejlepší na světě a že je vám s ním moc dobře. Vám sice může jeho žádostivost obdivu připadat až komická, ale to nehraje roli. Když se překonáte a vyhovíte mu, nestačíte se divit, co to s ním udělá.

Blíženci

V poslední době zase dokážete myslet i na něco jiného, než je miláček, a není na tom nic špatného. Jedná se o důkaz, že se vaše zamilovanost začíná pomalu měnit v láskyplný stabilní vztah. Když se ještě naučíte reagovat v sexu spontánně a nikoli podle toho, jak si jen myslíte, že by se mu líbilo, užijete si v posteli mnohem víc potěšení.

Rak

Celoživotní boje s láskou, kterou sice odmítáte, ale stejně vás pořád pronásleduje, pokračují. Opět zjevně „lítáte“ v něčem, co nedokážete ovládat. Navíc nemáte celou záležitost s kým probrat. Reakce příbuzných, možná i některých kamarádek by byla dost nepříjemná. A vy byste si pak musely přiznat, že vlastně nejde o lásku, nýbrž jen o sex.

Lev

Se sexem je to obtížné. Když máte čas, nemáte chuť, a když máte chuť, naprosto vám chybějí čas i nálada. Kdybyste však své erotické naladění posilovaly až do večera, kdy se konečně sejdete doma a budete mít na sebe klid, budete oba spokojení s průběhem i výsledkem milování. Sice nebude tak bouřlivé jako jindy, ale vám bude naprosto vyhovovat.

Panna

Luna ve vašem znamení vám poskytne v oblasti lásky a sexu spoustu zajímavých možností. Zvlášť povedené bude ranní milování, a to zásluhou stoupající energie opozice mezi Lunou a Neptunem. I ty nejodvážnější erotické fantazie se vám podaří převést do reality tak hladce a zdařile, že budete žasnout.

Váhy

Na eroticky laděné narážky dokážete reagovat rychle, a navíc velice vtipně. Občas si dokonce říkáte, že vás smyslná komunikace vzrušuje stejně intenzivně jako fyzické doteky. Kdybyste se s tím nově objeveným talentem naučily pracovat, bude to pro váš partnerský život mimořádně prospěšné.

Štír

To, zda sex bude, nebo nebude, se ve vašem případě odvíjí od toho, jak o něm dokážete mluvit. Snažte se nasadit patřičný tón, kterým miláčka rozhodně nemíníte přemlouvat, jen poukazujete na možnosti, které prozatím plnou měrou nevyužíváte. Sice to původně neměl úmyslu, ale přesto se vybičuje k úctyhodným výkonům.

Střelec

Konečně najdete způsob, jak se sblížíte s člověkem, který vás zajímá a jehož byste moc rády začlenily do svého života. Je ale potřeba, abyste se chovaly pokud možno nenápadně. Když se tentokrát spokojíte s tím, že jeden náznak stačí, záhy se dočkáte jeho vstřícné a erotikou podbarvené odezvy. Nepokazte to zbytečným spěchem!

Kozoroh

Trigon mezi Lunou a Plutem ve vašem znamení vám kolem 14.44 hodin nabídne mimořádně vzrušující sex. Kdybyste měli šanci být s partnerem spolu, vychutnáte si milování, v němž budou něha a vášně namíchané v takovém poměru, že vás v tom nejlepším slova smyslu naprosto odrovnají. Když musíte být oba v práci, nevadí. Večer už nebude smyslnost tak intenzivní, ale pořád bude stát za to.

Vodnář

Harmonizace vašeho soužití je na dobré cestě. Právě proto je potřeba, abyste ihned a intenzivně začaly využívat energii Venuše, která je posledních pár dní ve vašem sektoru přátel. Když dokážete k erotickým vazbám, které mezi vámi fungují naprosto skvěle, přidat i kamarádský podtext a vyrovnané emoce, můžete si gratulovat k osudovému vztahu.

Ryby

S láskou si odmítáte dělat starosti. Nahlas říkáte, že doby, kdy jste se kvůli citům trápily, jsou už dávno za vámi. Je vám jasné, že situaci sice ještě nemáte tak pod kontrolou, jak jste chtěly, ale to nevadí. Máte přece po svém boku člověka, který vás miluje tak, že udělá, co vám jen na očích uvidí. A to, že byste v posteli daly přednost někomu jinému, si moudře nechte pro sebe.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám