Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 14. 3.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Jste poměrně sehraná dvojice, takže si navzájem dokážete vyhovět. Správně usoudíte, že miláček zrovna touží po tom, abyste ho v posteli chválily, což ochotně uděláte. Vaše slova mají téměř zázračný vliv na jeho erotickou fantazii i vynalézavost. To, co vám předvede, vás příjemně překvapí. Opět si potvrdíte, že milostné hrátky máte pořád čím obohacovat, a navíc vás objevování nových rozkoší baví.

Článek

Beran 

Když vám chce miláček sdělit něco ohledně erotiky či sexu, měly byste pozorně naslouchat. Jestli vás jeho postřehy udiví, musíte převzít iniciativu do svých rukou. Pochopíte, že se nemusíte obávat jeho reakcí a že v sexu můžete klidně trochu přitvrdit. Vy konečně projevíte svoji pravou podstatu a on bude nadšený.

Býk

S láskou problémy nemáte, zato s partnerem ano. Ohledně sexu má totiž jiné představy. Zatímco vy máte dojem, že byste si kromě milování měli občas i docela obyčejně o lásce povídat, on je přesvědčený, že je to jen ztráta času. Ještě nedávno vám jeho pojetí vztahu vyhovovalo, ale teď začínáte citlivou konverzaci vyloženě postrádat.

Blíženci

O lásce se s miláčkem raději nebavte. Nemuselo by to dopadnout dobře. Přestože svými výroky nic zásadního nesledujete, měl by pocit, že si z něho buď utahujete, nebo ho vůbec neberete vážně. Vy byste mu sice vysvětlovaly, že se plete, ale on by se nejspíš urazil, takže na veškeré něžnosti, včetně sexu, můžete rovnou zapomenout.

Rak

I když si myslíte, že si s láskou dokážete poradit, dopoledne to tak být nemusí. Když se v 11.01 hodin Luna dostane do opozice s Venuší, hrozí, že dáte najevo své city člověku, s nímž jste si nechtěly nic začínat. Fyzicky vás sice přitahuje, ale zároveň je vám jasné, že jeho předpotopní názory nedokážete respektovat, takže byste s ním dlouho nevydržely.

Lev

Čas na sex byste si měly najít ráno, abyste s partnerem maximálně využili pozitivní vliv opozice mezi Lunou ve svém znamení a Marsem. Milování v takovém případě poslouží jako vynikající životabudič a rovněž jako ventil, kterým upustíte přebytek energie. Když se vášnivě pomilujete hned po probuzení, snižuje se nebezpečí pracovních a později i partnerských hádek na minimum.

Panna

O lásce ani erotice neuvažujete. Máte totiž pocit, že jsou v životě důležitější věci, kterými byste se měly momentálně zabývat. Miláčkovi to však raději neříkejte. Usoudil by, že vám jeho umění a výkony v posteli nevyhovují. Vy byste mu pak mohly pořád dokola opakovat, že to tak není, ale on by vám stejně nevěřil.

Váhy 

S tím, že by šlo v lásce a v sexu všechno jednoduše, raději nepočítejte. Luna je sice ve vašem sektoru přátel, ale vy o milování jako projev kamarádství prostě nestojíte. Je proto třeba, abyste dotyčnému jasně řekly, že vás buď bude milovat vášnivě a naplno, nebo se bez sexu raději obejdete.

Štír

V hloubi duše si uvědomujete, že intenzivní zamilovanost jednou skončí, takže to mezi vámi nemůže navždy tak vášnivě jiskřit. Dnes však uděláte všechno pro to, aby vám láska v této podobě vydržela co nejdéle. Miláček k tomu přistupuje stejně, takže je šance, že se vám milostnou idylku podaří o dost prodloužit.

Střelec

Je potřeba, abyste z lásky a sexu dokázaly vyčlenit pochybnosti a další negativní emoce. To, že se na partnera ráno naštvete, neznamená, že musíte už během dneška, byť jen v duchu, hledat někoho, kdo by ho ve vašem životě i v posteli nahradil. Když se večer pokusíte situaci napravit, máte před sebou poměrně dlouhý a harmonický vztah.

Kozoroh

Luna, která prochází vaším sektorem erotiku a sexu, vás dostane do prekérních situací. Na jedné straně byste se milování moc rády naplno oddaly, ale na druhé máte pocit, že vás zdržuje od toho, co je pro vás důležitější. V praxi to vypadá tak, že v práci toužíte po sexu, a když jste s partnerem v posteli, přemýšlíte o práci.

Vodnář

Při Luně ve Lvu se dokážete proměnit v roztoužené bytosti, které se rády podvolí mazlení a dokážou si vychutnat každý dotek. Miláčka tím vyvedete z míry. Očekával, že ho večer v posteli bude čekat aktivní a akční domina a přitom se setkal s kočičkou, která ani drápky nevytahuje, protože je vytáhnout nechce.

Ryby

S miláčkem se o sexu raději nebavte. Lehce by se mohlo stát, že by vás nějakou poznámkou tak vytočil, že byste mu to chtěly oplatit, takže byste třeba erotické laškování označily za „manželskou povinnost“, o kterou nestojíte. Pochopitelně by se naštval a vy byste mu těžko vysvětlovaly, že jste to nemyslely vážně.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám