Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 16. 3.

Foto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Foto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Reklama

Partner se nejspíš pokusí převzít iniciativu hned v několika oblastech. Vám se to sice zrovna nezamlouvá, ale musíte se zachovat strategicky. Kdybyste se otevřeně stavěly na zadní nebo vyprovokovaly hádku, tak se vám sice drobátko uleví, ale tím to hasne. Získáte mnohem víc, když s ním budete koketovat a flirtovat. Nejdřív to bude legrace, pak se oba rozvášníte a nakonec se dohodnete na kompromisech.

Článek

Beran 

O záležitostech lásky a sexu raději nemluvte. Když své představy, touhy a potřeby začnete rozebírat, záhy se dostanete do stadia, kdy budete mít pocit, že vás sex přestal bavit. Bude chvíli trvat, než si uvědomíte, že se navzájem vzrušujete a milování vás oba těší, jen jsou vám protivné ty řeči okolo, které věčně vedete.

Býk

Když miláček přijde s tím, že byste si mohli dát chvíli pauzu, protože si lezete na nervy, musíte na to správně zareagovat. Klidně mu řekněte, že proti tomu nic nemáte, ale musí si uvědomit, že to taky může skončit regulérním rozchodem. Samoty se bát nemusíte. Při Luně ve svém sektoru lásky a romantiky budete mít nápadníků víc než dost.

Blíženci 

Při Luně v Panně hrozí, že si vždycky najdete něco, čemu podle vlastního názoru musíte dát přednost před sexem. Kdybyste však byly samy k sobě upřímné, přiznáte, že se tak chováte hlavně proto, že chcete miláčka vyprovokovat k akci. Doufáte, že vám vytrhne práci z ruky, pevně vás obejme, vroucně políbí a odvede do ložnice.

Rak

I na sexu se musíte domluvit stejně, jako když plánujete libovolné společné aktivitě. Můžete sice postrádat romantiku a v hloubi duše tento styl považovat za nemístně racionální, nicméně je momentálně jediný možný. Navíc miláček je ve skutečnosti rád, že o jeho erotických potřebách přemýšlíte a že se jimi zabýváte.

Lev

Pocit, že miláčkovi nedokážete dát najevo lásku ani erotický zájem najevo tak, jak si zaslouží, je sice intenzivní, ale mylný. Když ho předem neupozorníte, že s takovými úvahami a emocemi zápasíte, ani ho nenapadne, že byste se mohly kvůli tomu trápit. Je prostě potřeba, abyste sebevědomí projevovaly i v posteli.

Panna

Máte dojem, že byste na sex měly myslet až ve chvíli, kdy máte všechno hotovo a domácnost jako klícku. Miláček je však v tomto ohledu zcela jiného názoru. Nakonec konstatujete, že se docela klidně můžete krásně pomilovat, i když je v dřezu neumyté nádobí a nestihly jste vyluxovat. Pocit rozvernosti, který se vás zmocní, vám vydrží hodně dlouho.

Váhy 

Luna ve vašem sektoru tajemství a věcí skrytých je bez aspektů, což je dobře. Pod jejím vlivem můžete snít o románku a představovat si, jaké by to bylo s vysněným partnerem. Bude to zajímavý zážitek. Kdybyste se navíc rozhodly, že to, co jste zosnovaly ve fantazii, využijete při sexu se stálým partnerem, bude to vzrušující dvojnásob.

Štír

Názory měníte tak, že se tomu samy podivíte. Když se po letech znovu setkáte s člověkem, který o vás kdysi stál, zjistíte, že vás nyní začal hodně zajímat. Teď je jen potřeba, abyste mu to sdělily způsobem, který ho nevyleká, ale naopak ujistí, že ho právě potkalo štěstí jeho života.

Střelec

To, že byste se o partnera dělily s jinou ženou, můžete sice patřit k jeho erotickým fantaziím, ale vy o něčem takovém nechcete ani slyšet. Naštěstí nemá dost odvahy na to, aby s podobným nápadem vyrukoval otevřeně. Dobře ví, že by rozpoutal bouři, proti které je tsunami letní vánek.

Kozoroh

Váš sex-appeal ocení člověk, od něhož byste to nečekaly ani omylem. Kolega či známý, s nímž jste se dosud jen zdvořile zdravili a jinak míjeli, vám s rozpačitým úsměvem prozradí, že se mu o vás zdálo a erotický sen byl hodně divoký. Dost ho překvapíte tím, že informaci vezmete na vědomí, ale tím to končí.

Vodnář

V lásce se zachováte nezvykle vášnivě. Dokonce tak, že tím překvapíte i svého, na leccos zvyklého miláčka. Když se zeptá, co se děje a co v sobě potřebujete přehlušit či umlčet, neurazte se. Nemyslí to zle, prostě si o vás dělá starosti. Zná vás, takže ví, že obvykle tak reagujete v momentech, kdy vás něco trápí.

Ryby

Šance, které vás ve vztahu čekají a mohly by kromě jiného stabilizovat vaše emoce, jsou značné. Podmínkou je, že se vážně zamyslíte nad postojem, který zaujímáte k partnerovi. Když se k němu budete přes den chovat kriticky a přezíravě, vášnivý milenec se z něho večer rozhodně nestane.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám