Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 9. 3.

Foto: Branislav Nenin, Shutterstock.com

Foto: Branislav Nenin, Shutterstock.com

Reklama

Partnerské vztahy jsou sice pod tlakem, ale nikoli v ohrožení. Miláček se vás bude neustále na něco vyptávat a vy budete marně dumat nad tím, proč to dělá. Až později vám dojde, že jeho zájem o to, co děláte, způsobuje ryzí láska. Odpovězte mu, na co chcete, ale pár menších tajemství si nechte pro sebe. Rozhodně však netajte, že máte chuť se pomilovat.

Článek

Beran 

To, že partner nechce mluvit o ničem, o lásce už vůbec ne, berte jako jeho svaté právo. Kdybyste si slíbily, že ho do ničeho nebudete v žádném případě nutit, bude to vynikající. Místo řečí věnujte energii erotice v praxi. Když bude v tomto směru spokojený, možná se zmůže na pár něžných slůvek.

Býk

Luna ve vašem sektoru majetku vlastního vám podsouvá emoce, které se nakonec můžou obrátit proti vám. Když začnete miláčka podezírat ze záletů, je to sice pochopitelné, ale naprosto k ničemu. Kdybyste místo toho předvedly, že jste pro něho v životě i v posteli ty nejlepší, rozhodně nebude hledat pochybné štěstí jinde.

Blíženci

Se vztahy je to díky trigonu mezi Lunou a Venuší, který vyvrcholí po půlnoci, celkem jednoduché. Vy přesně víte, co od miláčka v tomto směru chcete, a taky si o to dokážete říct jasně a jednoznačně. On zase ví, že se nespokojíte s romantickými slovy, ale vyžadujete fyzické důkazy lásky. Dokážete se tedy domluvit a oba jste spokojení.

Rak

Tomu, kdo se uchází o vaši přízeň, vysvětlíte, že nejdřív ve všem chcete a potřebujete mít jasno. Na tom, že musí mít nejdřív vyřešenou minulost, trváte tak energicky, že pochopí, že to jinak nepůjde. Vy si pak v nitru můžete vychutnávat pocit triumfu a posléze i vítězství. Navíc už nebudete muset krást chvilky pro utajované milování, což je další plus.

Lev

Opravdu nevíte, zda je partner tak protivný kvůli vlastní povaze, nebo proto, že se momentálně nic nevyvíjí podle jeho představ. V každém případě se připravte na to, že bude vztahovačný a podrážděný, takže si o příjemné konverzaci můžete nechat jen zdát. Naštěstí to sex nepoznamená, jak se později večer přesvědčíte.

Panna

Je potřeba, abyste si na partnera našly mnohem víc času, než mu věnujete obvykle. Nejde o to, abyste spolu mluvili, ale jednoduše byli spolu. Ani vy ani on byste neměli mít pocit, že je pro vás něco důležitějšího než váš harmonický a vyrovnaný vztah. I díky tomu si užijete spousty něhy i vášní.

Váhy 

Merkur ve vašem sektoru lásky a romantiky vás nutí, abyste s partnerem probíraly to, o čem se vůbec nechce bavit. Vy jste však díky planetární energii tak rozhodné, že ho ke komunikaci přimějete. Konečně zjistíte, co vězí za jeho protivnou náladou, a dojde vám, co by se s tím dalo dělat. O tom, že bude na pořadu večera i sex, nepochybujte.

Štír

Představa, že byste svoji lásku, city a eventuálně i místo ve své posteli někomu vnucovaly, je pro vás nepřijatelná. Tím spíš nikoho nemíníte přesvědčovat, že jste pro něho ty nejlepší. Kamarádky vám sice radí, že byste tímto stylem dosáhly toho, co chcete, ale vy moc dobře víte, že byste možná získaly milence, jenže vlastní sebeúctu ztratily.

Střelec

Nejspíš zjistíte, že jste nabídly své city příliš pozdě. Je to sice nemilé, ale napravitelné. Především je potřeba, abyste samy sobě určily, co vlastně chcete a co jste ochotny obětovat. Kdybyste usoudily, že hodně, využijte hned ráno doznívající trigon mezi Lunou a Venuší. S touto pomocí získáte i to, co vám připadá téměř vyloučené.

Kozoroh

Když zjistíte, že jste v lásce šláply vedle, není to sice příjemné, ale na kolena vás to nesrazí. Najednou si uvědomíte, že kromě toho, kdo vás nechce, kolem vás krouží spousta zajímavých mužů, kteří o vás otevřeně usilují. Navíc vám kromě sexu nabízejí regulérní vztah, což je další plus.

Vodnář

Ideální sex proběhne hned po půlnoci. Naplno totiž využijete trigon mezi Lunou a Venuší, který vrcholí v 00.26 hodin. Vychutnáte si díky tomu jak vášnivé milování, tak láskyplnou a něžnou komunikaci. Noc sice z valné části probdíte, ale to vám ani partnerovi vadit nebude.

Ryby

Cítíte se trochu zaskočené. Možná totiž zjistíte, že miláček za vašimi zády podniká něco, s čím buď nesouhlasíte, nebo se vám to minimálně nelíbí. On vám sice vysvětluje, že to dělá jen proto, aby vám ušetřil nervy a námahu, ale vy tomu nevěříte. Veškerou komunikaci, včetně erotické, sice udržujete, ale taky si slibujete, že budete opatrné a prozíravé.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám