Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 21. 9.

Foto: Flamingo Images, Shutterstock.com

Foto: Flamingo Images, Shutterstock.com

Reklama

Jestli se zamilujete, váš vztah bude vášnivý. Drahoušek ale čas od času propadne žárlivosti. Možná občas i nenápadně zkontroluje, co děláte, když nejste s ním. V případě, že vám to v posteli dlouhodobě neklape, ale na rozchod nepomýšlíte, večer vyzkoušejte „terapii doteky“. Něha, mazlení i erotická masáž totiž za přispění úplňku zafungují jako zázračná medicína, takže se touhy, vášně i orgasmy dostaví.

Článek

Beran 

To, co momentálně prožíváte, nikomu nevysvětlujte. Mohly byste se hodně snažit a své důvody mít jak citově, tak rozumově zdůvodněné, ale stejně se vám to nepodaří. Navíc musíte přiznat, že jde o záležitost tak složitou, že ji nedokážete přetlumočit ani samy sobě. Večer naštěstí pod vlivem sextilu mezi Lunou a Saturnem pochopíte, že když máte sex na výbornou, všechno ostatní je řešitelné.

Býk

Měly byste méně mluvit a víc naslouchat. Využijte toho, že konečně máte šanci přijít na to, jakým stylem partner přemýšlí. Nakonec vám dojde, že je opravdu zbytečné, abyste ho nutily do něčeho, do čeho se mu absolutně nechce a co vy lehce zvládnete samy. Když se místo přemlouvání budete věnovat sexu, spíš dosáhnete svého.

Blíženci

Člověk, který vás bez povšimnutí míjel, zásadně změní postoj. Dosud jste ho vnímaly jako jeden ze svých nesplněných snů, ale teď jste z jeho proměny na rozpacích. Velice dobře si totiž uvědomujete, že průšvihy, které by vás ve vztahu s ním čekaly, nevyváží ani mimořádně zdařilý sex.

Rak

I když máte pocit, že je vám ohledně lásky všechno jasné a že vás partner nemůže ničím překvapit, ukáže se, že jste na omylu. Z jeho chování bude zřejmě, že na rozdíl od vás přesně ví, co chce. V takovém případě byste mu měly dokázat oponovat. Je potřeba, aby konečně pochopil, že i vaše přání mají svou váhu. To, zda se týkají sexu, nebo jiných oblastí života, je přitom nepodstatné.

Lev

Nepospíchejte a spěchat nedovolte ani miláčkovi. Luna v Beranu vás sice popohání kupředu, takže spoustu věcí vnímáte jako zbytečné zdržování, ale vy musíte jejímu tlaku odolat. Zkuste si vychutnávat pomalé namlouvání a svádění, kdy sice oba víte, o co jde, ale cestu k milování schválně prodlužujete a komplikujete.

Panna

Když se v noci vzbudíte touhou, partnera klidně probuďte. Vaší nezvyklou energii a aktivitou bude nadšený. Možná se dokonce nechá slyšet, že by takové bláznivé nápady přivítal častěji. Vy se začnete upřímně smát, čímž atmosféru mezi vámi ještě vylepšíte. Inu, úplněk ve vašem partnerském sektoru dělá divy…

Váhy

Zkuste radikálně změnit postoj k partnerovi. Nehledejte na něm pořád dokola nějaké chyby, ale snažte se najít něco, co je tak dobré, že si zaslouží uznání a úctu. Když se nad tím důkladně zamyslíte, zjistíte, že kladných věcí je mnohem víc než toho, čím vám leze na nervy. A když k tomu připočítáte kvalitní sex, připustíte, že jste vlastně v pohodě.

Štír

Ohledně lásky a sexu máte jasno. Čím častěji se k sobě s miláčkem přitulíte, tím to bude lepší. Při Luně v Beranu sice hrozí nebezpečí, že všechno proběhne až příliš rychle, ale to nevadí. Dobře víte, že při druhém nebo i třetím kole se miláčkovy reakce zpomalí a ty vaše zase zrychlí, takže nakonec budete spokojeni a uspokojeni oba.

Střelec

Novému partnerovi se klidně přiznejte, že máte z intenzity erotického jiskření mezi vámi rozporuplné pocity. Bude-li rozumný, vyslechne vás a trpělivě vám ujistí, že se nemáte čeho bát. Pokud vás nepochopí nebo obviní, že přeháníte, je to pro vás sice nepříjemná, ale velice cenná životní lekce. Pak hodně dlouho a pečlivě zvažujte, zda s takovým člověkem chcete mít i nadále něco společného.

Kozoroh

Veškeré diskuse s miláčkem odložte na pozdější hodiny. Během dne totiž ztratí spousta problémů na naléhavosti. Některé se navíc můžou vyřešit bez vašeho přičinění jakoby samy od sebe. Večer tedy zjistíte, že vlastně nemusíte nic řešit. Podle vlastního výběru můžete rovnou usnout, nebo se pomilovat.

Vodnář

Trigon mezi Merkurem a Jupiterem ve vašem znamení na vás působí vyloženě blahodárně. Pod jeho vlivem máte dostatek odvahy. Všechno, co se mezi vámi a partnerem děje, navíc dokážete nazvat pravými jmény. Bude překvapený, ale nakonec přizná, že se mu vaše nová sebevědomá podoba nejen líbí, ale že ho i vzrušuje.

Ryby

Když vás partner začne přesvědčovat, že nikoho dalšího nepotřebujete a že si vy dva přece vystačíte, měly byste zpozornět. V praxi to taky může vypadat tak, že vy budete vysedávat doma, zatímco on si bude bez zábran a naplno užívat. Když to začnete řešit, bude z toho hádka, ale to nevadí. V této záležitosti si musíte udělat jasno.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám