Hlavní obsah

Horoskop na celý týden: Co si pro vás nachystalo zatmění Slunce?

Foto: Romrodphoto, Shutterstock.com

Čeká vás prstencové zatmění Slunce. Co vám tento jev v týdnu přinese?Foto: Romrodphoto, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek nastane novoluní v Panně, ale nebude ledajaké. Mezi Zemí a Sluncem se ocitne Měsíc a tato konstelace se nazývá prstencové zatmění Slunce. Co přinese právě vám?

Článek

Prstencové zatmění Slunce odhalí událost, kterou jste nemohli ovlivnit, protože jste o ní neměli ani tušení.

Šok vás možná nemine, ale buďte rádi, že se o všem dozvíte, i když to bude za pět minut dvanáct. Jakmile nepříjemnost vyřešíte, pocítíte obrovskou úlevu, a to za trochu stresu přece stojí! O co patrně půjde, se dočtete u svého znamení.

Beran (21. 3.–21. 4.)

Když budete v práci přebírat pracovní pomůcky nebo důležité materiály a tím předávajícím bude muž, vše si pečlivě zkontrolujte. Pro vlastní klid i sepište a nechte stvrdit jeho podpisem. Někdo se na vás totiž pokusí přehodit svoje lajdáctví, ale zmíněným postupem se vyhnete následnému dokazování, co jste od něho dostali a co nikoli!

Býk (22. 4.–21. 5.)

Máte-li profesi, díky které vás zná snad půlka města, v následných dnech vás to bude pořádně štvát. Najdou se totiž jedinci, kteří vás i za smích v parku zkritizují, jako by zábava byla něco nemorálního! Nicméně z toho se otřepete během víkendu. Někdo si na vás sice zase otevře pusu, ale nejspíš úplně cizí lidé se vás zastanou a mentora umlčí.

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Býk se setká s konflikty a závistí. A to všechno jen proto, že projevil radost ze života!Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Od základů budete muset změnit fungování domácnosti. Někdo se totiž vrátí zpět do vaší rodiny a vy se budete muset uskrovnit. Když se dozvíte důvody, uděláte to rádi. Máte-li doma prvňáčka, v pátek zjistíte, že si i za tak krátkou dobu našel ve škole kamarády, a nelze vyloučit, že se s jedním z nich rozhodne strávit víkend.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Je-li v domě nebo v ulici, kde bydlíte, soustavný nepořádek, navíc vás někdo neustále v noci ruší, vše uprostřed týdne vygraduje do ostrého konfliktu. Patrně si budete připadat jako sám voják v poli, protože mnozí sousedé ani nevystrčí nos z bytu. Od těchto starostí se odreagujete během víkendu, a to zřejmě zásluhou tety. Venuše dokonce naznačuje, že se stanete majiteli velmi vzácné rodinné památky.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Malý zádrhel nastane ve vašich příjmech. Podnikáte-li, některý z vašich odběratelů patrně zkrachuje nebo se s finančními problémy začne potýkat váš zaměstnavatel. Zůstaňte v klidu! Příbuzní se postarají, aby vaše rodina nestrádala, a během víkendu si pro případ dlouhodobější krize seženete práci či zakázku, díky které domácí kasu opět naplníte.

Foto: baranq, Shutterstock.com

Drobné finanční problémy Lvům pomůže vyřešit jejich rodinaFoto: baranq, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Až do středy se držte dál od velkých zvířat, nelze totiž vyloučit zranění! Ve druhé polovině týdne přerušíte vážnou diskusi, protože se vám nebude líbit, že vás někdo kritizuje, obvykle to bývá naopak. Až se vám vše rozleží v hlavě, dotyčného o víkendu sami vyhledáte a necháte si dobrovolně vynadat. V mezičase se totiž stane něco, co potvrdí jeho slova.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Opuštěným místům se nevyhýbejte, naopak byste je měli vyhledávat, protože daleko od civilizace se vám bude skvěle přemýšlet. Tento týden se totiž dokážete napojit na své podvědomí. Pokud vám někdo tajně hází klacky pod nohy a vy kvůli tomu procházíte životní stagnací, pomocí intuice dokážete odhalit, kdo nebo co za tím vězí!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nesnažte se hned si vyříkat každé nedorozumění. Sledujte, jak se k vám lidé chovají, když s nimi nesouhlasíte nebo jim oponujete. V tomto týdnu se nedokážou ovládat a přetvařovat neupřímní jedinci, ukážou vám svoji pravou povahu a vy si uděláte selekci mezi známými. Zjistíte totiž, že se s vámi pár jedinců rádoby přátelí jenom z prospěchu!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nikoho v zaměstnání nelitujte, a hlavně se nevžívejte do pocitů jedinců, kteří si v průběhu týdne budou muset sbalit fidlátka. Nejvyšší šéf dá padáka pouze těm, kteří neobstáli v konkurenci. Vy se tak patrně zbavíte povinnosti pořád za někoho napravovat chyby nebo nadřízeného, který vás svým komandováním a občasným špehováním přiváděl k šílenství.

Foto: Volt Collection, Shutterstock.com

Střelec by neměl své city a emoce příliš projevovat v práci, protože nic nemusí být ve skutečnosti takové, jak se zdá na první pohledFoto: Volt Collection, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Kontrolujte si poštu každý den! Jinak prošvihnete termín podepsání smlouvy, dohody, možná podání odvolání v hodně důležité záležitosti! Uprostřed týdne se patrně budete stydět za veřejné prohlášení člověka, kterého znáte roky, ale vlastně jste nikdy nezkoumali, jaké má názory. Těmi vás tak šokuje, že se s ním přestanete stýkat.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Máte-li luxusnější auto než většina kolegů či přátel, až do čtvrtka raději nevyjíždějte z garáže, prostě choďte pěšky. I bez toho vám velmi často někdo hodně neomaleně naznačí, že se předvádíte. Však si miláčka na čtyřech kolech užijete během víkendu. Vše naznačuje cestování na větší vzdálenost, možná zamíříte i za hranice.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Čistku si uděláte ve svých mezilidských vztazích. Ocitnete se v ošemetné situaci a pár jedinců, na které jste vždy nejvíc sázeli, se k vám otočí zády. Aspoň v budoucnu budete důvěřivostí šetřit! Ke konci týdne se zúčastníte menší oslavy, což pro vás bude jakási satisfakce. I když budete pouze hosté, také dostanete dárek, a to vás zbaví nepříjemného pocitu z předchozích dní, že vás lidé pouze využívají.

Tak jak to v týdnu vidíte? Máte se na co těšit, nebo vás čeká ukrutný boj o vnitřní klid?

Související témata:

Načítám