Hlavní obsah

Horoskop na celý týden: Ve hře budou hlavně milostné vztahy a peníze!

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Novoluní ve Střelci láká mnohé do lůna vlastní rodiny. Týká se to i vašeho znamení?Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Reklama

V úterý 29. listopadu, přesně v 13.18 hodin, Měsíc ukončí svoje putování kolem Slunce a nastane novoluní ve Střelci. To je vždy pravá chvíle na plánování a povídání s rodinou i přáteli.

Článek

Času na to budete mít dost, protože dny se krátí čím dál víc. Dejte si ale pozor, abyste se nehonili za chimérami. Novoluní se totiž pokusí ovlivnit Dračí ohon v Rybách, takže byste si mohli stanovit naprosto nereálný cíl. Ve hře však bude i bájná Junona, patronka rovnováhy mezi mužem a ženou. Naznačí vám, co byste měli vyřešit, abyste byli v manželství či milostném vztahu spokojenější.

Beran (21. 3.–21. 4.)

Zprvu budete nutnost vydat se na cesty vnímat jako komplikaci, ale změna prostředí vám jenom prospěje. Patrně se setkáte s profesionály ze svého oboru, nebo s člověkem, jenž vás přiměje podívat se na duchovní záležitosti z jiného úhlu. Jediný problém vám může způsobit alkohol. Nepopíjejte proto v blízkosti krbu či zapálené svíčky, mohlo by to skončit malérem!

Býk (22. 4.–21. 5.)

Nikomu nepůjčujte peníze! Nespolehlivý člověk vám zabrnká na city tak, že budete ochotni sáhnout i na úspory. Teprve koncem týdne zjistíte, že dluží snad každému z vašich přátel a se splácením si neláme hlavu. Trpíte-li nějakým chronickým onemocněním, zamiřte k lékaři. Zřejmě vám nabídne novou léčbu, díky které se vám konečně uleví.

Foto: Pressmaster, Shutterstock.com

Jste-li Býk a necítíte se dobře, jděte určitě k doktorovi. Zásadně se vám uleví!Foto: Pressmaster, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Když v práci vypukne oslava, držte se zpátky! Alkohol vám rozváže jazyk a svojí upřímností si zbytečně naděláte nepřátele. Možná byste se obuli i do někoho z nadřízených a ten by vám ještě příští týden pořádně zatápěl pod kotlem. Tyto problémy se můžou odrazit i doma, tak se kroťte, určitě nechcete nejbližším pokazit advent.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Máte-li před sebou zkoušku nebo konkurz, nepřeceňujte se, což se týká i autoškoly. Pořádně se připravte, protože byste mohli pohořet na maličkosti. Husarský kousek se vám ale podaří v zaměstnání. Jedním nápadem nadchnete kolegy i šéfa, protože jim názorně předvedete, jak můžete zjednodušit zbytečně komplikované papírování, a ušetřit tak čas.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Připomeňte si, že žárlivost dokáže rozkmotřit i stabilní páry, a své drahé polovičce důvěřujte. Je normální, že se potkáváme s lidmi z minulosti, a objetí, které uvidíte, bude pouhé přátelské gesto! Pozornost zaměřte na děti, a když vlastní nemáte, tak na mrňouse příbuzných. Dokážete pro ně na víkend vymyslet akci, na kterou budou vzpomínat možná ještě v dospělosti.

Foto: astarot, Shutterstock.com

Lvi se musí přestat užírat žárlivostí. Zkuste se odreagovat s dětmi svých známýchFoto: astarot, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vše utajené vypluje napovrch. Pokud jste něco před rodinou zamlčeli, dopředu si připravte věrohodnou výmluvu a prekérní chvilky ustojíte. Pravda někdy bolí, tentokrát by tnula do živého zejména vaši drahou polovičku. Milosrdnou lží ochráníte partnerský vztah před krizi a ke konci týdne si na to už nikdo ani nevzpomene.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jelikož hrozí, že virová nákaza skolí nejen vás, ale postupně celou rodinu, hned zpočátku týdne udělejte opatření, abyste tomu zabránili. Preventivně všichni užívejte vitamin C a vyhýbejte se místům s větší kumulací lidí, tedy i lékárnám. S doplňky stravy to však nepřehánějte. Vzhledem k postavení Dračího ohonu totiž může nastat i druhý extrém, že se někdo u vás doma předávkuje.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Až do středy mějte po ruce hotovost. Při bankovním převodu jedné platby totiž nastanou zmatky, a než se vše vysvětlí, chvíli to potrvá. Nelze vyloučit, že se bude jednat o alimenty nebo rodičovský příspěvek. Ve druhé polovině týdne se situace vylepší. Dokonce si přijdete i k nějaké sumičce navíc, například díky brigádě ve stánku na adventních trzích.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Váš vkus se bude až do čtvrtka míjet s představami rodiny, tak nedělejte žádné změny na vlastní pěst. Je možné, že něco špatně spočítáte nebo změříte, takže víc zničíte, než vytvoříte. Ke konci týdne nastane obrat. Někdo z přátel vám pomůže zrealizovat jeden nápad, ale bude hodně vzdálený tomu, co jste měli původně za lubem.

Foto: Leszek Glasner, Shutterstock.com

Střelcům radíme vydržet nepohodu do konce týdne. Pak jim to totiž začne myslet! :-)Foto: Leszek Glasner, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Jako spolehlivý kompas vás povede intuice. Bohužel vám ale nepomůže zjistit, kdo o vás šíří pomluvy. Budete se muset smířit s faktem, že i vy máte tajného nepřítele. Prostě se snažte, abyste nikomu nezavdali příčinu, že si o vás bude otírat pusu. Povzbudivé je, že přátelé těm nechutnostem neuvěří, takže vám nepřejícná osoba v důsledku nijak neublíží.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Opatrní buďte v případě, že kdosi vás i přátele začne lákat do nějakého projektu. Pohádkové zbohatnutí se konat nebude. Člověk, který vám naslibuje astronomické zisky, se vypaří jako pára nad hrncem hned poté, co vás zinkasuje, tak se nenechte napálit! Ke konci týdne se ocitnete v pomyslné záři reflektorů, prostě zazáříte na nějaké kulturní akci.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Prakticky si ověříte, zda vaše kariéra není pouhá iluze. Vše, co se stane, berte jako užitečnou lekci! Konečně vám dojde, že musíte používat i selský rozum, a hlavně se nepouštět do akcí bez smlouvy, což se týká zejména podnikatelů. Může vás uklidnit, že když o peníze přijdete, během víkendu opět budete na svých.

Během neděle, kdy má svátek Barbora, nezapomeňte nařezat třešňové větvičky, ať barborky ve váze do Vánoc pěkně rozkvetou. Po setmění na adventním věnci zapalte druhou svíčku, která symbolizuje lásku. Horoskop se totiž přiklání k dodržování tradic.

Reklama

Načítám