Hlavní obsah

Horoskop na rok 2017: Co vám přinese v oblastech lásky, peněz a zdraví?

Reklama

Přinese vám sedmička v letopočtu konečně štěstí, o jakém sníte? To se dozvíte ve velkém horoskopu, který pro jednotlivá znamení zvěrokruhu připravila astroložka Naďa Šmídová.

Článek

Silvestr a vstup do roku 2017 bude organizovat spontánní Luna ve Vodnáři, takže oslavy budou bujaré a hodně adrenalinové. Připíjet si bude každý s každým!

Vše si můžete zopakovat 28. ledna, protože tento den vyvrcholí oslavy v asijských zemích, kde přivítají Nový rok pod vládou „červeného ohnivého Kohouta“. Kdo žije na vesnici, jistě ví, že je to ranní ptáče, které dokáže kokrhat tak intenzivně, že probudí každého v okolí. Na druhou stranu si kohout důsledně hlídá své teritorium a doslova vlastním tělem chrání celé hejno před libovolným nebezpečím. Znamená to, že pokud zjistíte, že se někdo snaží ohrozit vaše blízké, narušit blahobyt a klid vaší rodiny, okamžitě zaujmete obrannou pozici.

Podobné to bude v profesní i finanční sféře. Přes nepoctivé ručičky vás hned někdo klepne, a když začnete intrikovat, jako jeden šik proti vám bude stát celý kolektiv. Tak se snažte chovat a jednat v souladu s morálkou. Pokud vám náhodou nějaká nekalost projde, ze spaní vás bude budit černé svědomí.

Co konkrétně rok 2017 přinese vašemu znamení, to se hned dočtete.

Beran (21. 3.–20. 4.)

V osobním i profesním životě vsaďte na spolupráci, solidárnost a respektujte svobodu projevu. Totéž budete vyžadovat i na ostatních, takže bude nutná rovnováha. Jakmile se ručička pomyslných vah pohne ve váš prospěch, hned toho budete litovat. Začnete si připadat jako oběť spiknutí, protože se k vám ostatní budou chovat odměřeně, a přitom příčinou bude pouze vaše ultimativní jednání. Teď už víte, co by mohlo narušovat mezilidské vztahy, tak si na to po celý rok dávejte pozor!

Láska

Pořádný zmatek ve vašem srdci v první polovině roku vyvolá Venuše. Možná sklouznete k nevěře, nejdřív citové, poté i tělesné, ale nakonec budete rádi, že jste se neunáhlili a trvalý vztah neukončili. Nebude to láska, nýbrž pouhá iluze, která se rozplyne, a na podzim si na románek už ani nevzpomenete.

Peníze

Vaši finanční stabilitu by mohl ohrozit člen rodiny nebo obchodní partner. Jejich představy o zbohatnutí totiž budou utopie. Vyčkávejte do října! Ochranu nad vašimi penězi z cizích zdrojů a investicemi převezme Jupiter, ať se tedy pustíte do sebeodvážnější akce, vyjde, prostě vyděláte!

Zdraví

Cítit se budete báječně! Přiberete-li nějaké to kilo, do počátku léta budete mít opět pevnou postavu bez tukových polštářků. Menší problém by ale mohl nastat zejména v případě, že si při práci příliš namáháte zrak. Nelze vyloučit operaci očí, ale dopadne skvěle, takže se nemáte čeho obávat.

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Pokud vám jde o peníze, počkejte až do října. Žádné ukvapování vám štěstí nepřinese!Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Býk (21. 4.–21. 5.)

V tomto roce dostanete vždy to, co zrovna budete potřebovat. Bude se vám prostě dařit, možná i proto, že svým způsobem povedete dvojí život. Začnete cosi připravovat tajně, vlastně si v jisté oblasti života vybudujete naprostou nezávislost, aniž by okolí tušilo, co podnikáte, když jste sami. Vytyčíte totiž jasnou hranici mezi tím, co má vidět a vědět veřejnost a kde začíná vaše soukromí. To bude skvělá taktika, protože tím zamezíte zvědavým lidem, aby vám do čehokoli mluvili a zhatili vaše plány.

Láska

Jste-li nezadaní a už jste se začali s tímto stavem smiřovat, podzimní vstup Jupitera do Štíra vám obrátí život vzhůru nohama. Jedná se totiž o váš solární sektor partnerství a manželství, takže vše ukazuje na zamilování. Máte-li volný vztah, začnete zvažovat jeho legalizaci.

Peníze

Nebudete-li spokojení se svojí finanční situací, nejlepším obdobím pro změnu a nalezení oboru, který vás opravdu slušně uživí, budou červen až říjen. Ostatní se začnou učit vést kolektiv, organizovat druhým práci a vymýšlet, na čem by firma mohla vydělat. Čeká vás totiž povýšení a váš plat se bude odvíjet také od novinek, které vymyslíte.

Zdraví

Jelikož hrozí, že vám pas splyne s boky, prospěje vám pohyb na čerstvém vzduchu. Nemusí to být běh, ale například jízda na koni nebo lukostřelba. Když vás ani jedna z uvedených aktivit neoslovila, pořiďte si štěně! Čtyřnohý kamarád vás přinutí alespoň dvakrát denně vyrazit na procházku.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Velkému tlaku v zaměstnání budete čelit v prvních třech měsících. Máte-li například vedoucí funkci, vedení vás z postu odvolá, ale zůstaňte v klidu! Připomeňte si, že jediné, co vás může dostat do kolen, je vaše psychika, a nikoli lidé kolem. Po vás totiž nastoupí naprosto neschopný moula, takže nadřízení budou rádi, když se opět chopíte kormidla. Tím, že v dramatických a hodně napjatých situacích zachováte chladnou hlavu, stoupnou vaše oblíbenost i autorita a z toho budete těžit až do konce roku.

Láska

Máte-li milenecký vztah, jeho budoucnost se bude odvíjet od toho, zda protějšek stejně jako vy zatouží po založení rodiny. Vy se prostě budete chtít usadit. Ačkoli si nyní v duchu třeba říkáte, že vaše touha po dítěti je blábol, v létě zkonstatujete, že v tom se horoskop nespletl.

Peníze

Podnikatele a obchodníky čeká rozmach, a ten si vyžádá další investice. Na příliš vysoké noze si tedy žít nebudete. Pouze v létě vyděláte mnohem víc než v předchozích měsících, tak si všichni, tedy i vy coby zaměstnanci, vyhodíte z kopýtka. Přesto na dovolenou místo k moři zamíříte k českému rybníku.

Zdraví

Oslabený orgán vás v tomto roce bolestí upozorní, že něco není v pořádku. Bude-li se jednat o klouby, pomoc hledejte u klasických lékařů i přírodních léčitelů. Když problém podceníte, třeba opotřebování kolenní chrupavky by se postupně mohlo stát nevratným, a pak by vám ulevila jenom kloubní náhrada.

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Blíženci prožijí finančně velmi úspěšné léto. Vždyť k moři se dá jet i napřesrok!Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Rak (22. 6.–22. 7.)

V prvních měsících roku budete ve svém živlu. Vaše domácnost si totiž vyžádá neodkladné a razantní úpravy, což vám bude vyhovovat, protože pro vás je pohodové zázemí pro rodinu životní priorita. To vše ale budete podnikat na úkor kariéry, a tak vás v zaměstnání patrně neminou velmi krušné chvilky. Kvůli občasné nepřítomnosti vám uniknou mnohé změny, se svojí prací budete pozadu za ostatními, ale v létě se vzpamatujete. Následně vás podpoří ohnivý trigon, a než napadne první sníh, budete slavit povýšení!

Láska

Až do konce léta budete mít pořád napilno. Změna nastane v říjnu, kdy Jupiter vpluje do vašeho sektoru zábavy. Nezadaní dostanou nejednu příležitost k seznámení, takže se dá předpokládat, že Silvestr a vstup do roku 2018 budou všichni Raci i Račice slavit ve dvou.

Peníze

Podnikáte-li se společníkem, nebo se zabýváte profesí, kterou vyděláváte peníze druhým lidem, horoskop vám radí osamostatnit se. V poslední dekádě roku bude z vysokého zůstatku na vašem bankovním kontě naprosto jasné, že to byla správná volba.

Zdraví

Jakmile objevíte popraskané žilky, a to nejen na obličeji, ale zejména na nohách, do jídelníčku hned zařaďte citrusy a potraviny obsahující rutin, který zvyšuje pevnost a elasticitu cév. Jinak ke konci roku budete nejspíš muset zahájit dlouhodobou léčbu bércového vředu.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V lednu si dejte pohov! Nejlepší bude, když vyrazíte na dovolenou. Stejně byste měli pocit, že všechno, do čeho se pustíte, nějaká neviditelná moc vždy zabrzdí a zmrazí. Odpočiňte si, protože poté až do konce roku budete doslova neporazitelní, a bude se vám dařit v pracovní i osobní sféře. Pokud sníte o prostornějším bydlení, přání se vám splní v poslední dekádě roku. Za asistence Jupitera si vyberete místo, které bude obklopeno zelení, a přitom se do centra dostane po svých za pár minut.

Láska

Šťastné shledání čeká ty z vás, kteří v minulosti prožili ohnivý románek, ale jeden z vás měl závazky jinde. Zda vám to tentokrát vyjde, ukáže až rok 2018. Oba sice budete spontánní, ale opatrní. V každém případě i těch pár společných chvil bude stát za to!

Peníze

Hodně zaskočení budou na konci zimy ti z vás, kteří pobírají invalidní důchod, nebo jsou jiným způsobem závislí na finanční podpoře státu. Dávky vám přestanou vyplácet, a než se vše vysvětlí a vrátí do starých kolejí, uplyne nějaký čas. Patrně do celé záležitosti bude muset vstoupit i váš známý právník.

Zdraví

Pozor si dávejte v červnu a červenci na to, co jíte. Stejně tak byste měli být opatrní při koupání v přírodních vodních nádržích. Sinice by mohly vyvolat žaludeční potíže, vysoké teploty, v horším případě dokonce poškodit játra nebo zrak!

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Jestli má váš nový vztah smysl, se ukáže až v roce 2018. Ale už v roce 2017 na tom pracujte!Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Přestanete se stýkat s lidmi, kteří mají daleko k upřímnosti. Už vás prostě nebude bavit luštit, co vězí za jejich náznaky a tajnůstkařením. Navíc vás bude stresovat fakt, že si většinou nejste jistí, co si opravdu myslí. Naopak se začnete mnohem víc vzájemně navštěvovat s příbuznými, a tím vlastně opět stmelíte širší rodinu. Na přelomu jara a léta budete ve špičkové formě, a pokud sportujete, vyhrajete nějakou soutěž! Ve druhé polovině roku si nejspíš doplníte vzdělání, například v kurzu účetnictví, nebo se zdokonalíte v komunikačních technologiích.

Láska

Zřejmě se v prvních dvou měsících roku ve vztahu nevyhnete jakémusi sebeobětování a osamělosti. Bude to pro vás tvrdá lekce, díky ní ale pochopíte, že například osůbku zvyklou denně popíjet alkohol nepředěláte. Dobrá zpráva zní, že patrně již v září navážete nový, plnohodnotný vztah.

Peníze

Až do podzimu nad vámi bude bdít šťastný Jupiter, takže je jasné, že se vaše konto neocitne na suchu, naopak se na něm penízky budou doslova množit! Dá se totiž předpokládat, že si najdete ještě další zdroj příjmů, nebo rozšíříte podnikání.

Zdraví

Velmi rizikové pro vás bude období od 20. července do 5. září, kdy vám hrozí úžeh. Přehřátí organismu bude také znamenat silný nápor na vaše srdce. Tak v létě nevycházejte na slunce bez pokrývky hlavy a pořád doplňovat tekutiny pro vás bude nutností!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Máte před sebou velmi důležitý rok! Konečně se naučíte rozhodovat nestranně, objektivně, a hlavně přestanete lidem říkat to, co chtějí slyšet. Prostě začnete otevřeně prezentovat svoje názory. Tato strategie vás sice bude zprvu lekat, ale přivede vám do života veselé, a zejména upřímné jedince, od nichž se vždy dozvíte pravdu. Budou mít pozitivní vliv nejen na váš soukromý život, nýbrž také kariéru. Díky nim si dokonce mnohem častěji budete balit batůžek a podnikat pravidelné výlety, mnohdy i za hranice.

Láska

Máte-li rodinu, v březnu vám může pořádně zkomplikovat život retrográdní Venuše. Začnete si namlouvat, že vedete usedlý život, a zatoužíte po dobrodružství, dá se předpokládat i nevěra. Váš trvalý vztah to ustojí již proto, že se vám podaří zálety utajit.

Peníze

Ušetříte si nemalou částku na horší časy, dokonce je možné, že výhodně investujete. Navíc od října začnete zhodnocovat své schopnosti a dovednosti. Za přispění Jupitera dokážete prodat vše, co umíte. Je tedy jasné, že s ohledem na peníze si nebudete mít v tomto roce sebemenší důvod stěžovat.

Zdraví

Klíčem k dobrému zdraví pro vaše znamení bude správná funkce lymfatického systému. Pravidelně popíjejte čaj z citronové trávy, vyhýbejte se červenému masu i tučným potravinám, a hlavně si dopřejte pohyb. Jinak vás Neptun často potrápí únavou a otoky, u žen by se mohla projevit celulitida.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Řídit se budete zejména v první dekádě roku heslem, že změna je život. Patrně se rozhodnete přejít do jiného zaměstnání, nicméně to bude fatální omyl a lze předpokládat, že se ještě ve zkušební době vrátíte do původní práce. Patrně si následně nejednou vyslechnete výčitky nadřízených, ale tím se nestresujte. V říjnu do vašeho znamení vstoupí Jupiter a vy se stanete miláčky Štěstěny! Do konce roku si uděláte pořádný „úklid“ ve svém životě a tam, kde se vám doposud nedařilo, naberete jakoby druhý dech, takže i mnohé negativní věci dokážete otočit ve svůj prospěch.

Láska

Zkomplikovat život vám na jaře může retrográdní Venuše. Budete mít sklony experimentovat, a ještě k tomu budete i velmi plodní. Tak se snadno může stát, že v případě nevěry se muži od milenky i stálé partnerky dozvědí, že je na cestě potomek. Ženy by si mohly zadělat na celoživotní problém, protože nebudou vědět, který z milenců je skutečně otcem jejich dítěte.

Peníze

Nebudete utrácet, ale naopak hledat příležitosti, jak přijít k nějaké korunce navíc. Bude to moc dobře, protože od dubna do srpna bude ve vašem sektoru financí Saturn couvat. Zaměstnavatel nebo odběratelé budou permanentně ve zpoždění s platbami, proto se vám další zdroj příjmů bude hodit.

Zdraví

Skvělé je, že nenecháte tělo odpočívat, takže budete ve výborné fyzické kondici po celý rok. Dokonce bez drastických diet zhubnete nějaké to kilo. Pokud jste ale již překročili práh čtyřicátníků, budete muset změnit jídelníček a pravidelně zajít na lékařskou prohlídku, protože vás může začít zlobit trávicí trakt.

Foto: Bobex-73, Shutterstock.com

Pozor na manžele i milence. Mohl by nastat zmatek, s kým jste těhotné!Foto: Bobex-73, Shutterstock.com

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ať se vám to bude líbit, nebo ne, svým způsobem se usadíte. Pokud jste doposud život brali lehkovážně, což se týká například budování kariéry, založení rodiny i studia, tentokrát půjdou legrácky stranou. Saturn vám během putování vaším znamením předvede, že nic nedostanete zadarmo, a když se nezačnete snažit, o něco přijdete. V tomto roce vám pravidelně postaví do cesty pomyslnou překážku, potažmo problém, který se vám nepodaří fikaně obejít či okecat, ale budete ho muset vyřešit.

Láska

Pro vás bude prioritou pobavit se, žít na plné pecky. Nicméně buďte opatrní, protože lásky na jednu noc by vás mohly dostat do potíží. Patrně byste se po určitou dobu stali pravidelnými pacienty venerologické ordinace.

Peníze

Zkraje roku na tom nebudete dobře, což vás přinutí vzdát se finančně i časově hodně náročného koníčka, a místo toho chodit na brigádu. Neberte to ale tragicky. Na jaře se k němu zase vrátíte a až do prosince už vám finanční kolaps hrozit nebude.

Zdraví

Ve skvělé kondici budete až do října. Poté vás začnou pronásledovat noční můry, tak se zaměřte na aktivity, kterými si posílíte psychiku. Účinná bude světelná terapie a kupodivu na vás bude mít skvělý vliv i barva oblečení. Na sklonku roku tedy zapomeňte na černou a hnědou. Byt si pravidelně, a to vždy po setmění, provoňte aromaty vanilky nebo bergamotu.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Mírná stagnace v kariéře vás čeká od února do první dekády června, ale toho se nelekejte. Přestane vás totiž bavit svým způsobem s kolegy soutěžit. Budete precizně dělat to svoje a ostatních si nebudete všímat, prostě se od kolektivu odstřihnete. Uděláte dobře, protože z neustálého soupeření se někteří spolupracovníci začnou hroutit. V posledních třech měsících roku se seznámíte s lidmi, kteří za vás ochotně ledacos zařídí, dokonce vyřeší něco hodně nepříjemného a nebudou nic chtít na oplátku. Vyvine se z toho přátelství na celý život!

Láska

Jste-li nezadaní, červen je pro vás nejlepší měsíc roku! Venuše slibuje zamilování, Mars vybudování trvalého vztahu, a dokonce ani nelze vyloučit založení rodiny.

Peníze

Pokud jste zaměstnanci, vedení firmy vás několikrát překvapí finančními benefity, v létě se dá předpokládat zvýšení platu nebo jiné peněžní výhody. Podnikatelé si sice nebudou stěžovat na zisky, ale budou čelit konkurenci. Je možné, že právě s největším rivalem uzavřete smlouvu o spolupráci, abyste konečně měli pokoj.

Foto: Ivanko80, Shutterstock.com

Pro vztah bude nejlepší červenec. Mohla by se z něj vyvinout láska na celý život!Foto: Ivanko80, Shutterstock.com

Zdraví

Věnujte zvýšenou pozornost pokožce, neboť z pohybu Saturna lze odvodit rozvinutí atopického ekzému. Patrně budete muset během roku upravit svůj jídelníček, protože zjistíte, že na některé potraviny začínáte být alergičtí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Máte před sebou svým způsobem karmický rok. Do vašeho znamení totiž v květnu vstoupí Dračí ohon neboli Jižní uzel a ve vašem životě se začnou dít věci! Budete brát ohledy jenom na sebe, ale přílišnou nezávislostí si zaděláte na problémy. Než pochopíte, že tím ubližujete sobě i druhým, budete se toulat ulicemi mnohdy ještě v hodině duchů, takže se postaráte o bezesné noci celé rodině. V létě po menší krizi konečně začnete naslouchat svému srdci a napjatá atmosféra kolem vás se zklidní. Poté si do konce roku raději drobné excesy odpustíte, protože si budete jistí, že by vám už neprošly.

Láska

Nezadaným jednoznačně budou přát květen a červenec. Dokonce je možné, že chvilku budete mít paralelně dva milenecké vztahy. Jasno ve svých citech si uděláte v srpnu, dost možná totiž do vašeho života vstoupí ještě někdo třetí, a z toho už kouká láska jako trám!

Peníze

V lednu přijdete o nějaké peníze, což vám ale svým způsobem prospěje. Přestanete se spoléhat na sliby a až do konce roku bez smlouvy nehnete ani prstem. Podnikáte-li, na fakturu od vás dostanou zboží jenom firmy, které prověřil čas.

Zdraví

Uprostřed léta patrně začnete mít pocit, že jste na dně. Horší je, že s tím se lidé neradi svěřují, takže ani vy nebudete nikomu vykládat, že se vám hlavou honí černé myšlenky. Jakmile to začne, na nic nečekejte! Chmur vás zbaví psychoterapie.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V žádném případě nebudete neteční k tomu, co se kolem vás děje, což se týká osobní i pracovní sféry. Naopak se bez zaváhání pustíte do řešení i hodně komplikovaných problémů a žádnou příležitost si nenecháte proplout mezi prsty. Úspěchy na sebe nenechají dlouho čekat. Po dvou letech přešlapování si konečně uděláte pořádek ve všech oblastech života, budete mít kontrolu naprosto nad vším. Dokonce na podzim na tom budete tak dobře, že si dopřejete dovolenou v cizině. Pokud se s někým soudíte o majetek či peníze, do Vánoc v roce 2017 budete mít v ruce rozsudek ve svůj prospěch.

Láska

V partnerském vztahu budete mít pocit, že víc dáváte, než dostáváte, nicméně vás to přinutí změnit chování. Občasný náznak sobeckosti vaši drahou polovičku znejistí, začne se vám mnohem intenzivněji věnovat a v ložnici se konečně dočkáte i pořádně vášnivého sexu.

Peníze

Zvolte vyčkávací taktiku! Zejména když je vaše profese spojena s cestovním ruchem, intelektem či mezinárodním obchodem, čekají vás zlaté časy. Ty ale odstartují až na podzim.

Zdraví

Zejména když někdo z vašich rodičů trpí cukrovkou nebo srdečními potížemi, pravidelně si nechte změřit hladinu cukru i krevní tlak. Po celý rok nezapomínejte na velmi důležitou věc, a tou je dodržování pitného režimu.

Tak už víte, na co se můžete těšit, i to, jakým případným nástrahám byste se měli vyhnout. Pokud vám po přečtení horoskopu vašeho znamení blesklo hlavou, že tohle na vás nesedí, neunáhlete se s pochybnostmi. Možná až se rok s rokem sejde, bude všechno úplně jinak!

Pohodový rok 2017, a hlavně pevné zdraví přeje vám všem

Reklama

Související témata:

Načítám