Hlavní obsah

Horoskop na týden: Víme, co čeká vaše znamení!

Foto: Profimedia

Jste zvědavi na to, co vás čeká začátkem července?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte rádi, když víte, co vás čeká? Pak jste tu správně! Máme pro vás týdenní horoskop, který vám napoví, jaké budou vaše první červencové dny. Co čeká vaše znamení?

Článek

Do nového týdne vás přivítá novoluní v Raku, které ale bude pod velkým tlakem mocného Pluta. I když se říká, že nov je vždy skvělý pro start nových aktivit, tentokrát to platit nebude. Chybět vám totiž bude objektivita, takže by to mohlo být šlápnutí vedle. Tak se omezte na plánování, nic velkého nepodnikejte, důležitá rozhodnutí nechte až na druhou polovinu týdne.

Beran (21. 3.–21. 4.)

  • První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
  • Vládcem znamení je Mars – polarita Jang

Pořádně znepříjemnit život dokážete druhým zejména v případě, když máte svou firmu nebo v zaměstnání vedoucí pozici. Budete se totiž snažit mít všechno a všechny pod kontrolou a lidi okolo sebe začnete mírně řečeno dusit. Z druhé strany si ale autoritativním a nekompromisním přístupem uděláte okolo sebe pořádek, tak se snažte alespoň trošku jednat s citem.

Pořád si opakujte, že vás lidé musí respektovat, ale neměli by se vás bát! Na víkend si naplánujte kreativní aktivitu, budete mít totiž úžasnou fantazii, naopak při manuální práci pokazíte, na co sáhnete.

Býk (22. 4.–21. 5.)

  • Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
  • Vládcem je zde Venuše – Jitřenka – polarita Jin

Jednejte v následných sedmi dnech trošku sobecky, hlavně za druhé nic nevyřizujte. Pořádně byste si totiž naběhli, možná sami sebe dokonce vystavili problémům se zákony. Lidé vám totiž budou sdělovat jen to, co uznají za vhodné, a vy byste se až příliš pozdě dozvěděli, že argumentujete na základě polovičatých informací.

Ke konci týdne vám prospěje vrhnout se na vyřizování problémů, se kterými dlouhodoběji nemůžete pohnout. Možná to bude někdo z vašich potomků, kdo vám pomůže najít řešení, které bude rychlé, a hlavně účinné!

Foto: Profimedia

Býk by měl začít konečně řešit své restyFoto: Profimedia

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

  • Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
  • Vládu drží Merkur – polarita Jang

Hodit se vám bude v tomto týdnu vrozená mazanost, důvtip a schopnost jednat rychle. Hlavně se nenechte otrávit byrokratickým úřadováním, máte-li stánek nebo obchod, nečekanými kontrolami. Důležité bude, abyste u sebe měli při každém jednání všechny potřebné dokumenty. S případnými problémy se nikomu nesvěřujte, se vším se snažte poradit sólo!

Spousta jedinců totiž bude mít tendenci dělat z komára velblouda a vy byste si vyslechli tolik katastrofických scénářů, že byste z nich měli celý víkend špatné spaní!

Rak (22. 6.–21. 7.)

  • Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
  • Vládce Luna – polarita Jin

Máte před sebou týden jako stvořený k odpočinku. Prostě si užívejte léta, nic neřešte, a tato rada se týká soukromých i pracovních aktivit. Vám se totiž bude mírně řečeno předbíhat myšlení, navíc za přispění Pluta naproti vašemu znamení budete sklon manipulovat s informacemi i s lidmi, což by vám nadělalo spoustu problémů v pracovních i soukromých vztazích.

Má-li vaše profese nějakou spojitost s rizikem, velmi opatrní buďte ke konci týdne. Držte se dál od ohně, ostrých předmětů, nevyjímaje například skleněné výplně dveří a výloh, hrozí vám zranění tváře!

Lev (22. 7.–22. 8.)

  • Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
  • Vládne Slunce – polarita Jang

Emočně budete naměkko zejména od pondělí do středy. Vy se totiž opakovaně vrátíte do minulosti, a vzpomenete si na každé ostřejší slovo, které jste pronesli v předchozích dvanácti měsících na domácí půdě. Ono vám to ale nijak neuškodí, protože si uvědomíte, jak je pro vás důležitá rodina. Ke svým nejbližším se začnete chovat ohleduplněji, a i díky tomu si začnete skvěle rozumět i s jedinci, se kterými jste byli na kordy.

Nemáte-li děti, mnozí z vás se ve dnech víkendu začnou zajímat o adopci, pěstounskou péči a morálně vás podpoří teta nebo někdo ze sourozenců.

Foto: Profimedia

Lev bude myslet na rodinu, protože právě ona pro něj teď bude nejdůležitější oporouFoto: Profimedia

Panna (23. 8.–22. 9.)

  • Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
  • Vládcem je Merkur – polarita Jin

Pokud si myslíte, že se nedokážete pohádat na ostří nože, o opaku vás v tomto týdnu přesvědčí sám Pluto. Chování některých lidí pro vás totiž bude pořádné rozčarování. Nechtěně jim nakouknete do soukromí a naskočí vám husí kůže. Zjistíte totiž, že se na veřejnosti tváří jako mírumilovné holubičky, ale jsou to tyrani, kteří ve své rodině vládnou železnou rukou, a mnohdy i rákoskou.

To jen tak přejít prostě nedokážete, pěkně od plic jim řeknete, co si o nich myslíte, což následně udělá i několik dalších známých a všichni se od nich jednou provždy distancujete.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

  • Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
  • Toto znamení ovládá Venuše – Večernice – polarita Jang

Od pondělí do pátku budete čelit závisti. Silný Merkur vás bude zásobovat skvělými nápady, Venuše vám propůjčí dostatek trpělivosti je realizovat, dokonce si přijdete díky chytré hlavičce ke slušným penězům a každému bude jasné, že další jsou na cestě, což někteří jedinci neskousnou. Jejich projevy nepřátelství sice nebudou příjemné, ale má to jedno pozitivum.

Uděláte si jasno ve svých mezilidských vztazích, a konečně si přestanete některé lidi idealizovat a omlouvat je sami před sebou, že to byl momentální úlet, když se na vás bez příčiny začali vztekat.

Štír (24. 10.–22. 11.)

  • Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
  • Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Jin

Rychlé budete mít v tomto týdnu nejen nohy, ale i myšlení, jenže spěch a unáhlená rozhodnutí vám nijak neprospějí. Když si totiž pořád budete namlouvat, že vás tlačí čas, a nic si dopředu nenaplánujete, jenom díky tomu nebude výsledek opakovaně odpovídat vašim představám. Předejít tomu můžete snadno, zpomalit a každou akci předem promyslet!

Navíc vše ve vašem horoskopu naznačuje, že vás čeká doslova a do písmene srážka s blbcem. Když si nedáte pozor na jazyk a tomuto člověku odpovíte něco v letu, sejdete se po dovolené u přestupkové komise!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

  • Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
  • Vládcem je Jupiter – polarita Jang

Ve volném čase si klidně mluvte, jak vám zobák narostl, ale v práci si hlídejte každé slovo, a hlavně se nikoho nezastávejte. Občas si totiž budete sedět na uších a dělali byste obhájce lidem, kteří nebudou mít nic jiného na práci než do ostatních rýpat a vyvolávat konflikty. Máte-li děti, které tráví tyto dny na letním táboře, okolo pátku byste měli udělat nečekanou kontrolu.

Vše ve vašem horoskopu totiž naznačuje natolik nehygienické podmínky, že jim sbalíte věci, odvezete si je zpátky domů a ještě během víkendu informujete ostatní rodiče, prostě z toho po právu uděláte pořádnou aféru.

Foto: Profimedia

Střelci by si měli v práci hledět svéhoFoto: Profimedia

Kozoroh (22.12.–20.1.)

  • Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské
  • Vládcem je Saturn – polarita Jin

Jak je důležité mít klidné rodinné zázemí a spolehlivé příbuzné, se přesvědčíte v tomto týdnu. Vás se totiž někdo pokusí oblafnout, podvést, což vás zaskočí, doslova paralyzuje, takže vlastně nebudete schopni jakékoli obranné reakce. Oni to udělají za vás, a možná poprvé v životě si uvědomíte, jak silná dvojka jsou vaši rodiče nebo strýc s tetou. Skvělé bude i to, že okolo vás nejbližší vytvoří pomyslný ochranný krunýř, takže se z té patálie ani psychicky nesesypete.

Pokud jste plánovali strávit dovolenou doma na zahradě, během víkendu si to ve vteřině rozmyslíte, patrně narazíte na lukrativní zájezd last minute a nelze vyloučit, že již v neděli budete ležet na pláži u moře.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

  • Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
  • Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Jang

Snažte se alespoň v první polovině týdne pravidelně ve volném čase relaxovat s knihou v ruce. Prostě se vyhýbejte fyzické námaze, protože vaše tělesná schránka bude potřebovat dvojnásobný odpočinek oproti předchozímu období. Navíc byste měli být ve skvělé kondici od čtvrtka do neděle.

Vy si totiž za pomoci naprosto náhodného setkání začnete budovat cestičku ke zdroji financí, který vás a celou rodinu zabezpečí na mnoho let dopředu. Hlavně se o tom nikomu nezmiňujte, protože by se našly ručičky, které by si pro sebe chtěly urvat všechno!

Ryby (19. 2.–20. 3.)

  • Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
  • Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Jin

Hned zkraje týdne si připomeňte, že dospělé jedince nemůžete převychovávat. Někdo vás totiž tne do živého nespolečenským, a hlavně bezohledným chováním. Nicméně tahle lekce vám jenom prospěje. Vy jste totiž znamení, které se chová přátelsky ke každému, a tohle se změní. Začnete se některým lidem vyhýbat a okolo pátku je budete záměrně okatě přehlížet. Vycítíte totiž, že byli ve vašem životě velkou „škodnou“.

Během víkendu jejich místo zaujme člověk, kterého vám do cesty přivede karmická Dračí hlava. Konečně budete mít po svém boku jedince, na kterého bude spolehnutí a za kterého se nikdy nebudete muset na veřejnosti stydět.

Reklama

Načítám