Hlavní obsah

Hovory na prvním rande: Co ženy nebaví poslouchat?

Foto: Thinkstock

Ne vždy se rande povede a vy se dobře bavíteFoto: Thinkstock

Reklama

Vyrážíte na rande, chcete se pobavit a třeba i zjistit, že daný muž je váš vysněný. Jenže on otevře téma, kterým vás unudí k smrti. Co ženy nebaví na schůzce poslouchat? Zeptali jsme se vás!

Článek

Ne každé rande se bohužel povede. Důvody mohou být různé, ale dost často vše ztroskotá na tom, že se prostě vůbec nebavíte. Zatímco vy se nudíte a nemůžete se dočkat chvíle, kdy schůzka skončí, on mluví a mluví. A to o věcech, které vás vůbec nezajímají. Tohle jsou nejnudnější témata podle našich čtenářek.

Muži a silné stroje

Většina mužů má více než kladný vztah k autům, motorkám a vůbec k čemukoli, co má alespoň dvě kola a dá se s tím vyvádět na silnicích.

Za určitých okolností je to i sexy, jen se to nesmí přehánět. „Měla jsem rande s mužem, který mě nejdřív svezl na své motorce. To byla zábava, užila jsem si to. Pak jsme ale byli na večeři a on pořád mluvil o té své motorce. O něm jsem se nedozvěděla vůbec nic, zato jeho stroj mi byl představen do naprostých detailů včetně počtu najetých kilometrů, výkonu, maximální rychlosti, spotřeby, ceny, za kterou ji koupil, oprav, které má za sebou. Zhruba po půl hodině jsem ho prostě přestala vnímat,“ říká osmadvacetiletá Klára.

Sice prý svému protějšku vysvětlila, že není žádný velký motocyklový fanda, ale jeho to nezajímalo.

Foto: Thinkstock

Předstírat, že je vám s ním fajn, a zachovat slušnost bývá někdy dost obtížnéFoto: Thinkstock

Známí neznámí

To muž, s nímž si vyrazila třicetiletá Katka, byl zase nadšený svými přáteli. „Celý večer mi vyprávěl o svých kamarádech a jejich přítelkyních, o věcech, co s nimi zažil. Líčil mi všechny vtipné příběhy za posledních asi deset let, v nichž jeho přátelé figurovali. Jenže to bylo vtipné jen pro něj, protože je znal. Snažil se to vylepšit tím, že mi je všechny popsal, zda jsou tlustí, hubení a podobně, ale prostě mluvil o lidech, které jsem v životě neviděla, nemám k nim žádný vztah a nebavilo mě to,“ vzpomíná Katka.

Já, já jen já

Když jdete s někým na schůzku, chcete se o něm něco dozvědět, tak trochu si proklepnout, zda by vám to spolu mohlo klapat. Příliš mnoho informací a zaujetí sebou samým ale také škodí. „Jednou jsem byla na rande s klukem, který celou dobu mluvil jen o sobě. Jaký je, jaké má povahové rysy, jak mu to jde v práci, kolik vydělává peněz, kdy ho asi tak povýší, co všechno procestoval a podobně. Mě se na nic nezeptal, jako bych ho absolutně nezajímala,“ popisuje devětadvacetiletá Míša.

Ta si prý zhruba po půl hodině připadala jako duch. „Ani nevím, jestli mě zaregistroval. Upřímně mě to celkem urazilo, čekala bych, že ho bude zajímat, jaká jsem, co mě baví, nebaví,“ dodává Míša.

Foto: Thinkstock

Kdy už tomu bude konec? Kdy už budu moct zmizet? Také jste si tohle na nějaké schůzce v duchu říkala?Foto: Thinkstock

Sport nade vše

Linda je hodně sportovně aktivní, proto byla ráda, že si na rande vyrazila s fotbalistou. Říkala si, že by je sport mohl spojovat. To se ale dost spletla. „První hodinku se to dalo ještě vydržet. Líčil, jak se k fotbalu dostal, jak málem skončil kvůli zranění a tak. To byly věci, které o něm leccos vypovídaly, takže mě to zajímalo," vypráví Linda.

Jenže u fotbalu zůstali i potom. A to už byla nuda k zbláznění. „Mluvil o korupci ve fotbale, o tom, který rozhodčí by měl skončit, s kterým týmem to jde z kopce a který naopak vypadá nadějně, řešil ceny, za něž světové kluby fotbalisty kupují. Prostě jen samý fotbal, fotbal a fotbal,“ vypráví Linda.

A jaké téma je vražedně nudné pro vás?

Reklama

Načítám