Hlavní obsah

Když si dospělí hrají na doktora!

Foto: Isifa

Zlato, potřebuju vyšetřit!Foto: Isifa

Reklama

Hra na doktora! Vzpomínáte, jak jste si na něj v dětství hráli? Ale tahle zábava patří i do období dospělosti. No vždyť který chlap by odolal důkladnému vyšetření od krásné zdravotní sestřičky? A ani dámy nejspíš nepohrdnou, když jejich zdravotní stav čas od času zkontroluje sexy doktor. Taková hra na doktora může být jednoduše pěkně žhavá!

Článek

Říká se tomu clinic sex a jde o jakousi dospěláckou obdobu klasické dětské hry na doktora. Někomu k tomu postačí jen erotický kostým zdravotní sestřičky nebo mírně rozepnutý doktorský plášť, který dává tušit, že uvnitř se skrývá kus chlapa. Ale k dostání je i řada téměř profesionálních pomůcek, od klystýrových sad, až po gynekologická zrcadla!

Foto: Sexshop.cz

Šikovná sestřička zvládne i cévkováníFoto: Sexshop.cz

Autorita vzrušuje

Podle odborníků je tato erotická hra mezi lidmi vcelku oblíbená. Ovšem v té nejvyšší míře, tedy s výplachy všeho druhu, klystýry, cévkováním či gynekologickou prohlídkou, se týká spíše lidí se sklony k BDSM. „Hraje tam roli odevzdávání se, autorita a dominance ,sestřičky' nebo ,lékaře' a submise na straně druhé,“ vysvětluje sexuolog Ondřej Trojan.

Jednoduše řečeno jde o to, že partnery vzrušuje, když se jeden z nich tomu druhému zcela oddá a podrobí se jeho „léčbě“. „Mnohdy je tato libůstka kombinována i s bolestí, která někoho také náležitě nabudí, proto třeba cévkování,“ dodává Ondřej Trojan z TH kliniky.

I v tomto případě se tedy potvrzuje, že to, z čeho jeden může mít strach, druhého vzrušuje. Řadě lidí se svírá žaludek jen při pouhém pomyšlení na klystýr, a pro jiného to může být vrchol vášně.

Foto: Sexshop.cz

Anální a vaginální zrcadlaFoto: Sexshop.cz

Koupit se dá skoro všechno

Minimálně z nabídky nejrůznějších sexshopů se dá usuzovat, že „pár“ lidí věnujících se této libůstce bude.

Například pro domácí gynekology je nabídka vskutku široká – gynekologická zrcadla, anální zrcadla či vibrační periskop. Tím lze „pacientku“ nejen vyšetřit, ale zároveň ji pomocí vibrací dráždit a přitom sledovat, co se uvnitř ní děje. Zažít slastné pocity na gynekologickém křesle tak není zas tak nereálné, jen to chce šikovného „lékaře".

Foto: Sexshop.cz

Sada pro klystýrové mistryFoto: Sexshop.cz

Naopak pro „sexy léčbu“ mužů je možno přistoupit k cévkování, klystýru či análnímu výplachu. Opět je ale nutné, aby k tomu „zdravotní sestřička" přistupovala obezřetně, a především se před samotným vyšetřením postarala o to, aby se „pacient" dostatečně uvolnil...

Hlavně bezpečně

Fakt je ale ten, že odborníci nemají clinic sex příliš v oblibě. Pokud si totiž na doktory hrají naprostí laici, může se to někdy pěkně vymstít a zranění údajně nebývají výjimkou. „Osobně klinický sex právě pro tuto rizikovost nedoporučuji, ale samozřejmě lidé mají svou hlavu. Základem je opatrnost, žádné ostré předměty a nikdy nepřekonávat násilím odpor, který tělo klade,“ říká Ondřej Trojan. I při nejvyšším vzrušení byste neměli zapomínat na fakt, že jste neskládali Hippokratovu přísahu a že je to vážně jen hra!

Kdy naposled jste si hráli na doktora? A co téhle zálibě říkáte, je to sexy, nebo ne? Pokud vás téma zaujalo, zabrouzdejte na stránkách www.sexshop.cz. Určitě si vyberete!

Reklama

Související témata:

Načítám