Hlavní obsah

Hrdinové kultovních seriálů: Jak vypadají dnes?

Foto: Profimedia

Kdo tehdy nekoukal na Beverly Hills 90210, jako by nebylFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou to seriály staré desítky let. A staly se kultovní záležitostí. Ať už jste je hltali nebo nenáviděli, určitě je máte v živé paměti. Jak ale jejich hvězdy vypadají dnes? Jak moc zestárly? A jsou stále sexy?

Článek

Dallas, Dynastie, Beverly Hills 90210 a spousty dalších „kultovek“ ovládly obrazovky českých televizí hned po revoluci. Kdo vynechal jediný díl, byl out. Dnes už nejspíš po Dylanovi z „béháčka“ nejspíš nevzdycháte, ale nejspíš vás zajímá, jak dnes vypadá. Jak hvězdy kultovních seriálů (ne)zestárly, posuďte sami.

Plastiková hvězda

Tori Spelling (42) je dcerou věhlasného amerického producenta Aarona Spellinga, který spoluprodukoval i legendární teenagerovský seriál Beverly Hills 90210 z roku 1990. Tori tam hrála Donnu Martinovou a na kolik tomu vděčí tatínkovi, můžeme jen spekulovat.

Každopádně dnes z té mladinké Donny nezbylo téměř nic, už jen plastické operace, které Tori podstoupila, z ní udělaly jinou ženu. A rozvod, druhé manželství, následná veřejně propíraná mužova nevěra a péče o čtyři děti, to se na člověku nejspíš podepíše.

Foto: Profimedia

Takhle vypadala Tori Spelling v době natáčení Beverly Hills 90210Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

A tohle je Tori dnes. Po jednom rozvodu, čtyřech dětech a nespočtu plastikFoto: Profimedia

Jen pár vrásek navíc

Seriál Melrose Place z roku 1992 nebyl tak velkým hitem jako Beverly Hills 90210, přesto jej sledovalo mnoho diváků. A herečka Daphne Zuniga (52) v něm ztvárnila fotografku na volné noze Jo Reynoldsovou. A přestože od natáčení prvních dílů uběhlo více než dvacet let, dá se říci, že Daphne vypadá téměř stejně. Jen jí přibylo pár vrásek.

Foto: Profimedia

Daphne Zuniga byla jednou z hvězd seriálu Melrose PlaceFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

Od natáčení seriálu sice uběhlo mnoho let, Daphne ale vypadá skoro stejněFoto: Profimedia

Holčičí idol

Která z vás nemilovala Dylana z Beverly Hills 90210 v podání herce Luke Perryho (48)? Snad jen ta, která byla zaláskovaná do Brandona Walshe. Každopádně Dylan nebyl tak moc hodný a čestný, zato byl o něco víc sexy. Jestli mu tenhle šarm a sex-appeal vydržel dodnes, posuďte samy.

Foto: Profimedia

Koho jste milovaly vy? Dylana v podání Luka Perryho, nebo spíš Brandona Walshe?Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Luke Perry sice trochu zestárnul, ale pořád je to kus krásného chlapaFoto: Profimedia

Zastavila čas?

Dallas, který se natáčel od roku 1978 mnoho let, nebyl seriálem pro teenagery, ale stala se z něj „kultovka pro dospělé“. Dnešní padesátnice a šedesátnice ho doslova hltaly. A jednou z velkých hvězd tohoto seriálu byla Linda Gray (74) v roli Sue Ellen, manželky proradného J. R. Ewinga.

A jedno téhle dámě nelze upřít – i ve svých 74 letech vypadá skvostně. Jako by snad zastavila čas někde u desátého dílu Dallasu!

Foto: Profimedia

Linda Gray tak, jak ji znáte z legendárního DallasuFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

A tohle je současná Linda, která vypadá stále stejně luxusněFoto: Profimedia

Klaďas každým coulem

Každý seriál má svého kladného hrdinu. A v Dallasu jím byl Bobby Ewing, kterého si zahrál herec Patrick Duffy (66). Toho určitě znáte i z další klasiky, ze sitcomu Krok za krokem.

Herec vypadá stále celkem dobře, ale zdá se, že jeho herecká kolegyně Linda Gray se s ním o svůj elixír mládí nepodělila. přece jen nám Bobby poněkud zestárl.

Foto: Profimedia

Patricka Duffyho znáte nejen z Dallasu, ale i ze seriálu Krok za krokemFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

Buďme upřímní, tohle není ten mladý Bobby EwingFoto: Profimedia

Blondýna se šarmem

Dynastie z roku 1981 je seriál s podobnou cílovou skupinou jako Dallas. A tady zazářila Linda Evans (72) v roli sekretářky Krystle, která se vdá za svého šéfa Blakea Carringtona a tím pronikne do světa milionářů, kde ji ale nečeká nijak snadný život. Za své herecké umění byla i oceňována a také se pravidelně objevovala v amerických žebříčcích nejkrásnějších žen. A rozhodně jí to vydrželo dodnes, na svých 72 let vypadá božsky.

Foto: Profimedia

Linda Evans byla jednou z hlavních tváří slavného seriálu DynastieFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

I po těch letech je ale Linda stále krásná žena se šarmemFoto: Profimedia

Sexy plavčík

V Pobřežní hlídce z roku 1989 si na své přišli muži i ženy. Tady se to krásnými těly jen hemžilo, navíc základním kostýmem tohoto seriálu byly plavky!

A jedním z těch, kvůli nimž by se kdejaká divačka ráda vrhla do rozbouřených vln, byl i herec David Hasselhoff (62) v roli Mitche Buchannona. A fešák je to i dnes, klidně by mohl pořád nosit jen ty plavky.

Foto: Profimedia

David Hasselhoff v Pobřežní hlídce! To byla pastva pro očiFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

David už dávno není tím mladým sexy plavčíkem, ale své kouzlo má pořádFoto: Profimedia

Který z těchto seriálů byl váš nejoblíbenější?

Reklama

Související témata:

Načítám