Hlavní obsah

I vévodkyně Kate nosí tenisky: Kde seženete podobné?

Foto: Alones, Shutterstock.com

Foto: Alones, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lodičky dělají krásnou nohu i siluetu, ale nic se nevyrovná bílým teniskám, ve kterých můžete prochodit svět. Inspirujte se vévodkyní Kate, která se nebojí kombinace elegantního outfitu a sportovního obutí. Kde seženete ty nejlepší bílé tenisky?

Článek

Náznaky sportovní módy u vévodkyně Kate často nevidíte. I když vyráží na sportovní akci, její outfit je veskrze elegantní. Kdo by si ale myslel, že nikdy nesundá oblíbené podpatky, je na omylu. I Kate obuje někdy tenisky, když si to příležitost žádá. Našli jsme úplně ty samé i několik dalších párů pro vaši inspiraci.

K čemu nosit bílé tenisky?

Bílé tenisky jsou povinnou výbavou jarního šatníku. I když tuhle klasiku válcují posledních několik sezon chunky sneakers, model, jaký má na sobě vévodkyně Kate, z módy prostě nevyjde. Rovná podrážka bez platformy, kůže, sem tam nějaká aplikace v podobě proužků nebo metalické barvy. Díky tomu jsou univerzální a vypadají dobře nejen k džínám, ale i k širokým culottes! A nejen k nim, noste je k šatům, sukním, prostě ke všemu. Pohodlnost už nemusíte měnit za krásu, a ví to i vévodkyně.

Nejlepší na tom je, že boty, které má na sobě Kate, seženete v jednom z oblíbených módních řetězců, konkrétně Marks & Spencer. Kate je známá tím, že její outfity se skládají nejen z kousků od věhlasných návrhářů, jako je Alexander McQueen. Často sáhne do konfekce Zary, Topshopu nebo po značce Banana Republic, která má také přijatelné ceny.

Foto: Profimedia.cz

Detail tenisek, které nedávno obula vévodkyně Kate Foto: Profimedia.cz

Bílá vyžaduje péči

Nezapomeňte se o svoje bílé poklady starat. Před prvním nošením použijte ochrannou vrstvu impregnace. Některé obchody prodávají i speciální čističe na bílé podrážky, které jim vdechnou nový život. Také pomáhá, když čas od času vyperete tkaničky (můžou se prát tenisky v pračce?).

Top bílé tenisky 2020

Bílé tenisky byly stvořeny pro tenisový kurt a od něj si prošlapaly cestu do volnočasové módy. Největší ikonou mezi nimi je model od Adidas Stan Smith, který nese jméno nyní už třiasedmdesátiletého tenisového hráče. V obchodech pak narazíte na nespočet značek a provedení, mnohdy za zlomek ceny originálu.

Foto: Archiv firem

Zleva: Marks & Spencer, 999 Kč; Adidas Stan Smith, 2399 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Zleva: Tommy Hilfiger, 2299 Kč; Tommy Hilfiger, 2699 Kč, obojí prodává HumanicFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Zleva: Geox, 2990 Kč; Ted Baker, 3744 Kč, obojí prodává EobuvFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Zleva: Zara, 1299 Kč; H&M, 599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Stradivarius, 599 Kč; Fila, 870 Kč, prodává ZalandoFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Puma, 1200 Kč, prodává Zalando; Dorothy Perkins, 649 Kč, prodává ZootFoto: Archiv firem

Související témata:

Načítám