Hlavní obsah

Ideální parfém? Vyberte si ho podle svého znamení!

Foto: Thinkstock

Každé znamení zvěrokruhu je jedinečné, stejně jako vůně, které se k němu hodí. Jaká je ta vaše?Foto: Thinkstock

Reklama

Nevíte, jaký parfém je pro vás ten pravý? Musíte se do něj zamilovat a cítit se s ním sexy a sebejisté. Pokud mezi vůněmi tápete, máme pro vás tip. Najděte si ten svůj podle vašeho znamení.

Článek

„Vůni si ženy vybírají většinou podle momentálního rozpoložení, a to je i důvod, proč parfémy časem střídají. Zůstávat dlouho u jedné vůně ani není dobré. Správně vybraný parfém by však měl ženě pozvednout náladu a sebevědomí,“ říká odborná poradkyně Karolína Náměstková z parfumerie Marionnaud.

Ta také každému znamení podle jeho obecné charakteristiky přiřadila ty parfémy, které s ním souznějí a jejichž vůně by měla dotyčnému znamení krásně sednout.

Beran (21. 3.–20. 4.)

S vaší dynamickou povahou a odvahou si vcelku snadno najdete ideální parfém, který odpovídá vašemu znamení. Zkuste kořeněné a orientální vůně. K parfémům, ze kterých čiší síla, patří Elizabeth Arden 5th Avenue, Calvin Klein Escape, Gucci Guilty a šanci by měl dostat také Chanel No. 5.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Jste romantické s tendencí být až sentimentální. Zkuste květiny a ovoce. K dobré volbě podle vaší osobnosti patří Lancôme Tresor Midnight Rose, Guerlain Mitsouko, Thierry Mugler Angel a Estée Lauder Pleasures.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Váš bezstarostný duch a neklidná povaha se mohou stát překážkou při hledání vhodného parfému. Dobrým nápadem budou vzrušující květinové tóny. Zkuste třeba Jo Malone Wild Bluebell, Chanel Coco Mademoiselle, Cartier So Pretty, Yves Saint Laurent Yvresse.

Foto: Thinkstock

Parfém zkoušejte nejlépe na zápěstí a nechte jej chvíli vyvanoutFoto: Thinkstock

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vaši společenskou a sladkou povahu budou instinktivně přitahovat květinové vůně, které jsou skutečně romantické. Měly byste také najít parfém, který ve vás bude evokovat pohodlí, a o to se snaží Ralph Lauren Romance, Estée Lauder Pure White Linen Light Breeze. Odvážnější volbou by mohl být Oscar De La Renta Volupté.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Hrdost a sebevědomí vám rozhodně nechybí, máte rády luxus a výstřednost. Vyžadujete od vůní, aby nezanikly v davu a váš parfém by měl získat obdiv. Vyzkoušejte Prada Candy, Christian Dior Dolce Vita nebo Vivienne Westwood Boudoir.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Je vám vlastní spolehlivost a praktičnost a možná máte pocit, že nepotřebujete žádné tipy z horoskopu. Zkuste čistou a svěží vůni, která vás trochu vyvede z vašeho stereotypu: Kenzo L’Eau de Kenzo Amour, Lanvin Arpege, Cacharel Anais Anais nebo Elizabeth Arden Blue Grass.

Foto: Thinkstock

Po přečtení našeho článku již budete vědět, pa jakém flakonku v parfumerii sáhnoutFoto: Thinkstock

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Potřebujete podtrhnout víru sama v sebe, ve svá rozhodnutí. Dobrou volbou je kombinace květinově ovocných vůní, tak neváhejte a zkuste Coach Poppy Flower, Clinique Happy, Jean Patou Joy a Yves Saint Laurent Paris.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nekompromisně si jdete za svým cílem. Umíte být něžné i chladné, ale také mstivé. Vůně si vybíráte podle nálady. K vaší povaze budou pasovat intenzivní, sexy a odvážné vůně: Tom Ford Black Orchid, Isabella Rossellini Manifesto, Chanel Allure, Yves Saint Laurent Opium nebo Christian Dior J’adore.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Se správnou kombinací spontánností a optimismu si můžete zvolit jakoukoli svěží vůni, pro změnu můžete přidat i vůni dřeva, aby byl stylový. Zkuste Chanel No. 19, Tommy Hilfiger Tommy Girl, Guess Seductive anebo Calvin Klein CK One Shock.

Foto: Thinkstock

Svěží vůně jsou vhodné pro ženy, které se narodily ve znamení StřelceFoto: Thinkstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Konzervativní a spolehlivé, nerady riskujete, a proto by měl být váš výběr parfému perfektní. Jděte do teplých vůní, kterým nechybí ostřejší a dřevité tóny: Donna Karan Cashmere Mist, Calvin Klein Truth, Estée Lauder Private Collection nebo Christian Dior Miss Dior Cherie.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Ať už se považujete za tvrdohlavé nebo jen sladce svobodomyslné, váš parfém by o tom měl vypovídat a měl by být nezaměnitelný: Shiseido Féminité du Bois, Issey Miyake L’Eau d’Issey, Guerlain Shalimar a Bond No. 9 High Line.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vznášíte se v oblacích a moc toho nenamluvíte. Při výběru parfému se nenechte nikým ani ničím ovlivnit a zůstaňte své. Smyslný parfém by měl sdílet vaši zasněnou duši. Vynikající volbou pro vás je Giorgio Armani Acqua di Gioia, Elizabeth Arden Mediterranean, Christian Dior Dioressence a Guerlain Samsara.

Dáte na hvězdy i v případě výběru voňavky?

Reklama

Načítám