Hlavní obsah

Ideální šaty na konec léta? Tyhle vzory už nenoste!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto vrcholí, prázdniny se chýlí k závěru, ale sezona letních šatů ještě nekončí! Jenže nejsou šaty jako šaty – některé jsou originální, jiné slušivé, ale pak existují i ty, které jste si nikdy neměly pořídit, natož obléknout. Víte, jaké modely si máte ještě rychle koupit a na které raději zapomenout?

Článek

Statistiky říkají, že i když většina žen dává přednost kalhotám či šortkám, šaty jednoznačně patří k nejnakupovanějšímu typu oděvu. Už od dob, kdy byly malé holčičky, ženy vědí, že jestliže ráno „nemají co na sebe“, šaty je vždycky spolehlivě zachrání. Jenže zdaleka ne každé šaty! Některé české ženy si dosud neosvojily důležité zásady, které se o nošení tohoto dokonalého kusu vyplatí znát.

A právě na letní šaty se tentokrát zaměřila Eliška Hudcová v pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz. S kamerou se vydala do pražských ulic, aby zjistila, jaké modely se tam nosí. Jste zvědavé, jak to dopadlo? Umějí Češky nosit šaty, nebo ne? Zjistíte to ve videu. A také se dozvíte, proč jsou bílé kabelky problematické, jakým květinovým vzorům se raději vyhnout a jak vypadá zlatý průměr české módy.

Milujete šaty, nebo dáváte přednost nohavicím?

Načítám