Hlavní obsah

Inspirace ze seriálů aneb Jak nosit čepici nebo baret?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čepice mohou být všechno, jen ne nudné. Kromě ochrany před zimou jsou skvělým módním doplňkem, který za trochu zplihlé vlasy stojí.

Článek

Čepice jsou na zimu nepostradatelným doplňkem, i když se jim spousta žen vyhýbá. Možná v zájmu vždy perfektního účesu? Ale když zvolíte šikovnou kombinaci, nebudete mít sice úplně dokonalé vlasy, ale outfit rozhodně ano.

Na co se můžete ve videu těšit? Velmi ženská kombinace jako vystřižená ze seriálu Emily in Paris (2020), který udává trendy. Že sportovní elegance neexistuje? Podívejte se na styling Honzy Boublíka, který vás přesvědčí o opaku. Formálnější kalhoty s puky a kožená kšiltovka je překvapivou dvojkou, která nás baví. Nebo se inspirujte, jak ozvláštnit obyčejnou černou čepici z úpletu.

Děkujeme značkám Marks & Spencer, Zara, H, Gino Rossi, COS, Mohito a Jenny Fairy za půjčení oblečení, bot a doplňků na natáčení.

Anketa

Který styling se vám líbí nejvíc?
S baretem
41,1 %
S kšiltovkou
14 %
S černým kulichem
44,9 %
Celkem hlasovalo 1429 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Načítám