Hlavní obsah

Jak dostat letní kousky do podzimního šatníku? Ukážeme!

Foto: Marie Bartošová

Vaše oblíbené letní kousky můžete nosit i nadále. Ukážeme vám jak!Foto: Marie Bartošová

Reklama

Že jste si ještě do sytosti neužily vašich oblíbených šatů, sukní a kraťasů? Módní léto si – narozdíl od toho skutečného – můžete pomocí šikovných kombinací prodloužit. Třeba takhle!

Článek

Obchody už jsou plné podzimní módy a většina z vás už začíná pokukovat po nových kabátcích. Oblíbené letní kousky ale můžete unosit i v přechodném období, kdy to sice už není na tílko a kraťasy, ale zároveň ještě nenastal ten pravý podzim. Ukázkové stylingy si pro vás připravila stylistka Kristýna Bolková. Pózování si užívala čtenářka Romana.

Láska k denimu

Džínové kraťásky v kombinaci s příjemnou lehkou košilí a výrazným náhrdelníkem – to je kombinace, se kterou zabodujete každé léto. Pokud se vám s ní ještě nechce loučit, vytáhněte rozpínací svetřík a nadkolenky, které vás zahřejí. Opatrné buďte s výběrem bot, ideální jsou v tomto případě ty bez podpatku. Určitě si dejte pozor na jehly a hluboké výstřihy, celek by potom mohl vyznít jako ehm, z filmů pro dospělé.

Foto: Marie Bartošová

Na foto (zleva): letní verze – halenka (H&M, 200 Kč), kraťasy (Mango, 549 Kč), boty (Gate, 249 Kč), náhrdelník (F&F, 549 Kč), prsteny (Six, 149 Kč a Topshop, 200 Kč), vpravo – klobouk (H&M, 349 Kč), svetřík (KappAhl, 899 Kč), nadkolenky (H&M, 249 Kč)Foto: Marie Bartošová

Barevné souznění

Loučit se nemusíte ani se svými oblíbenými šaty. Doplnit je můžete barevným sáčkem, a pokud jsou šaty barevné, jako v našem případě, tím lépe! Přidat můžete i kožešinovou šálu nebo třeba jen límec. Stylistka ještě outfit doladila barevnými náramky a náhrdelníkem. Boty už by pozornost strhávat neměly, zvolit můžete třeba jemné tělové.

Foto: Marie Bartošová

Na foto (zleva): letní verze – šaty (F&F, 649 Kč), boty (Tally Weijl, 949 Kč), náramky – (set – Mango, 60 Kč/set a velký – H&M, 149 Kč/kus), náhrdelník (Tally Weijl, 199 Kč), vpravo – sako (F&F, 799 Kč), umělá kožešina (H&M, 399 Kč)Foto: Marie Bartošová

Panenka nebo drsňačka?

Starorůžová sukně ke kolenům vypadá s bílou košilí a plátěnými botami skvěle, čím ji ale doladit, když se lehce ochladí? Jasnou volbou se zdá být svetřík. Nemusíte ale vybírat jen ten něžný, který podtrhne vaše panenkovské vzezření. Vyberte tlumenější odstín, doplňte šněrovacími botami a získáte stylově naprosto odlišný model. Kdo říkal, že musíte být vždycky jen za vzorňačku?

Foto: Marie Bartošová

Na foto (zleva): sukně (Promod, 999 Kč), košile (KappAhl, 499 Kč), bílé tenisky (H&M, 299 Kč), náhrdelník (stylistky vlastní), prsten (H&M, 149 Kč), vpravo – boty (Baťa, 1999 Kč), svetr (Promod, 399 Kč)Foto: Marie Bartošová

Efektní třásně

Krátkou sukni s třásněmi unosíte jak přes den, tak i večer. „Ani k takovéto sukni se přitom nemusíte bát obléknout jednoduché, bílé tričko. Budete vypadat uvolněněji, než kdybyste sukni zkombinovaly s večerním topem,“ říká stylistka Kristýna. Ta k chladnější verzi vybrala klasiku v podobě koženkové bundičky. Barevné boty vyměnila za černé kotníčkové a přidala punčocháče. Hotovo!

Foto: Marie Bartošová

Na foto (zleva): sukně (Zara, 199 Kč), triko (Promod, 299 Kč), náhrdelník (H&M, 349 Kč), boty (Mixer, 880 Kč), brýle (Ray Ban, info o ceně v obchodě), prsten (Topshop, 285 Kč) vpravo – bunda (KappAhl, 1299 Kč), punčocháče (H&M, 149 Kč), boty (F&F, 649 Kč)Foto: Marie Bartošová

Vesta jako spolehlivý ohřívač

Pro spoustu žen jsou nepostradatelnou letní dvojkou také legíny (případně skinny kalhoty) a halenka. Ani pohodlí tohoto modelu se nemusíte koncem srpna vzdávat. Stačí, když přes halenku přehodíte hřejivou vestu a případně vyměníte boty.

Foto: Marie Bartošová

Na foto (zleva): halenka (F&F, 449 Kč), kalhoty (H&M, 599 Kč), boty (H&M, 400 Kč), náušnice (Topshop, 500 Kč), náramek (H&M, 199 Kč), vpravo – vesta (Tally Weijl, 699 Kč), kabelka (F&F, 499 Kč), boty (Tally Weijl, 399 Kč)Foto: Marie Bartošová

Který model u vás zabodoval nejvíce? A jak zapojujete do chladnějšího počasí letní kousky vy? Budeme se těšit na vaše reakce!

Styling: Kristýna Bolková (BACKSTAGE, škola stylistů)

Vizáž: Tereza Matějičná

Reklama

Načítám