Hlavní obsah

Jak maskovat vysoké čelo: 3 účesy, které zvládnete sama doma

 

Reklama

Pokud jste braly za fakt, že vysoké čelo se vždy sluší schovat za ofinu, musíme vás vyvést z omylu. Ukážeme vám hned tři možné varianty účesů, které majitelkám vyššího čela budou slušet, a navíc je samy zvládnou během několika minut z pohodlí domova. Tak jdeme na to!

Článek

Většina žen si vysoké čelo ihned a bez kompromisů schová za ofinu, kterou denně žehlí či jinak náročně upravuje – a navíc jim občas ani nesluší. Jenže víte, že jej vlastně vůbec nemusíte náročně schovávat? Pokud totiž znáte jednoduché fígle s hřebenem či kulmou, vůbec není třeba něco skrývat.

Dnes jsme si na natáčení přizvali kadeřnici a vlasovou expertku Anetu. Ta vám krok za krokem ukáže, jak vlasy učesat tak, aby na sebe vysoké čelo zbytečně neupozorňovalo, ale tvar obličeje zůstal respektován. První účes s velkými vlnami krásně odvede pozornost od vysokého čela, druhý zase tím, že se vyčeše po stranách „závoj” z vlasů, čelo opticky zmenší a pletený cop čelo rozšíří – a poslední účes zase díky patce umně zakryje část čela. Účesy sice možná na první pohled vypadají složitě, ale shlédněte naše video poctivě od začátku do konce a uvidíte, že se to dá snadno zvládnout. Tak hřebeny do ruky, začíná škola účesů!

Děkujeme za poskytnutí prostor pro natáčení kadeřnictví James Blond, Křižíkova 29, 186 00, Praha 8, jamesblond.cz.

Majitelky vysokého čela, jak se češete vy?

Reklama

Související témata:

Načítám