Hlavní obsah

Zázrak proti padání vlasů: Vyrobte si doma elixír jen ze 3 surovin

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už za to může genetika, nadmíra stresu, nebo prostě jen předjaří, zvýšené vypadávání vlasů je vždycky nepříjemné. Na trhu je sice nespočet preparátů, které slibují zaručený růst, my vám ovšem radíme: vyrobte si jej z přírodních surovin doma. Nestojí to tisíce a máte za minutu hotovo.

Článek

Také vám vypadávají vlasy až moc a ani nijak rychle nedorůstají? Nemusíte zoufat. Záchran se nabízí hned několik: můžete vyzkoušet osvědčené babské rady nebo zakoupit některý z kosmetických výrobků či doplňků, kterých je k dostání opravdu mnoho.

Anebo si můžete ze tří úžasných olejíčků namíchat jeden speciální přípravek, který vlasy posílí a povzbudí jejich růst – vypadávání by se mělo zpomalit, kštice bude lépe vyživená a sníží se i lámavost. Vlastnoručně vyrobené sérum jednou až dvakrát do týdne vmasírujte do vlasové pokožky a po 30 minutách působení smyjte. Velmi snadná výroba zabere opravdu jen chviličku, tak se do toho pusťte s námi.

Co vy a vypadávání vlasů? Trápí vás tento problém?

Reklama

Související témata:

Načítám