Hlavní obsah

Jak mít doma sexy vousáče

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

George Cloony, Keanu Reeves, Brad Pitt a s nimi miliony mužů po celém světě své tváře nechali porůst vousem. Zkrátka strniště či plnovous frčí, a kterému fešákovi na bradě nic neraší, snad jakoby ani nebyl.

Článek

Takový porost má kromě nesporně získaného sex-appealu další výhodu. Čas, který by váš vyvolený věnoval holení, může věnovat třeba vám, milé dámy. Pravdou ale je, že ani vousy nejsou bezúdržbové, určitou péči vyžadují, má-li štramák zůstat štramákem.

I umyvadlo se raduje

Každý vousáč může pochopitelně zkusit svoji pýchu zastřihávat nůžkami, výsledek pak ale často vypadá jak z abstraktního obrazu. A hlavně: drobné neposedné mršky se po odstřihnutí vydají na objevitelskou cestu po celé koupelně. A co si budeme povídat, to nechceme…

Philips BT7210

Řešení? Doporučíme našemu sexy zarostlíkovi zastřihovač vousů nebo mu ho můžeme pořídit samy jako nápaditý a zároveň elegantní dárek. Na trhu je zastřihovačů vousů široký výběr, liší se cenou i kvalitou, některé i speciálními funkcemi. Tak třeba Philips BT7210 nám skvěle vyřeší potíž s oněmi mrškami hromadícími se v koupelně, inovativní systém odsávání totiž zajistí, že až 90 procent ostříhaných vousů neskončí v umyvadle nebo na zemi, ale v zásobníku přístroje. Paráda. Navíc díky průhledné nádobce je dobře vidět, kolik mršek už máte nachytaných.

Raději dlouhý?

Tenhle pomocník má také velmi širokou škálu nastavení délky zastřižení, spokojený tak bude každý vousáč. Ten, který má raději nízký porost okolo 0,5 mm, i ten, který nechá svůj vous dorůst až na jeden centimetr, Philips BT7210  tak nabízí celkem 20 různých nastavení. To vše snadno a rychle, pomocí zoomovacího kroužku zabudovaného do těla přístroje.

I vousy potřebují péči

Tenhle zastřihovač to s vousy opravdu umí, má v sobě integrovaný hřeben systému Lift & Trim, který je nadzvedne do ideální polohy. Střih je tak přesný, a navíc úsporný, postačí k němu méně tahů než s jinými zastřihovači. Nemůže chybět ani speciální hřeben na detaily. Oba nástavce jdou snadno vyměnit i vyčistit.

Jde na to zostra

Tato „sekačka“ na vousy je samozřejmě bezdrátová. Baterie vydrží až na 70 minut zastřihování, při běžném provozu tak stačí nabíjet přibližně jednou za 14 dní. Stav baterie indikuje displej, nabíjení trvá asi hodinku. A ještě jedna výhoda na závěr: Dvakrát broušené planžety se samy ostří, takže jsou neustále v pohotovosti.

Philips BT7210

Reklama

Načítám