Hlavní obsah

Umění orálního sexu: Naučí vás ho na workshopu!

Foto: thinkstock

Máte pocit, že něco děláte špatně? Objednejte si instruktorku!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co s jeho chloubou v ústech? Proč o vychytávkách, technikách a postupech tohoto druhu milování jenom číst? Uspořádejte doma workshop a pozvěte instruktora! Kolik taková služba stojí?

Článek

O tom, že se podomní prodej erotických pomůcek stal hitem Ameriky, jsme loni v létě už psali. Princip je jednoduchý: na domácím večírku, tedy u vás v obýváku, se nepředvádí nádobí, matrace ani kosmetika, nýbrž hračky pro dospělé. Účastnit se mohou pouze ženy. To by ale nebyli Američani, aby nezašli ještě dál.

Zlato, pojď na to

Podnikatelský záměr zakladatelky společnosti s názvem Blow by Blow se sídlem v jižní Kalifornii je přinejmenším zajímavý. Sasha se totiž živí předváděním felace neboli orálního sexu. Zkušenosti prý čerpá především z manželství, mnoho informací získala prováděním různých anket a průzkumů.

O výsledky, tipy a rady, jak nejlépe muži udělat dobře, se ráda podělí s každým, kdo jí nebo jinému instruktorovi „kouření“ za hodinu a půl až dvě hodiny zaplatí v přepočtu asi 3000 korun. Uvedená cena ovšem platí jen v případě, že si k sobě na večírek pozvete jen 4 kamarádky. Sejde-li se 10 dívek, už je to za dvojnásobek. Vyplatí se to? Co vám taková lekce kouření může kromě srandy přinést?

„To, co vás instruktor naučí, je, aby provádění orálního sexu vypadalo snadně, ale aby bylo účinné, tedy o dovednostech,“ uvádí Sasha na stránkách své společnosti. V tom jí pomáhá názorná výuka s pomůckami. Vy jakožto žák dostanete okurku a dva mini vodní balonky pro představu varlat. Jestli to stačí? Posuďte sami.

Ostych stranou

„Jen jsem chtěla říct, že děkuji za velkou oslavu v pátek večer! Kamarádky se bavily a všechny touží, aby své nové dovednosti mohly předvést. Byla jsi skvělá ve všech směrech, budu tě moc ráda doporučovat všem svým známým,“ píše jistá Laura „Saše“ do diskusního fóra.

Sama majitelka si tak určitě vysloužila obdiv za „zahřívací techniky“ v rámci předehry, které ráda předvádí na okurce i vibrátoru. U těch ale rozhodně nezůstává. Ukáže vše a na čemkoli. U toho se snaží být vstřícná, veselá a přátelská. Jejím cílem je odbourat stud přísedících. „Samozřejmě že nám nejdřív bylo trapně,“ popisuje další z účastnic workshopu, „ale za chvíli jsme se cítily pohodlně. Navíc rady poskytnuté během této lekce byly užitečné a opravdu skvělé,“ hodnotí sexem nabité odpoledne spokojená klientka. A o tom workshop je.

Ústní umění v ČR

Když se akce blíží ke konci, každá z účastnic dostane malou pozornost. Ta ale zážitky určitě netrumfne! Co byste řekli tomu, kdyby podobnou službu někdo provozoval i v Čechách? „Proč ne? Dokážu si představit, že kamarádce třeba na rozlučku se svobodou neobjednám tradičního striptéra, ale zaplatím jí něco, co v manželství ocení víc,“ směje se Brigita. „Tak jako je to trochu odvážný nápad, nicméně já bych ho docela brala,“ říká i Lenka.

Tak uvidíme, třeba se nějaká odvážná podnikatelka vydá stejnou cestou jako Sasha z Kalifornie.

Co říkáte na její nápad?

Reklama

Načítám