Hlavní obsah

Jak na husté a dlouhé řasy jako filmová hvězda? Ukážeme!

 

Reklama

Chcete být za dámu i bez líčení? Nebo jste už z řasenky prostě otrávené? Nechte si nalepit syntetické řasy a máte po starostech.

Článek

Odborně nalepené řasy vypadají skvostně ve dne v noci, takže jsou ideální pro ty z vás, které se nechtějí denně obtěžovat líčením a zároveň chtějí mít magický pohled za všech okolností. Některé slečny volí tuto metodu prodloužení řas také jako součást předsvatebních příprav.

Řasy odrůstají a vypadávají, a s nimi postupně odcházejí i ty nalepené. Proto je třeba vždy zhruba po třech týdnech docházet na doplnění.

Za kolik? 

„Permanentní“ prodloužení řas vám provede „lash stylistka“ a vybírat můžete v zásadě ze dvou možností – přirozený vzhled nabízí metoda „řasy na řasu“, kdy se každá vaše prodlouží jednou umělou (cena celkového nalepení přijde na 900–2000 Kč, doplnění je v řádu několika stovek). Velmi výrazná varianta zahuštění a prodloužení se nazývá „volume“ a obnáší nalepení tří až šesti řas na jednu vaši, takže efekt je doslova hollywoodský. Tento úplně nový set přijde na jeden až čtyři tisíce, doplňování pak stojí zhruba kolem tisícovky.

A jak je to s údržbou? Je to jednoduché: s nalepenými řasami můžete plavat, potápět se i třeba chodit do sauny. Snad jen den či dva po dolepení je třeba být trochu opatrnější a myslet na to, že mnutím oka a jinými zásahy můžete urychlit vypadávání. Také stojí za připomenutí, že podobně jako s vlasy, jde o zcela individuální přístup – každému dorůstají a vypadávají vlasy i řasy jinak rychle.

A co vy, měly jste někdy umělé řasy? 

Reklama

Načítám