Hlavní obsah

Jak na letní restart imunitního systému

Reklama

Léto je tu, a tak si již nyní naplno užíváte slunečné dny plné pohody. Ani v teplých měsících byste neměli zapomínat na posilování imunity. Poradíme vám, jak zůstat před nemocemi ve střehu.

Článek

Hledáte tipy pro své zdraví? Tady jsou!

K Aloe dostanete nyní hned 2 dárky zdarma

Aloe znáte nejen jako tučnolistou rostlinu, ale také jako příměs regeneračních a hydratačních krémů, masek, mýdel nebo šamponů pro vnější použití. Aloe dokáže ale pomáhat i zevnitř! Šťáva z Aloe je skvělým posilovačem imunity a pomocníkem pro správné fungování trávicího systému. Nyní dokonce dostanete 2litrová balení šťávy z Aloe za cenu jednoho a jako dárek 14 sáčků brusinky v prášku Cranvita Intensive pro ještě intenzivnější posílení imunity.

Detoxikujte organismus, zhubněte

AloeLive Detox je doplněk stravy, který pomáhá odstraňovat nežádoucí produkty metabolismu a tím zajišťuje normální funkci trávicího ústrojí, ledvin a jater. Nastolením normální funkce organismu tak pomáhá například i při redukci hmotnosti. A tak se může vedlejším účinkem posílení imunity stát také ztráta nějakého toho přebytečného kila před plavkovou sezonou, no, nezní to báječně? K jednomu litru AloeLive Detox dostanete také 14 sáčků brusinek v prášku Cranvita Intensive.

Brusinky – zázračné bobule, kterými léčili i indiáni

Brusinky jsou jedním z nejsilnějších přírodních antioxidantů a o jejich zdraví prospěšných účincích věděli i původní obyvatelé Ameriky. Cranvita Šťáva z brusinek s výtažkem z petržele pečuje o normální funkci močových cest a ledvin. Stejně jako ostatní přírodní antioxidanty brusinky podporují vaši přirozenou obranyschopnost, jsou bohaté na vitaminy a minerály. Díky tomu se řadí mezi takzvané superfoods neboli superpotraviny. Šťávu z brusinek prostě musíte mít.

Přirozenou obranyschopnost musíte posilovat celoročně

Na posilování imunity myslíte hlavně na podzim a na jaře, kdy čekáte největší oslabení. V létě na vás ale útočí ze všech stran alergeny, vaše tělo odolává výkyvům teplot, kdy po celodenních tropických vedrech následují večerní bouřky. Ideálním společníkem pro celoroční používání je doplněk stravy Beta Glukan Forte, přírodní polysacharid, který podporuje přirozenou obranyschopnost a udržuje organismus v dobré kondici.

Omega-3 není jen srdeční záležitost

Omega-3 nenasycené mastné kyseliny přispívají k normální činnosti srdce a mozku a příznivě působí na zrak. V doplňku stravy Omega-3je navíc přidán také vitamin E, který jako nejdůležitější antioxidant lidského těla chrání buňky před oxidativním stresem, zpomaluje stárnutí, zvyšuje plodnost a podporuje činnost nervového systému. Užíváním Omega-3 posílíte imunitu a budete se celkově cítit mnohem lépe.

Užijte si léto naplno bez zdravotních omezení!

Reklama

Související témata:

Načítám