Hlavní obsah

Jak na míchaná vajíčka, aby nebyla ani syrová, ani suchá

 

Reklama

I míchaná vajíčka se dají zkazit. Stačí však znát pár jednoduchých triků a nemáte se čeho bát. V tomto videu najdete přesný návod i s tipy, jak vajíčka umíchat, aby byla krásně krémová a přitom nezůstala syrová. Zkrátka aby byla akorát.

Článek

Do misky rozklepněte vejce a přidejte lžíci smetany, která zjemní chuť i konzistenci. Metličkou směs dokonale prošlehejte. Vlijte na pánev na rozpálené máslo a začněte směs promíchávat. Těsně před koncem vajíčka stáhněte z plotny a pořád míchejte. Vejce se teplem stále dodělávají. Přidejte k nim trochu másla, osolte a opepřete. Dál je to na vaší fantazii. Přejeme dobrou chuť!

Máte rádi vaječná jídla? Budou vám chutnat zapečená cuketová hnízda s vejci, zelená šakšuka anebo omeleta bez smažení. A zcela jistě oceníte tortillu plněnou míchanými vajíčky.

Reklama

Související témata:

Načítám