Hlavní obsah

Jak nákupem ušetřit čas, peníze i nervy?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouhé fronty, mraky lidí a kličkování s vozíkem mezi regály v supermarketu, je to jako šílená noční můra. Vás se ale týkat vůbec nemusí!

Článek

Proto jsou tady tři důvody, proč vyzkoušet nákup potravin a drogerie on-line z pohodlí domova.

1. Buď kvalitní potraviny, nebo vrácení peněz

Lidé se často obávají kvality potravin zakoupených on-line. Internetoví prodejci si toho jsou vědomi, a proto kvalitu svých potravin garantují se zárukou vrácení peněz. Aby ale peníze vracet nemuseli, dávají si na výběru a šetrné přepravě potravin opravdu záležet.

Kromě kvality se zákazníci zajímají také o to, jak široký je sortiment on-line supermarketů. Výběr je často bohatší než v kamenném obchodě. Čerstvé, lokální, bio, farmářské i ekologické zboží seženete on-line stejně dobře jako třeba zdravou a speciální výživu nebo exotické ovoce a zeleninu.

Vyzkoušeli jsme objednat různé druhy ovoce a zeleniny a prověřit tak jejich kvalitu. Lépe bychom si určitě sami nevybrali

2. Porovnáním ceny nákupu ušetříte až stovky korun

Ceny on-line supermarketů jsou srovnatelné s kamennými obchody, zboží je také často za akční ceny, a navíc ho v internetovém obchodě najdete přehledně na jednom místě.

Pokud ráda nakupujete za co nejvýhodnější cenu, máme pro vás tip na chytrou vychytávku, která vám s tím pomůže. Když si zboží vyberete v největším srovnávači on-line supermarketů Atoto.cz, jednoduše zjistíte, kde vás vyjde celý nákup nejlevněji nebo odkud vám ho nejrychleji přivezou. Zadáním adresy do Atoto.cz také zjistíte, který on-line prodejce k vám nákupy rozváží. On-line nákup potravin totiž už dlouho není výsadou pouze největších měst, ale i menších obcí.

Na Atoto.cz jsme vybrali tyto produkty a rozdíl v ceně výsledného nákupu nás opravdu překvapil

3. Budete mít více času pro rodinu

Víte, kolik času vám zabere jeden velký nákup v supermarketu? S cestou, parkováním, hledáním a výběrem zboží, čekáním u pokladen i naskládáním nákupu do tašek to mohou být i více než dvě hodiny. Pokud navíc nakupujete s dětmi, je celý proces o něco náročnější, děti se nudí, ztrácejí se mezi regály a žadoní o každou druhou dobrotu. Raději využijte příležitosti, že někteří on-line prodejci mají dopravu zdarma, a nakupujte bez stresu.

Na srovnávači on-line supermarketů Atoto.cz najdete vše jednoduše a rychle podle přehledných kategorií nebo zadáním slova do vyhledávače. Celý nákup si poté uložíte jako nákupní seznam a příště jej celý můžete zopakovat jedním kliknutím.

Výsledný čas strávený nakupováním se tak pohybuje od několika málo minut maximálně po půlhodinku, a vy se tudíž můžete věnovat raději rodině nebo sama sobě. Donáška nákupu kurýrem až do kuchyně je samozřejmostí.

Související témata:

Načítám