Hlavní obsah

Jak nosit vesty slušivě? Na péřové zapomeňte, s kožešinami šetřete

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Počasí je momentálně velmi rozverné. Zatímco ráno oblékáte kabát, abyste neumrzly, odpoledne jej zpocené odkládáte. A to je právě ideální čas na vesty! Zahřejí záda, a navíc jsou skvělým módním kouskem. Jak je letos (ne)nosit?

Článek

Už jste ze skříně vybalily zimní kabáty? Zpomalte! Ještě je tu jiný módní kus, který stojí, co se podzimních outfitů týče, za vaši pozornost. Jsou to právě vesty, které by měly mít své místo v šatníku každé ženy. Zaprvé – dokážou posloužit jak v ranní zimě, tak při odpoledních vyšších teplotách a zadruhé – umějí i z nejnudnějšího modelu udělat vysoce aktuální záležitost.

Ovšem vždy velmi záleží na tom, po jakém materiálu, barvě, střihu i délce sáhnete. Ne všechny vesty, které důvěrně znáte (a možná i nosíte), jsou totiž v kurzu. Na jaké se tedy letos spolehnout a které naopak vypadají nevkusně a lacině? To už vám prozradí Eliška Hudcová v pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz. S kameramanem opět vyrazili do pražských ulic, aby zjistili, co je a co není slušivé. A výsledky vás možná více než překvapí!

Nosíte rády vesty? Jaké jsou vaše nejoblíbenější?

Reklama

Načítám