Hlavní obsah

Jak odstranit vodní kámen?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak ušetřit čas i energii při úklidu? Nad tím si láme hlavu prakticky každá žena. Nový přípravek Descaler Liquid na odstraňování vodního kamene z domácích spotřebičů nám však opravdu čas i energii ušetří a ne jen tu fyzickou.

Článek

Descaler Liquid, netoxický tekutý odstraňovač vodního kamene je revoluční, opakovatelně použitelný čistič. Je určen pro široké využití nejen v domácnosti, ale všude tam, kde je potřeba zajistit účinné odstranění i velké vrstvy usazenin. Díky jeho bezpečnému a rozložitelnému složení je ideální pro použití u kávovarů a rychlovarných konvic v kavárnách a restauracích. Dále se používá pro efektivní odstranění vápenatých usazenin u napařovacích žehliček a sprchových hlav. Pro vany, kohoutky a smalt je vhodný výrobek Tableau Descaler gel pro likvidaci vodních usazenin, který nezanechává kapky a je ideální pro těžko odstranitelné nečistoty.

Descaler Liquid šetří i vaši peněženku, naředěný roztok je použitelný několikrát v rámci jednoho čištění, stačí jej pouze přecedit do čisté nádoby a můžete ho použít znovu. Opět s ním vyčistíte vaši konvici, kávovar i růžici sprchy.

Descaler Liquid - tekutý odstraňovač vodního kamene - je revoluční, opakovatelně použitelný odstraňovač vodního kamene. Na rozdíl od jiných přípravků na likvidaci vápenných usazenin je nekorozivní, netoxický, rychle účinkující a nezatěžuje životní prostředí.

Tyto i další pomocníky na čištění koupíte na www.pohodlnejsizivot.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám