Hlavní obsah

Jak pečovat o vlasy u moře? Naolejujte a nemyjte

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vlasy u moře si zaslouží speciální péči. Mořská sůl a sluneční paprsky jim nesvědčí, proto vám dnes poradíme, jak se o ně starat, abyste je, až se od moře vrátíte, měla v dobrém stavu.  

Článek

Základní pravidlo je jednoduché, stejně jako chráníte před sluncem kůži, měla byste chránit i vlasy. Existují celé řady výrobků různých značek určených pro pobyt na slunci a u moře, stačí si jen vybrat, který vám bude nejvíc vyhovovat. Geniální jsou oleje, které podpoří přirozenou strukturu vlasů. Po pobytu na pláži byste neměla zapomínat ani na speciální „sluneční“ šampony, které z vlasů krásně vymyjí sůl.

Spousta žen miluje koupání u moře i kvůli přirozeným vlnám, které mořská voda vlasům vytvoří. Kadeřník Libor Smrž vám poradí, jak takové vlny jednoduše podpořit, aby vám vydržely třeba celý den. A pokud se letos k moři nedostanete, nezoufejte! Libor vám ukáže, jak si je vytvoříte v pohodlí domova, i bez moře!

Děkujeme salonu Hair We Are by Libor Smrž za spolupráci při natáčení. Adresa: Dlážděná 1003/5, Praha 1, www.hairweare.cz

Jak se o vlasy u moře staráte vy? 

Reklama

Načítám