Hlavní obsah

Jak poznáte, že je váš partner ten pravý? Těchto 6 otázek odhalí pravdu

Foto: Thinkstock

Je to ten pravý, nebo ne? Dilema, které řeší mnoho ženFoto: Thinkstock

Reklama

Jste ve vztahu, ale váháte, zda je to ono. Potkaly jste muže a přemýšlíte, jestli je to ten pravý. Jak to poznat? Položte si šest otázek, které vám na to odpoví!

Článek

Všechny toužíme po super muži, s nímž prožijeme nádherný život. Jenže jak poznat, že muž vedle vás je zrovna ten pravý? Britská sexpertka Tracey Cox popsala v deníku Daily Mail šest otázek, na které když si odpovíte, tak budete mít jasno. Tady jsou!

1. Randíte vždy se stejným typem mužů?

Podívejte se zpět do minulosti, zaměřte se na pět posledních známostí, které jste měly. Byli po vašem boku vlastně vždy ti samí muži, jen měli možná jinou barvu vlasů? Pořád jste si nacházely samé typy mužů a stále jste nebyly šťastné? V tom případě s mužem, s nímž jste zrovna teď, raději nezůstávejte. Nejspíš to opět není ten pravý!

Naopak si zkuste vyrazit na rande s někým, kdo je zcela jiný, a sledujte, jak se s ním cítíte.

2. Jaká jste – vášnivá, nebo emoční?

Jak důležitá je pro vás chemie, fyzická přitažlivost a vášeň? Velmi? Tak to by vedle vás měl být někdo, ke komu cítíte od samého začátku velké emoční i fyzické spojení, ke komu vás to přitahuje jako magnet. Že to necítíte? Není to muž pro vás!

Pokud ale dáváte přednost spíš emocím a citům a k životu vášeň tolik nepotřebujete, není na tom nic špatného. Tyto klidnější vztahy naplňují spoustu lidí.

Foto: Thinkstock

V prvé řadě musíte vědět, co od vztahu očekáváte. Až pak můžete řešit, zda máte vhodného partneraFoto: Thinkstock

3. Zklamání, nebo kompromis?

Máte pocit, že dostáváte ve vztahu míň, než si zasloužíte, že vás život podvedl a cítíte zlost? Pokud tomu tak je, muž po vašem boku není tím pravým.

Pokud ale cítíte spíš něco ve smyslu „dobře, nemá všechny vlastnosti a kvality, o kterých jsem snila, ale ty zásadní má a bez těch vedlejších dokážu žít,“ je to v pořádku. Nejste zklamaná, necítíte se být okradena, jen víte, že v životě nelze mít vše, a máte vedle sebe chlapa, který se k vám hodí. Na kompromisech není nic špatného.

4. Máte vyřešenou minulost?

Pokud stále bojujete s démony z minulosti, stále se vzpamatováváte z ošklivého rozchodu, myslíte na svého ex, nemáte šanci mít fungující vztah. I kdyby po vašem boku stál ten nejúžasnější muž na světě. Pokud vás tedy minulost stále dohání, musíte se nejdřív zaměřit na sebe, ne na to, kdo vedle vás spí.

5. Hádáte se?

Je váš vztah plný hádek, konfliktů, následného usmiřování? Pak to nejspíš není to pravé, přestože díky divokým emocím máte pocit, že je to láska. Jenže láska není drama plné zvratů, vzestupů a pádů, jak to znáte z filmových pláten. Normální vztah není takhle divoký, protože když se milujete a vzájemně respektujete, nevznikají mezi vámi velké konflikty.

Foto: Thinkstock

Sex je samozřejmě důležitý, ale není to středobod světaFoto: Thinkstock

6. Jaký je sex?

Trápí vás, že s partnerem neprožíváte dokonalý sex? To ještě není známka toho, že to není ten pravý. Většina lidí se nerozchází s někým, s kým neprožívá dech beroucí milování. Proč? Třeba proto, že od dlouhotrvajícího vztahu očekáváme především stabilitu, emoční propojení, spolehlivost a jistotu, nikoli noci plné divokého milování.

Jestli vzpomínáte, jak úžasně žhavý sex jste měly se svým šíleným ex, jste blázen. Milování s kýmkoli se po čase zklidní, ale neznamená to, že když nesexujete třikrát denně a neprožíváte jeden úchvatný orgasmus za druhým, nemáte vedle sebe toho pravého! Bohatě stačí, když vás to spolu baví a stále se najdou chvíle, kdy si milování umíte užít.

Tak co? Máte vedle sebe toho pravého?

Reklama

Související témata:

Načítám