Hlavní obsah

Jak přežít chřipkovou sezonu bez úhony?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S příchodem podzimních teplot stále častěji trpíte virózami a nachlazením. Zvlášť citlivější jedinci špatně snášejí přechod z teplého počasí na sychravé a studené. Braňte se, povolejte přírodní zbraně.

Článek

Prozdravi.cz vám nabízí přírodní produkty Natural Medicaments na jednom místě společně se zdravou výživou, lékárenským sortimentem, přírodní kosmetikou i veterinárními produkty.

Doprava ZDARMA na vše od Natural Medicaments

Přírodní doplňky stravy od Natural Medicaments vám pomohou v boji proti nemocem a posílí vaši imunitu, tak abyste si bez zábran mohli užívat barevných krás podzimu a nemuseli se choulit doma pod peřinou. Každá vaše objednávka na Prozdravi.cz, která bude obsahovat produkty Natural Medicaments, bude s dopravou ZDARMA! Akce končí 1. 11. 2015.

Vložte Natural Medicaments do své objednávky na Prozdravi.cz a máte dopravu ZDARMA. Do 1. 11. 2015

Šťáva z Goji kustovnice čínské – klenot mezi doplňky stravy

Dopřejte si čistou 100% BIO šťávu z Goji kustovnice čínské, která patří mezi tradiční poklady čínské medicíny. Goji je nabitá esenciálními aminokyselinami, vitaminy, minerály a dalšími životabudiči, které působí na obranyschopnost jako povzbuzující injekce. Nyní zakoupíte Goji 100% BIO šťávu na Prozdravi.cz za skvělou cenu 315 Kč nebo ve zvýhodněných 2 a 3 baleních.

100% BIO šťáva z Goji kustovnice čínské patří mezi oblíbené životabudiče

Hlíva ústřičná pomáhá i chutná

Málokterý přírodní produkt zažívá takovou renesanci, jako právě hlíva ústřičná. Vegetariáni si ji zamilovali jako vynikající náhradu masa a hlívový guláš doporučuje 10 z 10. Nepřekonatelná je hlíva také jako doplněk stravy. Natural Medicaments obohacuje Hlívu ústřičnou o vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a společně tvoří doplněk stravy, který má oproti jiným velmi příjemnou nasládlou chuť.

Doplněk stravy Hlíva ústřičná s vitaminem C pomáhá i velmi dobře chutná

Udržte si vitalitu i v zimních měsících

Tradiční rostlinou pro posílení vitality organismu je graviola, strom rostoucí v Jižní Americe. Látky obsažené v doplňku stravy Graviola Anona od Natural Medicaments příznivě působí na organismus, hlavně na správnou činnost imunitního systému. Graviola Anona se chlubí 100% pozitivními recenzemi od uživatelů a patří mezi nejoblíbenější produkty.

Udržte si mládí a vitalitu s doplňkem stravy Graviolou Anonou pocházející z Jižní Ameriky

Ženšen podpoří fyzičku i vaši mysl

Další perlou tradiční medicíny je ženšen korejský, přesněji kořen této starodávné rostliny. Ženšen od Natural Medicaments je doplněk stravy obohacený o vitamin E. V této formě prospívá nejen vitalitě, ale podporuje také sexuální výkon a pomáhá udržovat fyzické a duševní schopnosti. Přidaný vitamin E kromě jiného chrání buňky před oxidativním stresem.

B-komplex s kvasnicemi nevoní, ale o to víc pomáhá

Vitaminy skupiny B mají široký záběr účinků, proto jsou častou přísadou doplňků stravy a léčiv. Kombinací osmi vitaminů této skupiny vznikl doplněk stravy B-komplex Premium s pivovarskými kvasnicemi, který podporuje celou řadu životních funkcí. Jeho složky napomáhají snižovat únavu, udržovat normální funkci nervové soustavy nebo normální stav pokožky, vlasů a sliznic. B-komplex doporučujeme rychle zapít a spolknout, na rozdíl od hlívy totiž nemá tak příjemnou chuť a vůni, to však nijak nesnižuje jeho účinky na vaše zdraví.

Reklama

Související témata:

Načítám