Hlavní obsah

Jak se muži vymlouvají, když nemají chuť na sex?

Foto: thinkstock

I muži se někdy vymlouvají, protože nemají chuť na sexFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I muži mají své dny. Dny, kdy nemají chuť na sex! I když se o jejich milostném apetitu traduje leccos, nejsou to erotické stroje. A když se jim nechce, jednoduše se vymlouvají. Nejčastěji takhle!

Článek

Myslíte, že experty na výmluvy, proč se dnes bude v ložnici opravdu jen spát, jsou především ženy? Omyl! I muže přepadají „migrény“, když nemají náladu se milovat. Tyhle výmluvy pak zkoušejí na naše čtenářky.

Klasika nezklame

Mezi nejčastější výmluvu samozřejmě patří práce, a to v nejrůznějších obdobách. „Můj partner se prostě otočí zadkem a dělá, že spí. Případně hází vražedné pohledy a vymlouvá se, že musí brzy vstávat do práce,“ popisuje Ivana V.

A když nejde o ranní vstávání, na vině je samozřejmě únava z těžkého dne v práci. „Měl jsem toho dneska fakt hodně, chce se mi děsně spát“ nebo „nemám vůbec na nic chuť, dneska to bylo v práci peklo“. Tohle ženy slýchají pravidelně.

Pak jsou tu ale odvážlivci, kteří svou nechuť nemají potřebu jakkoli odůvodňovat. „Můj partner prostě usne,“ konstatuje Veronika S.

Foto: thinkstock

Všechno je bolí, všechno je píchá? Ani migréna nebývá zřídkavá výmluva mužů!Foto: thinkstock

Pan bebíčko v akci

To, že jsou muži hodně bolestínští a i obyčejná rýma je vyřadí z běžného provozu, je obecně známé. Není tak divu, že fyzické utrpení a bolest čehokoli má vliv i na jejich sexuální výkonnost. A migréna rozhodně není vymožeností žen. „Můj chlap vždy říká, že ho bolí hlava a tváří se u toho jako mučedník,“ svěřuje se Martina B. To bývalý přítel Marie V. býval o něco méně konkrétní. „Říkal, že ho bolí,“ vzpomíná Marie V. Ale co? To už si domyslete samy!

Většina mužů se ovšem nespokojí s jedním důvodem, proč se jim zrovna nechce, ale pro jistotu vás zahltí vícero příčinami. „Ten můj bývá nejen hrozně unavený, ale také ho všechno bolí, případně za to vlastně můžu já, protože odmlouvám a on pak nemá náladu,“ směje se Katka W.

Foto: thinkstock

Pozor i na jeho závislost na herních konzolích, počítači nebo mobiluFoto: thinkstock

Podobně výmluvami nešetří ani partner další čtenářky, ovšem zdá se, že mu je to stejně málo platné. „Jéje, to bývá výmluv. Nejdřív začne s tím, že budou dávat za chvilku fotbal, pak ho bolí záda, ale stejně to vždycky končí tak, jak chci já. A za odměnu si pak může fandit,“ popisuje Jana T.

Trocha diplomacie a hygieny

Jsou ale i muži, kteří to zkoušejí poněkud decentněji. Snaží se to uhrát na věci, na které ženy obvykle dost slyší:

  • Nepodceňují důležitost komunikace mezi partnery – „Ten můj vždycky říká ,miláčku, budeme si radši povídat´,“ vysvětluje Katka Š.
  • Sází na humor – „Můj partner mi říká, že pro dnešek mi daruje život,“ směje se Marcela H.
  • Lpí na osobní hygieně – „Nekoupal jsem se, smrdím. Na to se vymlouvá ten můj,“ tvrdí Jana J.

A na co se vymlouvají vaši muži?

Reklama

Načítám