Hlavní obsah

Jak se pozná, že má o mě zájem?

Foto: Thinkstock

Chci ho nejen na jednu nocFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víte, jak se pozná, že muž jeví o ženu zájem? Zkuste poradit naší čtenářce, která se prostřednictvím svého příběhu snaží najít odpovědi na řadu osobních otázek. Pomůžete jí?

Článek

Jsem do jednoho muže zamilovaná už dva roky, nikoho lepšího jsem zatím  nepotkala. A to jsem hodně vybíravá!

Bydlíme v malém městě, takže o drby není nouze. O mně se říká, že jsem spala s tím a s tím, prostě ze mě udělali nečestnou ženu, teď už ani ne, ale před dvěma lety to bylo hrozné. Přitom jsem měla pouze dva vztahy, tedy lépe řečeno dva sexuální partnery, a to jen pro to, aby se o mně nemluvilo, že když jsem s nikým nespala, že jsem zaostalá atd. A pak jsem potkala toho Vodnáře.

Hodně jsem se mu svěřovala, jako nikomu, řekla jsem mu i o tom, že jsem se vyspala s jedním Němcem, a ten mi za to dal 8000 korun. Sice to bylo poprvé a naposledy, už bych to nikdy neudělala, ale je jasné, že si můj vysněný o mně pak mohl myslet to, co se o mně říká. Pak jsme strávili několik hodin v autě a vyspali se spolu, já jsem ani nechtěla, jen mi bylo blbý, když jsme se tak dlouho líbali a tak...

Když jsem mu asi po týdnu napsala, že bych s ním chtěla chodit, odmítl mě s tím, že se mu sice líbím, ale že nechce holku, co jde s každým a že lituje toho, že se mnou něco měl. Marně jsem se ho pokoušela přesvědčit.

Tak jsem ho už pak neotravovala, a pokud jsem ho někde jednou za čas potkala, moc jsem si ho nevšímala. V létě si našel holku, která se sem přistěhovala nedávno... Párkrát jsem se s ní dokonce bavila, připadala mi v pohodě. Nechápu, ale přesto se mi ozval, a opět jsme se v autě líbali, jinak nic.

Pak to přišlo, zjistila jsem, že ta jeho holka je s ním těhotná. Říkala jsem si, že se už o něj snažit nemusím, když bude mít rodinu. Ale pak se ta slečna i s rodinou odstěhovali zpátky, odkud přišli (asi 70 km daleko). Dítě si nechala.

Foto: Thinkstock

Přijde za mnou jen občasFoto: Thinkstock

Asi před třemi měsíci přijel k nám před dům a zase to na mě zkoušel. Já odolala, ale... Od té doby, co jsem s ním byla, jsem s žádným jiným klukem nic neměla, chci jeho! Ona je překážkou, sice bydlí daleko, ale mají spolu dítě, jezdí sem za ním. Když je spolu potkám, jak jdou s kočárkem, tak je vidět, že se za to stydí, že ve 20 chodí s kočárkem místo s kamarády. Ale je z toho jasné, že s tou holkou pořád je, ale jen jednou za čas, když sem přijede.

Vím, že se mu líbím, máme se pořád o čem bavit a připadá mi, že mě taky chce, tak proč by to nešlo. Já jsem blondýna s modrýma očima a on je Rom, ale ne nějaká špína z Chánova. Vyučil se na automechanika, má práci, má auto, nekouří, není to děvkař, jeho táta je sociální pracovník... a ta holka, co s ní má dítě, nemá školu, vyhodili je z bytu, její brácha i její táta jsou v base za podvody...

Já bych se k němu hodila určitě líp, ale jak ho o tom mám přesvědčit? Když jsem to sem takhle napsala, došlo mi to, ona má dítě, nebydlí tady, tak chodí za mnou, protože si myslí, že se s ním vyspím, kdy bude chtít, ale to má smůlu. Jenže já ho hrozně chci a ne jen na jednu noc. Tak jak to mám udělat? Díky za radu!

Reklama

Související témata:

Načítám