Hlavní obsah

Jak se seznamují Ryby nebo Lvi? Máme přehled pro každé znamení

Foto: Profimedia

Co můžete čekat od jednotlivých znamení? Pozor, každý je úplně jiný!Foto: Profimedia

Reklama

Léto je tady a s ním i ideální příležitost seznámit se s někým novým. Každé ze znamení horoskopu se však chová trochu jinak. Čím vás mohou jeho zrozenci zaskočit? Co od nich čekat? Čtěte!

Článek

Že se každé znamení zvěrokruhu chová jinak, to je jasná věc. Jejich chování se liší i při seznamování s někým novým. Máte novou známost nebo vyhlédnutou kořist? Bude nesměle stát stranou a čekat, kdo ho osloví? Nebo půjde rovnou na věc? Jak se liší chování Lva nebo Raka?

Neposední Berani (21. 3.–20. 4.)

Nejčastěji na ně narazíte tam, kde se něco děje. A jsou všude, nepostojí na jednom místě. To znamená, že vás bezostyšně zatáhnou do jakékoli aktivity, která je zrovna po ruce, ještě dřív, než se dozvíte jejich jméno. Stejně bezostyšně vás v tom nechají, aby vás po pár minutách zase našli a odtáhli jinam. Nemají zábrany, energicky vychrlí všechno, co mají na srdci, a často vás ani nepustí ke slovu – ideální pro stydlíny.

Čím vás okouzlí:otevřeností, přímostí a energií

Rozvážní Býci (21. 4.–21. 5.)

Pro Býky je seznamování vlastně docela stresovou záležitostí, protože nové věci nejsou úplně jejich hobby. Každé slovo, které vám poví, pečlivě rozváží, ať už se ptáte na jejich nejhlubší pohnutky nebo na to, co si dají k pití. Z druhé strany myslí i na vás, snaží se, abyste se cítili pohodlně a uvolněně, i když oni sami třeba právě zažívají peklo. Asi neoslní jiskřivými úsměvy a rozvernými vtípky, ale budou sympaticky upřímní a nervózní. To se taky počítá.

Čím vás okouzlí: zájmem, ohleduplností a pravdivostí

Foto: Profimedia

Býci jsou rozvážní a zajišťují pocit bezpečíFoto: Profimedia

Zvědaví Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Blíženci vám nedají pokoj od chvíle, kdy prohodíte první slovo u baru, až po okamžik, kdy ho opustíte. Chtějí o vás vědět všechno. Už v okamžiku, kdy k vám sebevědomě nakráčí s drinkem v ruce, mají v hlavě tisíce otazníků, které se tam nastřádaly během doby, co vás po očku sledovali. A pak se začnou ptát. A vy se možná budete trochu cítit jako u výslechu, ale z druhé strany, komu by takový zájem nelichotil?

Čím vás okouzlí: zvědavostí, sebevědomím a všímavostí

Vnímaví Raci (22. 6.–22. 7.)

U Raků je možné, že je budete muset oslovit první, aby vůbec k nějakému seznámení došlo. Budou po vás dlouho nenápadně koukat, dokud si jich nevšimnete, a pak si vás získají roztomilým přistiženým výrazem. Mluví spíš méně než více, ale věci, které říkají, myslí vážně. Jsou skvělými posluchači a dokážou se do vás vcítit, nejspíš budete mít pocit, že se znáte už nějaký ten pátek. Vědí přesně, jak se cítíte, a snaží se o to, abyste se cítili co nejlépe.

Čím vás okouzlí:vnímavostí, empatií a porozuměním

Královští Lvi (23. 7.–22. 8.)

Vyhlédnou si vás jako chutnou kořist, chvíli kolem vás krouží a škádlí vás, vysílají pohledy a doteky a vy víte, že je to všechno hra – ale překvapivě zábavná. Lvi v tom prostě umí chodit a jsou králi flirtu a seznamování. Jejich pohledy jsou výmluvné a cítí se jako ryba ve vodě. Když už vás konečně osloví, tak úplně přirozeně a uvolněně. A následně vás naprosto oslní – svým charismatem, vtipy, koketními poznámkami i příslibem čehosi víc.

Čím vás okouzlí:šarmem, charismatem a elegancí

Foto: Profimedia

Panny mohou působit trochu sevřeně, ale jde jim jen o vaše blahoFoto: Profimedia

Nervózní Panny (23. 8.–22. 9.)

Seznamování není úplně parketou perfekcionistických Panen, nemůžou si ho totiž úplně naplánovat a připravit. Věřte tomu, že než se rozhoupou k oslovení, všechno už v jejich hlavě proběhlo nejméně tisíckrát. Působí trochu sevřeně a nervózně, nemají rády tenký led. Nečekejte od nich žádná překvapivá gesta a akci, jedou si podle připraveného scénáře. Na druhé straně se budou snažit být perfektní – a to přímo pro vás. To přece jednomu zalichotí, ne?

Čím vás okouzlí:snahou o dokonalost, spolehlivostí a připraveností

Upřímné Váhy (23. 9.–23. 10.)

Váhy vždycky obklopuje neobvyklá aura klidu a harmonie. Nepřipouští si, že by seznamování mohlo být stresující, a tenhle pocit přenesou i na vás, takže se budete cítit úplně přirozeně a klidně. Váhy k vám budou upřímné, bez problémů vám přiznají i nějaký ten trapas a ponížení, pokud na to narazíte. Nerady si totiž nasazují masky a tváří se jako lepší, než jsou. Nečekejte žádnou akci, ale velmi příjemné popovídání.

Čím vás okouzlí: upřímností, klidem a pohodou

Zapálení Štíři (24. 10.–22. 11.)

Štíři neradi loví sami, raději si počkají, až kořist přijde k nim. A celou dobu svádějí vnitřní boj. Na jedné straně by vás totiž chtěli oslnit a ukázat vám svou nejlepší a nejšarmantnější tvář. Na druhé straně je jejich přirozeností tajnůstkaření a jakási uzavřenost. Při hovoru s nimi sledujte jejich oči, které vám prozradí nejvíc – pokud o vás mají opravdový zájem, naučíte se to rozpoznat a překvapí vás intenzita jejich pocitů, které drží uvnitř.

Čím vás okouzlí:vášní, zapálením a tajemností

Přátelští Střelci (23. 11.–21. 12.)

Tohle je přesně ten typ, který k vám nakráčí s napřaženou pravicí v okamžiku, kdy se mezi lidmi cítíte ztraceně, představí se vám, následně vám představí všechny ostatní a na celý večer se vás ujme. Jeho hlavním úkolem je bavit se a za osobní misi počítá to, že se bude bavit i okolí. Bude vymýšlet největší šílenosti a sypat jeden vtípek za druhým, připraví vám šok za šokem a dostane vás svou otevřeností – někdy až přílišnou.

Čím vás okouzlí: přátelskostí, vtipem a zábavností

Foto: Profimedia

Kozorohovi bude trvat déle, než vás pustí do svého života. Pak jste ale jeho skutečnou součástíFoto: Profimedia

Uzavření Kozorozi (22. 12.–20. 1.)

Máte z nich pocit, že se vlastně ani moc seznamovat nechtějí, ačkoli to byli oni, kdo vás oslovil. Není to snad, že by byli nejistí, jen si vás prostě striktně drží od těla, nakreslili si hranici a za tu vás už nepustí. Seznamování s Kozorohem je jako honba za pokladem, každý střípek informací, který odhalíte, je radostná událost, a kupředu postupujete jen malými krůčky. Když vás pak Kozoroh pustí do života, budete v něm navždy.

Čím vás okouzlí:silou, nedobytností a odhodláním

Originální Vodnáři (21. 1.–20. 2.)

Zaujme vás už jejich vzhled, který je vždy nějakým způsobem neobvyklý – ať už jde o zvláštní barvu vlasů, home made oblečení nebo jen rozmáchlá gesta, se kterými někomu něco zaníceně vysvětlují. Vodnáři jsou vizionáři a není pro ně problém vás během pěti minut seznámit se svými plány do budoucna. Umí se nadchnout pro cokoli – i pro vás. Zbavte se také všech očekávání, protože Vodnáři jsou sví a vždycky se zachovají jinak, než předpokládáte.

Čím vás okouzlí: kreativitou, neobvyklostí a nečekaností

Zasněné Ryby (21. 2.–20. 3.)

S Rybami se nejčastěji seznámíte někde stranou od hlavního tepu života. Nejsou samotářské, jen si radši užívají svůj klid. Překvapí vás svou vřelostí a přátelskostí, která z nich čiší už při prvním oslovení. Budete se s nimi cítit dobře, málokomu se chce společnost Ryb opouštět, protože vám vždycky nabídnou to, co potřebujete. Rády splétají nejrůznější plány a myšlenky, občas se ve svých vzdušných zámcích ztratí – to si neberte osobně, myslí si, že jste tam s nimi.

Čím vás okouzlí: citem, fantazií a citlivostí

Je vám už tedy jasné, jaké znamení že vás to oslovilo?

Reklama

Související témata:

Načítám