Hlavní obsah

Jak se zbavit zimy? Sexem! 5 pozic, které vás nejvíc zahřejí

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Když teploty klesají a začnou padat sněhové vločky, je postel ideálním místem pro relax i chlípnosti. Jak se v ní dokonale zahřát až do morku kostí? Vyšpulte zadeček a razte heslo „tělo na tělo“!

Článek

Možná máte radši spíš léto. Možná vám při pohledu z okna naskakuje husí kůže. Nemusíte sněhovou peřinu, nenávidíte škrabku na sklo a celý ten zdlouhavý ranní proces „očisty“ svého auta byste si klidně odpustili, kdyby to šlo. No jo, zima je tady. Nedovolte jí, aby kromě vaší nálady ovlivnila i to, co se děje (nebo se bude dít) ve vaší ložnici! Stačí pár správných milostných pozic, které vás pomohou zahřát „zevnitř“, a hned mrazy začněte snášet o dost lépe!

Horký dech v polštářích

„Během některých sexuálních pozic určitě vzniká více tělesného tepla než u jiných. Klíčovým faktorem je, jak moc se milence dotýkáte a jak rychle se při milování pohybujete,“ nechává se slyšet newyorská psychoterapeutka Nicole Tammelleo pro magazín Health s tím, že kontakt „kůže s kůží“ vyzve organismus k vyšší produkci oxytocinu.

„Někteří lidé přísahají, že právě díky oxytocinu se zvyšují šance na orgasmus,“ podotýká psychoterapeutka a dodává, že spoustu tělesného tepla, které v zimě tak moc potřebujete, vytváří obzvlášť pět následujících sexuálních pozic. (Mimochodem, smyslné doplňky typu vyhřívané deky nebo nahřátý kokosový olej coby masážní prostředek jsou vítány!)

1. Variace psí polohy

Zatímco „tradiční“ psí styl neposkytuje téměř žádný přímý kontakt s kůží s výjimkou pánve, tato upravená verze usnadňuje partnerům zůstat blízko sebe a cítit se „útulně“. „Začněte na všech čtyřech, pak sklopte horní polovinu těla dolů – na postel. Váš zadek přitom zůstane nahoře,“ radí Nicole Tammelleo a dodává, že když se budete cítit nejistě, vložte si pod pánev polštář. Pak nechte partnera, aby se co nejvíce přitiskl na vaše záda. Ještě stále je vám chladno? Vyzkoušejte propletení nohou a rychlejší tempo. Čím větší kontakt a tření, tím vyšší teplota těla.

Foto: Ternavskaia Olga Alibec, Shutterstock.com

Zahřát se sexem je v tomhle ročním období ideální plánFoto: Ternavskaia Olga Alibec, Shutterstock.com

2. Spásná lžíce

Lžíce je perfektní pozice pro chladné noci, protože partnerovo tělo pevně objímá to vaše a zahřívá záda, ramena i zadeček. Je to pohodlné a v zimě velmi žádané. Navíc vás „z druhé strany“ může chránit teplá deka. Vědu nehledejte.... Prostě oba ležíte na boku – v řadě za sebou.

3. Lotosový květ

Kombinace jezdecké pozice a pevného medvědího objetí? Lotosový květ. Milenec se posadí, vy si ho osedláte a omotáte okolo něj ruce i nohy. Úžasné je na tom to, že řídíte hloubku i průnik penisu, a navíc jste aktivnější. „Tahle pozice je skvělá už jen proto, že se k sobě tiskněte hrudníkem i pánví,“ vysvětluje Nicole Tammelleo s tím, že takhle rozhodně neumrznete. Do akce, dámy!

4. Zimní žena na vrcholu

Chladný vzduch v ložnici není nic pro vás? Pak se připravte na pořádnou jízdu! Osedlejte si ležícího partnera, prohněte se v zádech a zakloňte se dozadu, a až vás to přestane bavit, přitiskněte k partnerovi trup. V tenhle moment budou i vaše ústa v těsném kontaktu, což nahrává teplým polibkům. A co když ani divoké „sedlo“ nezabere?

Foto: BlueSkyImage, Shutterstock.com

Máte v ložnici zimu? Vyrazte do sprchyFoto: BlueSkyImage, Shutterstock.com

5. Sprchová energie

„Málokdo ví, že chlad může ztížit pánům erekci a ženám vaginální lubrikaci. Hravý způsob, jak tohle obejít? Vyskočte z postele a namiřte si to do sprchy. Stačí, abyste se postavili proti sobě,“ radí psychoterapeutka, která není jediná, kdo vodní hrátky maximálně doporučuje. I britská sexuální poradkyně Linda Sonntag na páru a pěnu ve sprše nedá dopustit. „Pusťte naplno vodu o teplotě 37 °C, obraťte sprchovou růžici proti sobě, nebo řádně promasírujte partnera. Proud vody se výborně hodí zvlášť pro stimulaci ženského přirození,“ popisuje v jedné ze svých příruček. Jdete do toho?

A jak se v zimě zahříváte právě vy?

Reklama

Načítám