Hlavní obsah

Jak se chová bohyně sexu? 7 věcí, po kterých muži v posteli šílí

Foto: DenisProduction.com, Shutterstock.com

Foto: DenisProduction.com, Shutterstock.com

Reklama

Ideální je, když se milenci umějí navzájem zeptat na to, co se tomu druhému v posteli líbí. Tento postup ale pro mnoho lidí představuje těžko zvládnutelnou překážku. Naštěstí se mužům ve většině případů zamlouvají podobné věci. Které? Tohle tomu svému určitě dopřejte!

Článek

Ač na řečnění o sexu moc nejste, je dobré se o domluvu s partnerem aspoň pokusit. Co si muži přejí, aby ženy věděly? Když se řekne vzrušení a touha, vybaví se jim třeba toto:

Dělejte to s rozsvícenými světly

Možná se obáváte reakcí svého přítele nebo manžela a nechcete se dočkat toho, že bude zírat na vaše „vykojená“ prsa, vrásky, jizvy či jiné „nedostatky", které se za léta nahromadily. Muži vám ale právě na tohle kašlou! Málokdy sdílejí vaše vlastní vnímání „chyb“ – pokud na ně právě vy vědomě nepoukazujete a neobtěžujete je s nimi. Proto si pamatujte, že muži jsou vizuální a šťastní, pokud vás vidí nahou. Tak klidně rozsviťte a rozvlňte boky.

„Je jasné, že jen málokteří z nás jsou opravdu spokojeni se svým tělem a ochotni promenádovat se jen tak. Když ale nastane chvíle, kdy svršky musí jít dolů, není nic svůdnějšího než milence při svlékání seznamovat s každým kouskem těla. Zákaz krčení pod peřinou,“ objasňuje britská sexuální guru Tracey Cox v jedné ze svých příruček.

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Muži milují při sexu světlo. Vaše jizvičky trápí jenom vás...Foto: nd3000, Shutterstock.com

Dotýkejte se sebe sama

Samoobsluha v přítomnosti partnera působí jako afrodiziakum! I Paul Joannides, odborník na sexuální výchovu americké mládeže, říká, že pohled na masturbující partnerku je pro většinu mužů erotický zážitek, okořeněný navíc příchutí zakázaného ovoce. „Je to fascinující. Navíc, když má partner možnost vidět, jak se sama ukájíte, udělá si mnohem lepší představu o tom, jak vás potěšit,“ popisuje zmíněný odborník ve své knize Sex je umět, chtít a vědět. Heslo dne tedy zní: Nebojte se soukromé show!

Užívejte si orálního sexu

Tracey Cox o orálním sexu říká, že ho nikdy nikdo nemá dost. Konkrétně muži milují, když se ženy nezdráhají a pustí se do felace – aniž by je o to jejich muži prosili. Proto jděte, navlhčete si rty a pusťte se do práce nejen ve dnech, kdy má milenec narozeniny, nebo jste prohrála sázku.

Spojte milování se vzrušujícími zvuky

O falešné zvuky připomínající vyžilé pornohvězdy nestojí nikdo. Na druhou stranu, pánové chtějí vědět, kdy vás těší to, co s vámi provádějí. Občasné „ách“ a slastné sténání obecně lahodí jejich uším, tak proč jim to nedopřát?

Zaměřte se na jeho citlivé body

Každý chce mít pěkný sexuální život či dokonce chce jeho úroveň ještě zvyšovat. K tomu je nutné znát alespoň základ anatomie. Víte, kde má váš milenec erotogenní zóny? Kromě špičky penisu se věnujte svalstvu na zádech, uším, úhlu mezi čelistí a bradou (po obou stranách Adamova jablka), prsním bradavkám, zadku, nohám a vůbec těm oblastem, na které partner pozitivně reaguje. Mimochodem, už jen to, že máte zájem je objevovat, u mužů vzbuzuje obdiv a touhu.

Mějte sex mimo ložnici

Muži si představují, že mají sex na různých místech. Jedná se totiž o zpestření rutinního sexu, které doprovází spontánnost – taková, která se u vás objevovala na počátku vztahu. Zkuste sex na židli nebo v kabince obchodního domu. Akorát se ujistěte, že nejste snímáni kamerou.

Hrajte si

„Co se stane z manželky po dvaceti letech soužití? Tlustý kamarád.“ Tento starý vtip není zrovna optimistický, jenže ukrývá hodně pravdy. Mnoho mužů se totiž bojí nudy. Proto je tak efektivní, když se jejich partnerky přepínají do fantasy režimu. Kostým sestřičky či policistky? Proč ne? Hry zvyšují hladinu dopaminu, hormonu vzrušení. Ale není to jen o přímé akci. Kolikrát postačí chlípná esemeska, nový průhledný župánek, podvazky nebo poukázka na soukromou genitální masáž. Od věci nejsou ani sexuální pomůcky – třeba ty určené pro páry. Sáhněte si do svědomí. Jste „hračička“, nebo „kamarád“?

A co děláte pro osvěžení milostného života právě vy?

Reklama

Načítám