Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Partner visí na erotické seznamce. Cítíte se podvedená?

Foto: Profimedia

Tvrdí, že vás miluje, a přitom brouzdá po erotických seznamkách. Co si to tom myslí Josef Hausmann?Foto: Profimedia

Reklama

Čtenářka Lenka zjistila, že její partner má profil na erotické seznamce, přitom jí ale tvrdí, že doma v sexu nijak nestrádá. Jak celou věc vidí Josef Hausmann? Čtěte!

Článek

Na našeho chlapa Josefa Hausmanna se tentokrát obrátila čtenářka Lenka. Na e-mailu jaktovidichlap@prozeny.cz (na který můžete napsat i vy) se ptá na sexuální život svého partnera. Co jí odpověděl Josef Hausmann?

Čtenářka Lenka: „Mám přítele 2 roky, oběma nám je už nějakou dobu ,cet`, oba jsme si prošli manželstvími, ze kterých máme děti. Od začátku jsme si úžasně sedli ve všem, včetně sexu. Nebráníme se ničemu, co je nám oběma příjemné, já bych klidně zašla v experimentování i dál, spíš přítel je ten, co to brzdí a říká, že mu ,klasika` vyhovuje nejvíc. O to větší bylo moje překvapení, když jsem zjistila, že přítel má profil na erotické seznamce, že provozuje virtuální sex přes chat a webkameru, že tam o sobě píše, jak ho vzrušují věci, které se mnou dělat nechce – dominance, bondage a podobně.

Mluvili jsme o tom, prý je to jen potřeba něčeho nového, adrenalinu, do přímého fyzického kontaktu by údajně nikdy nešel, píše například i ženám, které nabízejí sex za peníze, ale prý se s žádnou nesešel, stačí mu jen ten pocit, ,že by mohl`. Na dotaz, zda mu se mnou něco chybí, odpovídá, že ne, že tohle má prostě jako relax, jako když někdo chodí na ryby nebo hrát tenis. Zkuste mi to prosím vysvětlit z mužského hlediska, jako žena nevím, co mám dělat a trápí mě to."

Vážená Lenko, jak to, že jste to zjistila? To se nestydíte prohledávat kapsy, šuplata, číst dopisy, sms a internetové adresy? Pouze otrok, vězeň a knecht nemá právo na soukromí a vaše konání svědčí o tom, že za něco takového svého přítele považujete. Kdybychom nasadili detektivy na své bližní, vyšťárali bychom něco skoro na každého. Každý má svou tajnou třináctou komnatu, každý (svobodný občan) má na ni právo.

Žila jste v poklidu, než jste strčila nos tam, kam jste neměla. Za to se ovšem platí. Od té doby jste nešťastná – dobře vám tak. Copak jste o něco přišla, když si ten váš chlap občas potají pustil bondage na internetu? Třeba se za tyhle věci stydí – ano, i před manželkou, copak si myslíte, že jste něco extra? A tak našel kompromis: tuhle pro něj trapnou stránku si uspokojí na internetu a s vámi se oddá klasice. Co by za takového chlapa tisíce jiných žen dalo!

Na váš dotaz, zda mu u vás něco nechybí, odpovědět nemohl. Musel by vám říci (a tím vás ranit), že mu doma chybí to, co všem chlapům – rozmanitost žen na sex. Buďte ráda, že si tuhle rozmanitost uspokojuje na internetu virtuálními představami, jaké by to s těmi ostatními mohlo být, a že nelítá za reálnými ženskými a nezve je na chatu, na výlety, do kanceláře, do bytů kamarádů, tenisových kabin či na hotelové pokoje – jako to dělám já a tisíce mně podobných.

Místo, abyste s ulehčením vydechla a oblízla si všech deset, děláte virvál kvůli benigní záležitosti. To, že se pro něj jedná o relax jako na rybách či na tenise, vystihl váš přítel přesně. Jak mu asi chudákovi muselo být, když před vámi stál načapán jak školák při nějaké lumpárně? A ještě musel kajícně před vaším „koncilem“ učinit doznání. Hanba vám!

Svou všetečností jste nalomila dosud neporušený vztah. Říká se, že prasklé prkýnko už nikdy nesroste. Kdykoli si od nynějška váš chlap sedne k počítači, nebude mít klid, i kdyby tam hledal inzeráty na ojetá auta. Bude mít strach, že ho podezíráte, že se dívá na ty své stránky. Bude trnout, kdy z vašich úst vyštěkne: „To už zase šmíruješ ty svoje slečinky a dominy, co?“ Nedivil bych se, kdyby začal chodit na internet někam, kde má na to klid. Každý chlap musí jít přece občas na ryby nebo na tenis.

Ten váš si to odbýval doma, ale vaše slídilství způsobilo, že jste udělala první krok k jeho vypuzení. Jen tak dál! Ještě mu vyčtěte pár dalších volovin a přijdete na dobro o chlapa, který vám nic zlého neudělal a byla jste vedle něj šťastná. Nebudete první.

Reklama

Načítám