Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Chce sex dvakrát denně, já už ho mám dost

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Katčin partner chce souložit dvakrát denně a ona se mu snaží vyjít vstříc, i když to pro ni není žádný med: kromě věčné nadrženosti přítel není ani příliš kvalitní milenec. Snaží se s ním mluvit o tom, že jí tenhle způsob života nevyhovuje, ale zatím marně. Co jí poradí šovinista Josef Hausmann?

Článek

Na adresu jaktovidichlap@firma.seznam.cz přišel tento e-mail od naší čtenářky Katky:

Pane Hausmanne, ráda bych se vás zeptala, jak mám partnerovi vysvětlit, že chce po mně moc sexu. On by rád i dvakrát denně, já tak jednou týdně, kdyby bylo po mém. Pokouším se mu vyjít vstříc a vyhovět mu, ale je pravda, že už toho na mě začíná být hodně. Navíc partner není v sexu moc romantik, na nějakou předehru ho moc neužije a já bych ji měla moc ráda a někdy bych se chtěla jen pomazlit bez zakončení v sexu. Už jsme spolu o tom několikrát mluvili, ale on mi jen říká, že si nemůže pomoct, když vidí mé tělo. To je moc hezké, že partnera takto i po dvou letech vztahu přitahuju, ale já bych přece jen někdy měla „volno“. Děkuju vám. Katka (24)

Vážená slečno Katko,

partnerovi nic nevysvětlujte. On je totiž z vás dvou ten normální. Pokud ve 24 letech se chcete jen mazlit bez zakončení a ideálně mít sex jen jednou týdně, jste to vy, komu má někdo něco vysvětlit. Ten někdo by měl být odborník – sexuolog. Vy totiž trpíte nějakou poruchou, aniž si to ovšem uvědomujete, ba co hůře, vy ještě z „nenormality“ obviňujete partnera. Vaše porucha může mít spoustu fyziologických i psychických příčin, jsem ale přesvědčen, že všechny jsou odbornou péčí odstranitelné.

Léčbu určitě vyhledejte, protože s vaším současným přístupem k sexu u sebe natrvalo neudržíte ani sedmdesátiletého dědka, natož mladého kluka. Pokud chce váš kluk dvakrát denně a vy jen jednou týdně, dříve nebo později vám uteče. No dobře, najdete si jiného, ale uvidíte, že ten vám po nějaké době uteče také, a takhle to půjde dál, až vám uteče to hlavní – čas. Možná se vám i podaří zmámit někoho natrvalo – krásou, kulinářským uměním..., ale pište si, že vám bude zahýbat a že po vašem odmítavém boku nebude šťastný.

Představuji si, jak jdete spát s partnerem na společné lože, zhasnete, řeknete „Dobrou noc“, a zatímco vy blaženě usnete, on se vedle vás vrtí a nemůže spát touhou. A vy mu ještě chcete promlouvat do duše, že je „ňákej divnej“.

Původně jste chtěla poradit, co říci partnerovi. No, co byste poradila člověku, který si chce dát každý den jedno točené pivo, ale hostinský mu natočí jen v pátek? Správně – ať v ostatní dny chodí do jiné hospody...

Nedávno jsem tu přirovnával krásné, leč sexuálně chladné ženy k luxusnímu autu, kterému blbne motor. To se přesně týká i vás.

Neměl bych fušovat do řemesla odborníků na intimní záležitosti, ale připouštím možnost, že ten motor blbne proto, že řidič s ním špatně zachází – nepředehřeje ho, špatně řadí...

Možná, že kdyby si s vámi partner více tělesně pohrál a sexuálně vás laskal trochu i „na svůj účet“, motor by začal lépe táhnout. K tomu jsou ale nutné dva předpoklady: Otevřeně si s ním o tom promluvit, což není zas tak snadné, a hlavně – musí ho to bavit. Tady jsem ale dost skeptický – kdyby ho to bavilo, tak už to dělá od začátku.

Reklama

Načítám